Att välja material.

Det är många som har undrat var jag gör av allting på terrassen när det regnar; om jag bär det in och ut eller stuvar ner det i lådor eller nånting annat. Svaret är att jag gör ingenting. Det står kvar. Det enda jag flyttar in är kuddar – allt annat jag har där ute har jag försökt välja i material som faktiskt klarar av att stå ute. Trä, glas, metall. Såntdär.




Korg & brevpress/ILVA, Glaskupa/Day, Stenar i trä/Day, Ram/Indiska, Snälla doftljus/Good Works

Som en korg i metall på bordet, som jag stoppat en brevpress i för att den inte ska blåsa bort. Eller min gamla glaskupa som fått flytta ut och gör sig precis lika bra bland kryddväxter och ohyvlat trä, eller en patinerad ram som får trängas med krukor och blad. Och snälla doftljus! Med hölje av plast, perfekta att skruva ihop när de inte används och tål då hur mycket regn som helst.

Ja. Så här kan det regna bäst det vill.
Men nu, nu åker jag och klipper lugg minsann.

8 kommentarer till “Att välja material.

  1. Jesus vilken korg! :O Och allt det andra. *vill ha* Kul att få se luggen sedan, den kommer passa som tusan.

  2. Ett litet tips om du vill slippa att ta in kuddarna är att skaffa textilenekuddar som är ett polyetylenematerial som man kan lämna kvar utomhus i alla väder. Om du letar efter det i butiker så håll utkik efter tex Sunbrella som är en känd tillverkare.
    Torkar på ingen tid och håller sig lika fina trots solljus etc också.

    Lycka till med luggen.

    Kram Mrs G

  3. Så fint! De där trästenarna från Day skulle jag verkligen vilja ha! Knske man kan hinta till mannen om en liten morsdag-present.. Ha en bra dag, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg