Att ha bonusdag.


Idag är mannen hemma på kompledigt och busar med Silkesapa och köper mig brädor och lyfter på saker som måste flyttas och tänder grillen till köttet som marinerats över natten. Och det är bästa vädret! Igår blåste det så mycket att färgen bokstavligt talat flög av penseln när jag försökte måla på terrassen, och till och med det största olivträdet svajade olycksbådande. Men idag; idag är det vindstilla och solen lurar över trädtopparna, så idag hoppas jag kunna ge er lite mer bilder på vad som händer där ute. Men helhetsbilderna får ni vänta lite, lite med. Tills det är superklart. (Jag väntar bland annat på ett sånthär som jag fick hjärtfladder när jag såg, och ett vanligt men vackert parasoll jag spanat på i evigheter).

Så. Idag har jag bonusdag. Den bästa.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha bonusdag.

  1. Åh det där parasollet, jisses så fint! Jag ska också ut o njuta i solen och av att mannen jobbar halvdag. Blir grilla kväll. Trevlig valborg! Kram

  2. Men ooooh vad söt han är er fina lilla goa kille!!! Ge honom en stor blöt puss från mig:) Önskar er en riktigt trevlig första maj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *