Att vara med lugg.

Böddi alltså. Typ den bästa mannen i världen (efter min man, en revisor som kallas för ”Köttbullen” och så kanske Sean Penn, då). Jag är alltid 100% säker på att vad han än gör kommer att bli bra. Jag var ju till exempel helt beslutsam om att jag skulle bli hallonblond eller koppar-röd idag, ovanpå allt annat. No no not yet sa han och sen fick jag Helena Christensen-lugg och en mörkt chokladbrun färg med lite koppar i. Och nya ögonbryn! Eller ja. Färg på dom iallafall.

Och Tindy var med och blev dötjusig. Hon blev däremot hallonblond på riktigt och jag var lite avis, men förstår att det finns vissa begränsningar i att göra nån så mörk som jag till det där Nicole Kidman-bleka på en eftermiddag.

Och hur blev det då?

Såhär!
Jag ska dit igen om en vecka ungefär när den lagt sig och så tjockar vi till den lite och kortar den där det behövs. Och jag är vrålnöjd. Så himla skönt att bli av med ett tjockt sjok hår ur ansiktet och vi kortade nästan en decimeter på själva längden också vilket var perfekt – topparna har aldrig riktigt hämtat sig av alla hormoner.

Och nu är jag hemma igen och ser uppenbarligen mycket koncentrerad ut (läser mail inför nästa veckas vistelse på Framtidsmötet, ska bli så vansinnigt spännande) och ska snart äta kräftor och somna på min man i soffan.

Japp. Det var den här dagen. Ingen tatuering, inga stripper shoes – men gott och väl en ny frisyr.
Och kanske en uns mindre krisande.

56 kommentarer till “Att vara med lugg.

  1. Åh! Det blev ju sketa snyggt!!! Speciellt när du har håret uppsatt med blå scarves. Jag måste genast gå in i badrummet och klippa en lugg jag med!!!
    Kram på dig!

  2. Lyckos dig som har en snygg snelugg direkt, jag måste ha tålamod till att vänta ut min lugg. *suckar djupt*
    Sheta snyggt blev du!
    Kram

  3. Snygg du är!:)
    Tack för tipset om klänningen för några inlägg sedan. Blev förälskad i den och snart är den på väg hem till mig!:)
    Kram

  4. Skiiiitsnyggt! Synd att den där Böddi håller till så långt bort, hade också behövt en förändring. Jag gillar verkligen din nya design också, väldigt stilig!

    Jag har följt din blogg nästan från början och läser varje dag. Älskar dina bilder och blir duktigt sugen på hund när du visar Tant och Tooka (fast jag kommer inte att få någon). Nu har jag tagit steget och skaffat en egen blogg, fast det är lite nervöst att go public, känner jag. Du verkar dock ha väldigt mysiga läsare (jag läser många av era bloggar också), så här vågar jag nog länka.
    Ha det fint!

  5. Du, den frippan med en femtiotalsklänning. Wow! Du är skitsnygg. Fast det var du ju tidigare också. Men det gick tydligen att bli ännu snyggare. Synd att jag inte bor längre söderut för då hade Böddi fått rädda mitt elände också.

  6. Supersnyggt!! Är allt lite sugen på att testa Böddi!!!! Hur låter det?!?! Men du förstår vad jag menar!! Kram Lisa S i H viken

  7. Kunde ju inte blivit bättre! Hej där snygging liksom 🙂 Härligt att du vågade, och den där Böddi vet sannerligen vad han pysslar med!

  8. Uj uj uj.
    Du är så söt. Och så otroligt fin i lugg.
    Fin ny design på sidan också. Din egen hjort-logga t.o.m.
    Uj uj uj – för att citera någon. Någons fru typ.

  9. Snyggt! Lite fransk feeling. Berätta om du lyckas få din lugg att ligga platt. Tror att jag har liknande hårkvalitet och är så sugen på lugg. Är dock aningen rädd att den skulle stå rakt upp…

  10. Sååå snyggt!
    Alltihopa, kanonbra!

    Så skönt att någon annan också undrade hur hallonblond ser ut, nu vet vi och har lärt oss något nytt 🙂

  11. Jag visste väl det! Galet snyggt och som många andra önskar jag Böddi kunde bo lite närmre *le trasselbo*

  12. Du blev jättefin! Jag tycker inte du ska bli hallonblond, till din vita-Anne Hathaway-hy är ditt mörka vackra hår så vackert.

    Nu vill jag också klippa lugg!

  13. Vilken tjej önskar sig inte en alldeles egen Böddi frisör 😉

    Har en idé till dig/er Emma. Vad sägs om att du tar med Böddi på turné genom Sverige! På en blogg och klippturné 😀 (men du måste åka via västkusten då, eftersom jag kom på denna superba idé, å så står jag först i kön såklart)
    Din frisyr passa helt klart ihop med din 50-tals stil 🙂

    Ha en bra dag!

  14. Men hallå har ni 2 hundar????

    Är snyggt.liten lång lugg
    Fint
    Var har ninköpt er Howard fåtölj? Randiga
    Kram Eva

  15. Jag tänker att det vore trevligt med lugg, en kortare variant av din då, bara för att gömma rynkorna i pannan som gör sig gällande. Men jag är inte lika modig som du 🙂

    Ha en fin dag

  16. HUR får du upp håret så snyggt med en scarfs?! Jag försöker men lyckas aldrig… håret faller ner & scarfen åker på sniskan & till sist så vet jag aldrig hur jag ska fästa håret i nacken.. Kan du inte göra ett inlägg med punktform om hur man gör, dels denna frisyren men även dina andra snygga uppsättningar?? 🙂

    1. Här har jag bara håret i en hästsvans, och scarfsen är en skitbra sak från H&M med ståltråd i sig, så den glider inte lika lätt 🙂

  17. haha, jeg så overskriften og toppen av Bøddi bildet (og tenkte det var du!) til jeg scrollet nedover 😀

  18. Wow, så snyggt! Me likey. 🙂 Jag har länge funderat på lugg. Fast lite mer rak och kortare lugg. Ned till ögonbrynen typ precis. Vet inte om jag ska satsa. Får vänja mig vid det blonda håret först tror jag. 🙂

    Ha en fin dag!
    Kram C.

  19. Snyggt!
    Nu ska jag göra nya försök att övertala min frisör att även jag borde ha lugg… Jag har ju inte lyckats hitills, kanske dags att byra?!? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg