Att se om nån av er vill ha.


Jag var sjukt pepp när jag släpade hem detta paketet. Ett babygym från Lamaze, liksom. Svin-nöjd var jag. Silkesapan älskar ju Ugglan och Helge och Pandan så jag trodde att det här skulle vara en fullträff.

Men icke.

Visade sig att babygym har han ju växt ifrån. Såklart. Han såg ut som en jätte där han låg på den lilla mattan och typ trasslade in sig i allt som hängde och dinglade. Så det går inte. Men nån av er kanske har en baby som är aningen mer passande i ålder (skulle tippa 3-4 månader) och som behöver ett babygym? Ja? Det är inte använt, bara upp-packat och monterat (vilket inte! var en lätt match för en normalbegåvad, det ska ni veta – det var riktigt avancerade grejer) och det är riktigt fräsigt med en dinglande spegel och figurer och en liten speldosa som ser till så att de där böjarna som går över själva mattan rör sig så att leksakerna dinglar. Och så spelar den musik! Ja, ni hör ju. Ni kan kolla mer på den här, inte så informativt kanske men det var enda länken jag hittade där man ser den okej.

Så. Om du är sugen på ett ihopskruvat babygym så skriv en kommentar. Om ni är många så blir det en slumpgenerator som avgör. Kostar gratis. Fram tills imorgon, onsdag, klockan 12 säger vi. Avslutad.

Häpp!

143 kommentarer till “Att se om nån av er vill ha.

  1. Jag är beräknad att föda vilken dag som helst nu, och något vi inte har ännu är just ett babygym, så ja gärna! Tror vår lille buse kommer babygymma sig rätt mycket mot slutet av sommaren minsann..
    Hälsningar från Åland, Denise

  2. Hej Emma. Har två busar på 3 månader som hade blivit superglada för ett fint babygym!

  3. Oj! Jag ska föda vår nummer två i början av juni (men börjar önska att det vore imorgon för det här är tungt!) och när första barnet var bebis lånade vi allt. Allt! Nu är allt sånt utlånat till andra istället för oss (klokt av utlånarna så klart) så vi har inget gym. Så jag vill jättegärna ha. 🙂 Ja jag bor i Lund så jag skulle ju till och med kunna komma och hämta det och spara in frakten. 🙂

  4. Vi har precis fått nya grannar, som inom ett par månader blir fler. Det här vore ju en perfekt present till vår sons framtida kompis!!!

  5. Mitt lilla hjärta har precis börjat jollra och gör det bara när hon ligger ner så på den här skulle vi ha många långa pratstunder <3

  6. Åh mitt alldeles egna animål, grodan, även kallad Vincent 3 veckor skulle väldigt gärna gå loss på ett gym av den kalibern. Vi vill vara med!!!

  7. Nämen, gymet skulle absolut passa lilla Ebba! Hon har värsta koliken, stackaren och skulle säkert bli distraherad av detta!

    kram Tina

  8. Barnen fick en efterlängtad liten kusin idag. En gosse som varit älskad av många, länge. Han skulle nog trivas under den här saken!

  9. Yesa please. Lilla Agge tagge här hemma börjar bli rejält rastlös och hans babygym från ikea varken låter eller prasslar. 😉

  10. Hej!

    Åh, jag har tittat på en sådant, skulle hemskt gärna vilja ha ett sånt till min dotter på tre månader. När man är ensam hemma mycket och ska fixa allt som fixas ska i ett hem kan man behöva ha något som tar uppmärksamheten en stund!

    Tack igen för en urskön blogg.

    Kram
    Kitty

  11. Åh det där vore nåt för Semlan -förlåt, SELMA- kanske skulle hon bli underhållen nog av allt kul att titta på, hon är nämlignen en liten dam som kräver en hel del för att vara nöjd, o börjar bli lite tung att ha hänga på vänster armen heeela tiden!

    Kramar
    Malin vid ett soligt upplandskusten!

  12. Det skulle jag vilja ge till min älskade lillebror som precis fått sitt första barn, en alldeles fantastisk liten flicka! Det känns alldeles särskilt fantastiskt eftersom jag för tio år sedan var nära att förlora min bror i sjukdom! Gissa om jag är en stolt faster!

    Kram J

  13. Då passar jag på att skriva en kommentar åt min syster som har en liten kille på 1 månad. Mitt första syskonbarn och han är såååååå gullig! Ett babygym hade nog suttit fin fint där hemma hos dom!

  14. Å, jag sitter ju här med en 3 månaders. Håller tummarna. Ha en fin dag. /Maria å Anton

  15. Åh, jättejättegärna! Jag köpte en tråkvariant från Ikea, men så fick min lilla skrutt testa en annan variant som hon älskade…

  16. Oj så fint det var! Skulle gärna vilja ha. Är beräknad 30:e maj, väntar en liten pojke 🙂

    Tack för världens bästa blogg!

    Ps. Om du har tid – har du någon grym lista på vad du inte hade klarat dig utan första tiden med Leo?

    1. 1. Bodys med omlottknäppning (så man slipper dra det över deras lilla huvud)
      2. BB:s nättrosor 🙂
      3. Babyfiltar

      Det är egentligen allt som jag använde vaaarje dag. Du kommer bli förvånad över hur lite man faktiskt använder i början.

      (Och för guds skull lavemang. Om du ska föda vaginalt).

      1. Kan rekommendera lavemang även med kejsarsnitt. Svårt att ta i om man säger så 😀

  17. Jag älskar också Lamaze och har haft många roliga leksaker från dom till mina killar. Nu går jag och väntar och väntar på att våran Amigo ( som killarna kallar bebisen) ska komma ut BF 12 Maj!!! Så spännande! Hade blivit överlycklig om vi fick äran att njuta av det!! Tack för en fin blogg!

  18. Ja vad skall jag komma med då 😉 Inte något barn på gång. Men en nästan lika stor upplevelse väntar mig,,,,JAG SKALL BLI FARMOR! Tänk att få ge honom/henne detta underbra babygym. Vore helt perfect!!
    Ps vill även passa på att tacka för en underhållande blogg.

  19. Det hade varit något för min knort i magen som ska titta ut om några veckor. Jag har haft total shoppingmani under graviditeten. Tyvärr har inte min sambo drabbats av samma fenomen. Men om jag vinner ett babygym kan han ju knappast protestera 🙂 när jag är här kan jag ju också passa på att tacka dig för din blogg har varit lite av min följeslagare under graviditeten. Jag har läst tillbaka alla dina inlägg när silkesapan var i magen och drömt om att få ha kommit lika långt, till glukosbelastning, till föräldrautbildning, och vips har jag varit där. Så tack för målstolparna!
    Kram Nilla

  20. Jaaaag vill vara med! Min vän ska ha barn i slutet på sommaren och detta vore en toppenpresent till henne!

  21. Hallå! 🙂 Min dotter Hedda (3mån) är en aktiv brud som gillar när det händer grejer! Hon har en kompis från Lamaze, Fred the firefly! som hon gillar skarpt men inte riktigt kan hålla själv än! Så ett gym från Lamaze hade passat min undebara unge perfekt! Hoppas ni har en fin dag!

    Kram från mig!

  22. Precis vad jag hade tänkt inhandla åt vårt första som beräknas dimpa ner efter sommaren. Jag håller tummarna för att slumpgeneratorn väljer mig!

  23. Åhh vilken underbar present tolkning älskade vän som får sin lill* vilken dag som helst. Vi håller tummar och klövar (eller vad nu renar har)
    Elin och Minirenen

  24. Jag får en liten tjej om ett par veckor så jag vill också vara med i utlottningen.

    Tack för en fantastiskt kul och inspirerande blogg förresten. Du gör min dag, Emma!

  25. Jag har en prinsessa här hemma på 3 mån som jag tror skulle jubla om hon fick den! Kram

  26. Åh, hade varit perfekt till lillen, storasyster och hundar snubblar över stackarn så fort han ligger på golvet, men i gymmet borde de ju inte kunna missa att se honom 🙂

  27. Åh, det hade ju varit en perfekt baby-shower present till min tjocka väninna! Så kan jag ju slänga in ännu mer i den obligatoriska, vita jättestora korgen med ett gratis baby-gym 😉

  28. Hillevi är inte stora tjejen, lite tidigt hon kom så det tar sin tid att växa ikapp. Och något gym har vi inte hittat

    Linda

  29. Hej!

    Pyret inifrån magen hälsar att han/hon gärna är med i utlottningen av denna fina.

    Tack för härlig läsning och bilder, du inspirerar på alla fronter (lugg-fas här med)

    Må så gott!

  30. Men vad ledsen man blir av det ekonomiskt ineffektiva i att betala för varan, lägga ner tid på den och sedan ge bort den. Hmpf! Antar att det krävs en fin och generös person för en sådan sak. Glädjande om man ser det på det viset

  31. Jamen tackar gärna! Såhär lagom till 3:an ska komma (är i v.38) har jag hunnit fixa; amningskupor (till mig), bindor (också till mig) och blöjor (till bebisen, hoppas jag), resten litar jag på att det finns här, någonstans.
    Dock är jag helt säker på att jag inte äger ett babygym, så det skulle säkert glädja bebisen när den behagar anlända!

    Tack för bästebloggen!
    /Maria

  32. Åh, jag har en 3-veckors tjej som blir mer och mer nyfiken på omvärlden. Så sign me up! 😀

  33. Hej!
    Jag vill också vara med i utlottningen! Vår lille Sture fem veckor, skulle garanterat stortrivas i babygymet!
    Tack för en fantastisk blogg, läser den varje dag, annars kan man ju lätt missa något av dina galna upptåg 😉

  34. Hej, har en liten tös i magen som skulle säkert gilla gymet =)

    Tack för ett fint blogg!!

  35. Åh, det skulle sitta fint för lilla grodan att underhålla sig med! Min lilla Ivar är bara ett par veckor gammal men tittar mycket intresserat på Lamaze-biet som vi fick i Liberoväskan på BB, så ett Lamaze-gym att ligga och fäkta i och titta med de stora blå vore awesome.

  36. Ett sånt där fräsigt gym hade min pöjk gärna velat ha! Han har fått ärva från storasyster och låna allt annat så det hade varit kul att ge honom nåt nytt 😉

  37. Åh min lilla Malte skulle bli jätteglad för ett babygym! Han är sju veckor och börjar bli alltmer intresserad av omvärlden 🙂

  38. Hej Emma!

    Jaa-a, vad ska man säga. Jag tror att jag dör lite grann. Det finaste babygymmet jag sett ngnsin. Och jag skulle inte gömma det i vårt förråd i väntar på ett tredje barn… icke… för jag har ju faktiskt världens trevligaste vän som fick en dotter för 3 månader sen…! Punkt!

  39. Åh, jag är intresserad. Vi ska få tillökning i höst och har hunnit göra oss av med allting eftersom vi var ”klara med barn”. 🙂

  40. Men vilken osis att Leo hade andra tankar än dig!

    Min Gustav, a.k.a Snuffe, skulle älska att ha ett Lamazegym 🙂
    Så jag säger som andra Jenny här före mig: sign me up 🙂

  41. Jag skulle bli sååå glad för det här babygymmet, det var så fint, och det tycker alldeles säkert min lilla älskling i magen också när h*n tittar ut efter sommaren. 🙂

  42. Storebror fick aldrig något gym, eller jo ett hemmagjort med allehanda saker hängades i funka det med, men skulle vara bra med något stadigare nu när lillen kommer. Något som storebror inte bara behöver blåsa på för att det ska trilla ihop. Så japp ett gym till snöiga norr hade suttit som snöflingan på näsan!

  43. Men guuuuuu’, va lustigt – som en skänk från ovan! Jag har i dagarna gått o funderat på om jag ska köpa ett eller inte. Blev 3-barnsmamma 18 mars, de andra är 8 o 6 år så detta är liksom ”sista barnet” o med några år sen sist har jag inte kvar ngt babygym o just denna lilla tös verkar gilla att ligga o kika (mobilen över skötbordet är tydligen jätterolig)

    Nu hoppas jag att jag för en gångs skull kanske har lite tur då! 😉
    Kram
    Anna

  44. Sajn mii upp! Tova-Viola (arbetsnamnet på lillfisen i magen) skulle säkert uppskatta tocken dära lekmojjäng.

  45. Oj, vad många som vill vara med i utlottningen! Jag vill väldigt gärna också vara med. Jag har just blivit faster till en liten grabb som heter Hugo. Han skulle väldigt gärna uppskatta denna fina pressie….;-))

    kram

  46. Ja, så klart jag vill va med. Älskar Lamaze och en av mina finaste vänner ska föda vilken dag som helst och detta hade ju blivit en perfekt present! Håller tummarna 🙂

  47. Deltar gärna i utlottningen av babygymmet. Ska snart föda en liten tjej som skulle älska detta babygym. 🙂

  48. Åh. Denna där skulle mitt fina lilla barn förmodligen, fullkomligen älska! Hon väntas komma om 2 månader & vad skulle om möjligt kunna vara bättre än ett gym som ligger hemma och väntar? Ja, ja vet inte. Hon gör volter i magen och håller sina små tummar och tår för att Leos babygym, ska bli hennes.

  49. Jag väntar en liten i sommar och vill gärna ha ett babygym. Storebrors blev förstört när källaren svämmade över 🙁

  50. Har nu tre älskade personer runt mig som för varje gång vi ses blir mer och mer lika Tommy Körberg. Vem av dem som skulle få gymmet får jag väl själv dra lott om ifall turen skulle vara på min sida.

  51. Åh! Jag hoppas på lite tur. Lamazee gör ju fantastiska saker och min lilla son förtjänar fantastiska saker då han fick en tuff start i livet med en alldeles för tidig födsel!

  52. Fick med detta gym på posten för någon vecka sedan och jag som har en lite yngre son än dig är precis galen i det! Det spelar, rör sig, prasslar och piper och skallrar.. Han har börjat utveckla motorikmusklerna ordentligt tack vare detta gym!

    Och eftersom han gärna ligger där en stund så får jag en liten stund att andas ut vid sidan om. Det är med ett STORT plus 😉

  53. Åh vad du är snäll som ger bort en sån fin grej!! Vår lilleman är ju lika gammal som Leo så jag behöver inte vara med men du har ett hjärta av guld! Kram ida

  54. Oj vad fint gjort av dig! Vi vill gärna vara med! Vår pojke ska bli storebror och eftersom det är nummer 2 kommer bebisen ärva det mesta så det vore skoj med något nytt. Babygymmet vi har är redan ärvt så det är ordentligt urtvättat och dassigt. Håller mina tummar!

  55. Hej, har precis fått en liten dotter som gärna tar över det fina babygymmet. 🙂

  56. Hej
    Vi skulle jättegärna ta emot babygymmet. Mina barn är för stora men en av mina bästa vänner får barn snart, får vi hoppas. Hon har gått över tiden 6 dagar nu och är INTE glad. Det där babygymmet skulle nog kunna få henne att pressa på lite extra så den lille tittar ut snart 🙂

  57. Hej, jag heter Oscar och är tre månader. Just nu ligger jag i mammas famn o snarkar eftersom jag är förkyld. Vill gärna ha ett coolt babygym att leka med när jag är frisk igen!!

  58. Å men lamaze är ju bäst! Jag ville ha ett av deras gym som bebisen testat hos vänner och älskat, men så var farmor snäll och köpte ett fult plastgym på second hand som bara var hårt och otäckt tyckte bebisen.
    Vore super om man kunde få ”göra om och göra rätt”! 🙂

    Bor i Malmö så frakt kan vi ju lösa om jag blir den lyckliga 🙂

  59. Åh! Vad fint! Är i v. 38 och sjukt ”klar” med denna graviditet. Det är dags för barn nr 2, och efter dessa 40 veckor så kan jag ärligt säga: aldrig mer. Jamenduhör. Snälla, lite pepp – tack!

    Och du, din blogg, alltså. Vad skulle man göra utan den?

  60. Jeg har veldig store barn, så dette skal jeg ikke henge med på, men jeg vil si at du er virkelig snill Emma. Ikke er det første gangen du bare gir bort egne saker heller. All ære. 🙂

  61. jaaaa! bebis nummer två anländer snart och storebror kräkte ner och drog sönder sitt babygym. Otacksamma unge! 🙂

  62. Åh, min Holger skulle kunna offra sin bästis Zebran för det babygymmet och det vill inte säga lite! Han deltar mer än gärna i utlottningen.

  63. Åhhhh Ville Valle vill ha, visserligen kanske det mest är hans mamma som vill ha för just nu är han bara 12 dagar och ligger dagarna i ända och ser ut som en fågelholk, eller hungrig fågel om det låter bättre:) Men han kommer vilja ha, det är jag säker på…..!!

  64. oj. ge inte åt mig. men ge åt min älskade plastsyster som just genomgått helgen från helvetet. hon, hennes man, och deras puttenuttiga selma har spenderat helgen på sjukhus i er huvudstad. stundvis sörjde dom semlan för det värsta scenariot läkarna gav var att hon inte skulle hinna fylla ½år ens. andra alternativ var att hon skulle få en hel drös med utvecklingsproblem.
    fullt så illa kommer det inte att bli, har dom nu kommit fram till, efter mängder av tester och prover. men något geni kommer semlan inte att bli.

    men ett babygym hade ju varit perfekt för henne, hjälpa henne med motoriken och allt möjligt sånt. och skulle definitivt pigga upp dom stackars föräldrarna som är helt slut efter helgen från helvetet.
    nu uppskattar vi var dag med finaste selma och vet att hon kommer att ha den bästaste av framtider ändå, för hon har dom mest kärleksfulla föräldrarna i världen och hon är selma oavsett hur framtiden ser ut.

    så snälla, ge gymet åt selma!

  65. hej,jag bor i finland men har en bror som bor i stockholms trakten och de ska få sin förstfödda snart.Skulle vara roligt ifall vi hade turen att få den.

  66. Åh. Jag skulle jättegärna vilja ha! Har en tremånaders bebis, men ganska exakt inga pengar. Att vara student och förälder = rik på tid, men verkligen inte på pengar!

  67. Vi väntar barn nr 2 om några veckor. Till storebror lånade vi allt, men denna gången har vi inte haft samma tur utan fått köpa en del. Babygym har vi inte hunnit fixa än. SueEllen där inne i magen låter hälsa att hen är en riktig friskus som inte ligger på latsidan inte. Så ett gym vil hen ha! Bestämt!
    //Mia

  68. Ja ge mig!!! Är i v.38 nu och ett gym till vår lille Charlie har vi inte hunnit skaffa än så det från Lamaze hade varit super, det ser himla tjusigt ut förresten!! 🙂
    Kram

  69. Att vara någon som vill ha ett babygym, ja det är ju jag! Pingu gjorde tydligen inte den succé hos min son som jag trodde han skulle göra! Har bara fått en sådan där blick som säger:” men, mamma asså! Hur tänkte du nu?!” Kanske en uggla skulle passa min son bättre och få hans mamma att känna sig med i matchen igen;)

  70. Slump-pump-kärleks-lump! Jag vill vinna! Men om det är just slumpen som avgör så spelar det ju ingen roll att jag skriver att världens gosigaste bäbi ska få leka i gymmet.
    Jag tror på slumpen. Och ödet 🙂
    Kram!

  71. Nu jobbar vi på att bli tre, så denna gång vill jag gärna vara med för egen del 🙂
    Kram å tack för bästaste bloggen!

  72. Alfred här hemma blev tre månader förra veckan.
    Han hade verkligen blivit superglad om han fick ett babygym.
    När han är hos kompisen Agathon och får låna hans så är han helnöjd.
    Sedan skickar vi det gärna vidare till blivande polaren som ska titta ut i början på juli.
    Kram Alfred och mamma Jenny

    Geyer.j3nny@gmail.com

  73. O jag skulle gärna vilja ha babygymet till min lilla skrutt o hannes kommande syskon!

  74. Om nio veckor väntas vår lilla älskling komma ut till oss. Jag känner inte den lilla människan ännu, så jag vet inte exakt vad han/hon har för intressen. Men ett babygym i present från en person som mamman tycker om att följa via blogg är jag övertygad om att han/hon skulle älska!

  75. Min bebis är också urvuxen ur bebisgym men om 5 veckor ska jag bli MOSTER för första gången och jag skulle älska att få ge bebisen ett litet gym.
    Kram!

  76. Har två grabbar, 2 år och 3 veckor gamla. Minstingen behöver något att sysselsätta sig med medans mamma ränner efter busiga storebror. Ja tack! 🙂

  77. Har en liten tös på tre månader som skulle älska ett nytt sprattelgym. Då hon är tredje i skaran så har hon haft oturen att få syskonens gammla som låmnats ut och då tappat prylar på vägen tillbaka hem… Håller tummarna här borta..!

  78. Vilken fröjd för ögat. Lamaze rockar! Min LillMyra som snart är två månader skulle älska att gymma i den så vi är gärna med i utlottningen o hoppas på slumpen 🙂

    Tack för en MYCKET bra, härlig, rolig och fin blogg!

  79. Jag har lite telepati med mitt barnbarn nu som ligger i min dotters mage – hon skulle jättegärna vilja ha detta gymmet (ja. hon säger så.) kanske MORMOR också kunde ligga där och gosa lite 🙂 och så kunde få man få lite style på henne också 🙂 Telepati är bra! Hon kommer den 14 juli – ja så är det 🙂

  80. Hej!Synd att Leo var lite för stor för detta babygym. Jag skulle bli jätteglad för det tilll min lilla bebis som förhoppningsvis tittar ut vilken dag som helst.

  81. Lamaze alltså, bättre leksaker för små barn finns inte! Jag skulle gärna vilja ge babygymmet till fina vänner som precis har fått en liten prinsessa.

  82. Jag äääälskar lamaze! Så denna skulle jag gärna vilja vinna! Vilken grej! Med vänlig hälsning, Åsa

  83. Jag väntar mitt första barn i början på augusti och ett babygym har ännu inte införskaffats. Ett från Lamaze hade ju varit mer än bra! Så jag delltar gärna i utlottningen!

  84. Vår lilla Leo 3mån skulle bli överförtjust om han fick ärva superfina babygymet!

  85. Men alltså bara ge bort sådär?! Så fantastiskt generöst. Hoppas du får lika mycket tillbaka som du dagligen ger oss!

    Jag ställer mig gärna med övriga förhoppningsfulla i slumpgeneratorkön!

  86. Såklart så vill även min lilla Elvira just fyllda tre månader ha ett babygym som rör sig och låter! Hon totaldissar nämligen det rosa fina (tysta och stilla) babygym mamma inhandlat! Alltid lär man sig något:D

  87. Har just börjat leta efter ett gym med kriterierna ljud och rörelse för att kunna få 1 sekund över i bland 🙂 Det fina jag köpte tycker lilla Elvira är dötrist!! Hon vill gärna byta ut det..

  88. Tjoho, vi är game! Tror nog att både jag och lillan på 2 mån hade mått av att ligga och njuta i denna chica, men ack så pedagogiska konstruktion.

    Stor kram och tack för en superblogg som får denna sömniga mamma att livas upp!

  89. Hej!
    Har en lite Harry på 2 1/2 månad som börjar intresserar sig för allt som rör sig och helst med mycket färg.
    Han vill gärna vara med i utlottningen!!
    Kram Katarina

  90. Oskar blir 6 månader snart & visst skulle han älska ett baby-gym!
    Det är ju det bästa som finns, att ligga där och dra & pilla lite på en massa
    saker, så mamma hinner med sina sysslor 🙂

  91. Oj vad många som hoppas på tur… Har en liten Ture (snart 2 mån) här hemma som verkligen gillar sin lilla Lamaze fluga han fick i baby bagen från BB. Ett helt L-gym vore ju super tur för Ture. Men vi håller även en tumme för lilla Selma här ovan.
    Emma, tack för all glädje, inspiration och styrka du ger oss i vår vardag.
    Kram Malin och Ture

  92. Min lilla pöjk fyller 18 månader snart så han skulle slita ned det där gymet på noll tid,allt för att kolla hur allt sitter samman:)
    MEN jag har en finfin vän,en sån där vän som aldrig sliter på en eller tycker man är för jobbig när man skrattar högt,spelar dålig musik eller pratar baklänges av småbarnströttheten..
    Denna vännen har precis blivit mamma,first time,i Lördags faktiskt men är tvungen att ligga kvar på BB för att bebisen måste ligga i ett sådant där UV-ljus-tält för att gulsotsvärdena är för höga.
    Hon sitter där,med tredagarsblues och jävlighet och hon borde få vinna detta färgsprakande gym till sin lilla Ellen,som är tre dagar gammal och inte vet hur jorden slutade snurra ett tag när hon föddes.

  93. Oj det vore fint! Om man får vara med när man bor i Finland så är jag det. Tack för en fin blogg!

  94. Skulle jättegärna vilja vara med i utlottningen av babygymet till min lille kille, han hade älskat det! Lamaze gör så fina saker!

  95. Ojojoj, vilket fint babygym! Vi sitter här mitt i den underbara och förskräckliga första-barnet-chocken med en alldeles alldeles ljuvlig liten Mollygroda. Hon skulle älska att babygymma nu när koliken äntligen släppt. Åssåvore det ju härligt om en av oss faktiskt gymmade

  96. Väntar första barnet och har inga babysaker alls. Vore kanon att vinna det fina babygymmet 🙂

  97. Jag vill vara med! Min fina vän är gravid och kommer att bli ensamstående mamma om ca en månad. Hon är så stark och fixar och donar och syr babyskydd och påslakan alldeles själv. Tycker hon ska få lyxa till det med ett fancy Lamaze-babygym.

  98. Så fin! Skulle gärna vilja vinna det till vår lilla bebis som jag hoppas kommer idag. Tack för bästa bloggen! Kram

  99. OOOOOOH, den där skulle min son älska!! Speciellt eftersom jag är nu på slutrakan med mina sjuksköterska studier, och sätter en stor tid på att få mitt examensarbete färdigt skulle detta var en jätte härlig ”tack” present åt min son! Som tack åt honom för att han är den snällaste sonen i världen som ger mig tid att göra på skolarbete, och underhåller sig ganska mycket själv.. 🙂
    Hoppas ni har en fin dag! 🙂

    Mvh, Sabina & Mikael

  100. Hade varit perfekt att ge till syrran som väntar sin tredje knodd, hade inte planerat att de skulle bli fler så hon har hunnit ge bort allt hon hade. Klart ett Lamazegym hade passat!!

  101. Min lila 3 månaders tjej älskar att ligga och titta på saker så ett nytt fint babygym hade varit perfekt. Hoppas hoppas 🙂

  102. Å! Mitt underverk skulle bli lycklig om han fick ett så fint paket! Vi håller tummarna hårt.

  103. Min lilla 12-veckors Penny vill jättegärna vara med o få chans på ett så flådigt gym!

  104. Åh det skulle jag vilja ge min syster som fick tvillingar för fyra veckor sedan!! Bästa presenten!

  105. Jag vill också vara med… har jag turen ger jag den till finaste finaste syster som väntar bebis på nationaldagen:)

  106. Amen åh så fint till babyns vita breda furutiljor! Och till det där skåpet jag äntligen köpt. Bebis nummer två kommer lagom till bokmässan, jag vill gärna!

  107. Den lilla prematuren Ella, som nu är en stark 2,5 månaders bebis, skulle verkligen bli glad om hon fick ligga och spana på alla de där fina färgerna! 🙂

  108. Åååh jag och mina tvillingar på en månad idag, är gärna med i utlottningen av ett babygym. Att det kommer från Lamaze är ju ingen nackdel. Älskar deras grejer! Med tvillingar har det blivit en del inköp, så något babygym har vi inte prioriterat att skaffa ännu så vi hoppas på slumpen…
    Tack för en toppenblog!

  109. Åhh.. jag skulle gärna vinna det till en liten kompis jag har. Viola är en av mina bästaste vänners och hans sambos goa fina lilla tös och jag skulle gärna vilja överräcka ett babygym till henne.

  110. Ja, det var ju ett mycket fint babygym. Förstår varför du skaffade det! Min inneboende jag har i magen skulle bli överlycklig av att få sparka loss i den i sommar. 🙂

  111. Du är generös du Emma! Jag är inte spekulant vill bara säga hur himla bra det där gymmet är. Vi har en precis likadan hemma som Lilly haft och hon var storförtjust i sin. Just att bågarna och ufo-figurerna rör på sig gör så himla mycket. Sen tröttnar man ju visserligen på de där låtarna som spelas efter ett tag 🙂 Och vi kunde bara ha igång den ena melodin för den andra började hon störtböla till 🙂

  112. Jag vill hemskt gärna delta i utlottningen!!! Nu när jag äntligen blivit gravid, efter en alldeles för lång väntan, så skulle jag mer än gärna se min egen lilla beebis ligga och jollra på mattan i november! 🙂

  113. Min lille kommer i slutet på Juni – längtar efter att gymma med honom/henne! Tack för tipp-topp blogg också!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg