Att dras mot det dammiga.

Jag har sagt det innan; detta är verkligen mitt modeår. Inte minst färgmässigt! Jag dras som en mal mot det dammiga, pudriga, blekta – min garderob innehåller mer och mer av alla dessa ickefärger. Som en Marie Antoinette-frossa. Coppola-versionen.

Grå topp/Vintage by Fé, puderrosa blus/Spira (från Tindy), örhänge Principessa

Dessutom fungerar dom så bra med varann, tycker jag. Som här; puderrosa och dammigt grå. Kommer sitta ännu bättre mot solbränd hud; precis som vit sand gör när man borrar ner fötterna i den på semestern.

Puder och damm. Jag gillar’t.

22 kommentarer till “Att dras mot det dammiga.

 1. Jättesnyggt! Du passar väldigt bra i den färgskalan! Själv måste jag ha klara färgerpå mig för annars ser jag bara tråkig ut..himla synd men inte mycket att göra åt 🙂 Kram

 2. Du klär i både puder och damm Emma. Införskaffade skönaste tröjan från Second Female igår i en fin ickefärg, som jag tror du hade gillat. Jag gillar ickefärgerna skarpt även om de egentligen är lite bleka på mig. Ha en skön söndag! Kram

  Ps. Har missat tokmycket här inne medan jag hållit mig undan blogglandia. Läser ikapp så att säga. Massor av vackert, tänkvärt och inspirerande som alltid.

 3. Vilken underbar tröja!
  Skulle älska att få spendera många timmar i din garderob!

  Ha en super härlig söndag

 4. Fint!
  Tack för tipset om Vindåkra. Brunchen var fullbokad men rean var toppen. Mannen tandade t.om ursnygga MOMA kängor till ordinariepris. Dagens utflyktstips!
  Kram Jennie

 5. Köpte också den toppen!! Den var dock så tunn och knasig tyckte jag så jag skickade tillbaka den ^^ Så himla fin på bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg