Att ha bästa dagen.

Nu, efter en imponerande mängd mackor med kräftost och en lika imponerande mängd té, beger jag mig in till stan för Principessafotografering! Det kommer vara jag och en ljuv modell och så Nina (tjejen bakom butiken) i parken, så jag hoppas att regnet fortsätter att hålla sig borta och att vädret blir precis sådär som det är nu; mjuk sol genom dis och sköna grader.

Och så har mannen byggt klart min senaste beställning! Det blev perfekt, bättre än jag vågat hoppas på, så nu kliar det i kroppen efter att få bege sig ut på terrassen och vara lite crazy lady (ni vet; hasa runt i morgontofflor och pyjamas och klappa på möbler och prata mumlande). Men, en sak i taget.

Och först Principessa.

9 kommentarer till “Att ha bästa dagen.

  1. Ha en skjønn dag, Emma! Jeg blir alltid i like godt humør av å lese bloggen din- du er en inspirator uten sidestykke. Tusen takk for at du finnes! Klemklem fra Tonje

  2. Lycka till idag! Här lyser solen, så det blir nog till att ta fram utemöblerna och drömma om hur mysigt det kommer vara att sitta där i riktig värme! Ser fram emot mer terrassinspiration!

  3. Men det var väldigt vad söt din lilla silkesapa blir på precis alla bilder! Och den där sista skulle ni rama in, jättefint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg