Att ha en ny design.



Klänning Jaclyn Dress

Ja här händer det grejer. En ny design börjar ta form! Det är lite småpill kvar som jag hoppas inte ska störa under tiden, men på det stora hela är det såhär den kommer bli. Lite ljusare, lite bättre för bilder, lite mera vår och kanske en smak av vad som ska komma. Omväxling förnöjer verkligen. Man måste byta lite ibland.

Jag hoppas ni ska tycka om den.

82 kommentarer till “Att ha en ny design.

  1. Ljust, fräscht och fint. Men jag gillade det gamla typsnittet bättre. Det här är aningen jobbigt att läsa.

    Sen måste jag fråga, vad tränar du? Du fick ju nyss barn och du ser så fit ut!

    1. Jag gillade också andra typsnittet mer. Men annars är allt jättebra och man vänjer väl sig vid nya typsnittet så småningom.

  2. Gillar headern massor! Däremot undrar jag om man kan få önska sig texten högerjusterad istället för centrerad? Och rubriken lite större och lite mer luft mellan varje inlägg så de blir enklare att skilja åt? Just nu känns det lite rörigt och ”packat” för mina ögon. Men det kanske är pga ”work in progress” och rättar till sig allt efter som 🙂

    Keep up the good work! Skulle gärna höra historien om hur det kom sig att en Saudiarabisk byrå fick hjälpa dig med designen. Har rest dit en del med jobbet och blev nyfiken 🙂

  3. Jag håller också med föregående vad det gäller inläggen. Det är svårt att läsa när man är sen att kommentera… 😉

    Annars kanoners! Gillar det luftiga och ljusa! Dina bilder är ju dessutom ljuvliga så om de får mer plats kan det bara bli bättre!

  4. Vad fin nya bloggdesignen är!! Väldigt ljus och fräsch!

    Klännigen du har på dig på bilden är verkligen vacker! Och bilderna, åh bilderna!!!

  5. Mycket mycket fin! Älskar renen o den rosa kladden. Förlåt att jag kallar den så men kom inte på något ord för det….:)

  6. Mycket fint 🙂
    Du… hur får man en Gilla knapp på varje inlägg för Facebook? Vill du tipsa om det? TACK!

  7. Jätte jätte fint!!!!!! Och klänningen.,underbar! Vågar man fråga(klädstorlek igen) hur den är i stl?

    1. Nej jag är en M annars över bysten. En jäkla tur att de sa till när jag förbeställde för L är tight med BH (och oh yes, bhlös efter den här graviditeten är inte att tänka på ha ha) så M hade absolut inte gått.

  8. Ha ha oj oj. Jag är en s-m men tog m så håll tummarna att den passar. Ha en trevlig dag trots förkylning. Kram

  9. Grym klänning! Och jag tittade precis på den i provrummet och funderade på att klicka hem den, så går jag in på din blogg och där har du den. Snacka om att du är trendkänslig. I love you! Är den skön?

    1. Underbar. MEN! Grymt tight över brösten. Hade de inte förvarnat mig när jag bokade den så hade den aldrig passat – nu fick jag gå upp en storlek mot vad jag i normala fall tar och då satt den perfekt.

  10. Fiiiint!!! Nu när jag bestämt mig
    för att just nu inte flytta in hos någon
    ”familj” ska jag också fixa med
    ny design på bloggen. 

      1. fick frågan av två olika, samma dag?!
        sånt huvudbry blir för mycket för mig… 😉
        men jag trivs nog bäst själv.
        inbillar jag mig.

  11. Nej, ursch 🙁 Förlåt, men det här var en riktig besvikelse… så opersonlig! Så himla lik typ alla andras… trist och vit. Älskade din förra, den var så varm och ombonad och personlig… Finns inget tråkigare än helvita bloggar. Det var kul att följa dig förut, men det känns lite mindre roligt nu… jag älskade att du inte var så mainstream… 🙂 Men man kan ju inte glädja alla. Bara du är nöjd så… själv lär jag nog inte kika in här så ofta nu. Men så är det ju inte heller för min skull som du bloggar.

    1. Oj, ska försöka vara lite mer konstruktiv: Tycker att helvita bloggar bländar och gör det jobbigt att läsa och titta. Dessutom känsn det som om sidan inte laddat klart… oproffsigt på något sätt… Gillar mer svaga mönster och sådant, det ger personlighet och stil. Man ska veta vart man är, liksom. Inte för att jag vill säga att din är oproffsig, för du är helgrym. Men vitt… det känns så… jaja. Skit samma. Det verkar ju som om många andra gillar’t i alla fall.

  12. Måste bara berätta att jag fick hem min klänning idag. Underbar!!!!! Och den passade-LYCKA! Ha en fin kväll och tack igen för underbar blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg