Att säga godmorgon.




Vaknar upp till en torsdag med precis lika mycket sol som igår; havet ligger blankt och kameran är redo, och solskyddet är på för frukost på en brygga och precis överallt doftar det ridlägersmorgon – ni vet; å det där sättet det doftade tidiga mornar när man gick i pikétröja och ridbyxor genom daggtungt gräs för att hämta sin ponny från hagen.

Tjärö, alltså. Just saying.

25 kommentarer till “Att säga godmorgon.

  1. Tjärö är fantastiskt! Och vilket kalasväder att vara där i! Tror att vi måste åka dit en sväng i sommar, det kan liksom inte bli mer sommar än Tjärö.

  2. Tjärö är sommar !! har tillbringat många somrar där. Har sommarstuga i Järnavik …ett av dom röda husen i längan som man åker förbi strax innan man kommer till hamnen 🙂

    Ha det så gott, kan rekomendera en båttur till Karlshamn från Tjärö

  3. Där fick du mig. Ridlägersmorgon. Know the feeling exakt. Måste googla tjärö +stuguthyrning. Och vad är det kurs din man går på – undra om man kan ordna någon konferens för flygsäkerhetsspecialister (med fruar. Och barn) från Kastrup på den där ön?

    1. Han är på nån ”ledarskap inom röntgen”-tjosan, men du kan säkert få till nån form av passande utbildning 🙂

  4. Vilket paradis! Man blir lugn av bara bilderna o kan riktigt känna alla dofter!

  5. Åhh om jag kisar och låtsas lite kan jag näääästan se vår plats på jorden. I viken på andra sidan vattnet. En dag ska vi bygga ett hus där!
    Njuuut det blir inte så mycket bättre än sådär!
    Kramar och hälsa sommarblekinge!

  6. Känner doften ända hit från den solvarma bryggan. Längtar sååå ut till vårt sommartälle i skärgården nu. Men vi kommer vara där hela sommaren lång och det ska bli så skönt att ladda batterierna.

    Mer bilder Emma!!!!

  7. Vilka fantastiska bilder du bjuder oss på. Alltid. Och underbara rader. Inte att förglömma. Njut era dagar och tack för att du sprider glädje.
    Kram
    A

  8. Å så härligt det ser ut! Jag måste säga att jag har fått en massa inspiration från ditt bröllop nu när jag håller på att planera mitt eget i juli. En liten fråga hade ni ett godisbord? 🙂

    1. Både ja och nej 🙂 jag hade ju fullt av retrogodis som en del av bordsdekorationen och där kunde alla hugga in 🙂

  9. ååå minns den doften också, alla dessa ljusa sommarminnen när man inte gjorde något annat än att hänga i stallet från morgon till kväll. Ljuvliga bilder!

  10. Så vackert!!
    Ja de där ridläger morgnarna…
    Sån där morgnar har ju jag sett till att skaffa mig även nu i vuxen ålder. Mitt knark. Hästar i dagg-tugnt gräs en tidig morgon i ljummet solljus.
    Nästa lika bra som Tjärö, i guess 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg