Att ha morgon i lutande huset.



Här hemma har vi morgon för fullt; hela huset doftar chai och Silkesapan dunkar en uggla i golvet (han kan sitta nu! Silkesapan! bara kortare stunder innan han glider omkull, men ändå) och flickorna ligger på sina vanliga platser högst upp på soffans ryggstöd och salukinjuter i värmen. Själv sitter jag i pyjamas och känner att det nog absolut är bäst att jag fixar den där luggen fort innan jag fegar ur och försöker intala mig själv att snedlugg inte alls är samma sak som den där raka tunga sextiotalsluggen jag skaffade 2008 och som fick mig att se ut som en ung John Lennon. Och så försöker jag peppa mig själv på att städa för det behövs. Fi.

Men innan det ens blir tal om att starta med så ansträngande uppgifter ska chaien drickas upp och yoghurten ätas och säkert en massa andra himla viktiga saker till som jag bara inte kan komma på just nu.

 

12 kommentarer till “Att ha morgon i lutande huset.

  1. Behöver också städa, men blir så förbannad på folk som inte plockar undan efter sig (inkl mig själv).. Tar en dusch och promenad och ser om det försvinner av sig själv tror jag!

  2. Vad fint det var vid fönstret! Skulle också vilja fixa lite hemma.. (städat har vi, men jag hinner stöka till det lika snabbt igen..)
    men blev väckt kl fem efter en helg med baluns två dar i rad.. känner för en mochalattevalium nu.. annars är chai gott 😉

    Härlig måndag på er!
    Kram Tess

  3. Det gäller verkligen att kosta på sig låååånga morgnar när det går 🙂 Så härliga flickorna är, som väljer ryggstödet för vilan. Det gör vår nakenfis också, men jag trodde det var lite unikt. Lite kattlikt närapå.
    Ha en fin måndag!
    Kramar

  4. Jag har en jätteduktig frisör som liksom fick till både en kort snedlugg och en lång lugg över = jag kan välja vilket jag vill ha för dagen. Perfekt för en velapa 🙂

  5. Det finns alltid en massa saker som man bara måste göra när det egentligen borde städas… 😉 Som att mysa, öva på att sitta, njuta av solen, äta lite, och vips så hardet gått ytterligare en dag utan städning. Men vad gör det!

  6. Jag ler så vansinnigt mycket varje gång jag kikar in här. Klart du ska klippa lugg, boka tid på stört för du tänker väl ändå inte klippa den själv? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg