Att ha förkylningsmorgon.


Medan Silkesapan tuggar på fingrarna och säger bau bau bau och flickorna ser till att soffan inte är lika välarrangerad längre så äter jag min yoghurt och andas genom munnen och muttrar surt över min förkylning. Jag har inte tid att vara förkyld! Jag har en Tindy att träffa och en lugg att klippa och mer smycken att hämta för fotografering och en himla massa andra mycket trevligare saker – jag kan inte sitta här och snora. Nej. Det får gå över.

Men det är onsdag och mannen är hemma och jag har vansinnigt mycket roligt som händer, så det får väl vara lite förkylt om det nu måste. Och ute är det mulet-men-varmt och mitt paket till Katta Kvack ska lämnas på posten och kanske, kanske är det en tatuerad, hallonblond, permanentad fru i stripper shoes som sitter här inne och skriver ikväll.

Det ni!

13 kommentarer till “Att ha förkylningsmorgon.

  1. Oj vad det låter spännande, tatuering..själv sitter man med 3 st och vill göra ytterligare en men mannen tycker att det räcker.
    Mot förkylningen kan jag tipsa nässköljning. HJälpte mig och är otroligt skönt efteråt, jag gör det var morgon nu. Lika bra liksom!

    Hoppas att du får en bra dag trots nästäppan!

    Kraam Emma

    1. Alltså. Jag kan ha överdrivit en aning. Kanske inte hinner permanent och tatuering idag 😉 Kram

  2. åh spännande! du går verkligen all in! 🙂 Hoppas förkylningen ger med sig, och inte sprider sig till silkesapan. för faktiskt är det sjukt jobbigt att titta på en liten bebis som är täppt! man vill bara ta bort alla snor så de kan andas!

  3. Åh tycker att alla är förkylda nu, fy!
    Krya på dig och lycka till med dina bestyr, ser fram emot en bild på den där tatuerade donnan sen hihii
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg