Att ha det gott.

Jomenvisst. Där sitter jag och fläker ut mig på en klippa med en smoothie i näven som värsta rivierakärringen. Och nej – jag röker inte. Attans, jag vet, det vore ju sjukt otippat. Nej, jag försöker mig bara på en slängkyss för att förstärka rivierakärring-looken och då ser det ut som om jag krälat upp på en sten och nu sitter där och smygblossar.

Men iallafall.

Det är varmt, riktigt varmt, särskilt om man kommer i lä för vinden och jag njuter i fulla drag. Hur kan man inte? Hav, klippor, Bullerbynhus och mängder av mat kan inte va annat än strålande för humöret. Och jisses vad många frågor jag får om Tjärö! Men jag vet ju faktiskt ingenting, visste inte ens att det här stället fanns förrän vi klev av båten igår. Men jag hittade en sida här där nog allt går att läsa. Hoppas det hjälper.

Nu – lunch!
Nom nom nom.

17 kommentarer till “Att ha det gott.

  1. Det jeg umiddelbart tenker, er at godd dæmm it- hvordan kan en liten kvinne nyte så mye god mat, og fremdeles se så himla bra ut?! :misunnelig: Jeg må trene som en idiot for å kunne spise det jeg vil, og se sånn nogen lunde ok ut 😉 Ser forresten ut som om du er i paradis Emma, have lots of fun! Klem

    1. Tonje; det är en grym baddräkt också. I shit you not, den är som en korsett! Man får ju inte vara dum liksom 😉
      Kram

  2. Åh helt underbart!
    Haha, satt precis och funderade på om du smygblossade lite.
    Idag är det liiite kallt i luften i Stockholm men igår var det sådär riviera-varmt här också, jag klämde på mig ett par shorts (som jag inte kunde stänga) men vad tusan liksom, jag var ju bara på uteplatsen.
    Kram Jinni

    PS. Hjälp mig vinna min sommaroutfit från JOY, vinn en fin goodiebag till dig själv!
    http://www.whatiwant.se/2012/05/hjalp-mig-vinna-min-favoritoutfit-fran-joy/

  3. Åhhh underbara, fantastiska, härliga Tjärö! Dit åkte vi på vår allra första klassresa någonsin när vi var 9 år gamla (och med vi syftar jag på min klass), första gången vi skulle vara borta från våra familjer i 3 nätter och många ringde hem och hade en fruktansvärd hemlängtan. Vi försöker åka dit varje sommar när vi är i mina hemtrakter, kan inte säga vad det är som är så speciellt med Tjärö, det är bara speciellt. 🙂

  4. Åh, det ser underbart ut. Jag får värsta flashbacken när jag läser ditt inlägg. Jag spenderade nämligen varje sommar i flera års tid i Järnavik. Det är stället där ni tog båten från. Det är verkligen fantastiskt fint och rogivande. Jag längtar verkligen tillbaka.

    Lidingömamman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg