Att vara jour-änka.

Idag har mannen jour till 22, så jag och Silkesapan får roa oss själva hela dagen. Inte för att vi har några problem med det, både Silkesapan och hans mamma har en näsa för äventyr, men ändå. Ingen komma-hem-klockan-fem-kram. Det är alltid tråkigt.

Men vi har fullt upp! Kontaktkartor ska göras, nya smycken fotograferas åt Principessa, nästa vecka måste planeras eftersom vi ska först till Stockholm och sen till Öland, bästa Smelink ska sätta tänderna i nåt jag fått för mig, en parasollfot ska hittas till det vrålsnygga parasoll som kom igår och så ska babygymet postas till Maria och Oscar som blev valda genom slumpgeneratorn. Och så ska det kramas såklart och ätas kakor och kanske tas en promenad (eftersom vi har hälsomånad på jobbet den här månaden och jag får stränga telefonsamtal när jag är i stan från snaggade herrar i mitt lag som tycker att jag borde släppa ifrån mig vad jag nu än står och håller i i den där butiken i stan och se till att den nätta milen hem i mina Minnetonkas).

Så ja. Vi kan nog roa oss ganska bra ändå.

15 kommentarer till “Att vara jour-änka.

    1. Nej, men jag är ju fortfarande anställd 🙂 Och därmed inkluderad i alla aktiviteter för de anställda. Jag är ju inte helt bortkopplad från mitt jobb bara för att jag är mammaledig.

  1. Låter som en härlig dag, om än lite intensiv. Men om man känner dig något så passar fart och fläkt rätt bra. Emellanåt iallfall 🙂

    Kramar Kicki

  2. Jag gillar din blogg och att du så flitigt uppdaterar!! Har varit på jakt efter parasoll flera säsonger men inte fått tummen ur, var har ni hittat ert?
    /AK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg