Att frossa i bilder.

Vilken fullkomligt makalös fotografering jag har haft idag! Jag är fortfarande adrenalinrusig och sitter med hettande kinder och redigerar bilder och suckar åt precis varenda en – för Hanna är så vacker att man måste kröka på tårna och jag skulle kunna använda varenda bild på henne, varenda en.

Hon är som nån slags fransk nymf och Principessas kläder är som gjorda för henne – allt det skira och kvinnliga och nostalgiromantiska är verkligen hon på något vis, och jag har själv hittat flera plagg jag bara måste ha. Måste.

Så här hittar ni mig resten av kvällen. Blossande, upprymd, begravd i bilder och med handen i en påse praliner.

Ljuvligt.

Rekommenderade inlägg

38 kommentarer till “Att frossa i bilder.

 1. Vackra bilder, favvopixen är den där otroligt sensuella bilden med klänningen och några rosor, spets…skicka henne till Antibes 🙂

 2. A´men vilka bilder, helt underbart ju 🙂
  Nu känner jag lite att jag skall börja på en fotokurs (och det skall jag!)
  Kram på dig och ditt foto-objekt – skitfina bilder!
  Elisabeth
  och naturligtvis Snobben&Dennis

 3. Hej, fina bilder du har tagit! Vart kan man köpa Principessas kläder/smycken. Finns det en webbshop?

  Stina

 4. Vilka fina bilder och såå vacker modell!
  Jag e så nyfiken och hoppas få se några helhetsbiler på eran spännande terass.=) /Ida

 5. fantastiska bilder emma,
  ~ vad duktig Du är !!
  .. den översta är fenomenal,
  och färgerna i den mot stenmuren
  underbara .. & ljuset .. & ja ..
  fotostudio ? Du & jag ? 😉

  åh, nu längtar jag ännu mer till
  uppkommande fotograferingar ..
  känner så igen det där; de blossande
  lyckliga kinderna, man är kär i
  varenda bild ..

  *suck* hejja Dig !

 6. Finns det någon webshop där jag kan köpa dessa kläder?
  Jag är nyfiken på hudretuschen, hur har du gjort?

  1. Nej tyvärr, de har ingen webshop ännu – de säljer via sin facebooksida till de som inte bor i stan 🙂 Jag har knappt rört hennes hud, den var så himla bra, men jag har arbetat lite med healing brush.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *