Att dofta socker.

Udda Tina har ju öppnat inne i stan, i Granits gamla lokaler! Hade jag inte en aning om förrän Tindy släpade med mig dit igår. Så det blev en dryg halvtimmes oooo:ande och pillande och suckande och titta den där! och sånt innan vi var tvungna att slita oss för att promenera vidare till Böddi. Men jag blev med Yankee Candle, iallafall, ett sötkryddigt sådant – doftar lite lakrits och lite rörsocker och lite jul. Inget man kanske har tänt i fyra timmar, men doftar fantastiskt gott i kortare doser.

Och så blev jag med tvål! Av ingen annan anledning än att burken var så förbaskat snygg. Kvar lämnade jag ett parasoll som jag älskade för att det såg ut som om nån kräkts upp ett cirkustält och satt det på en pinne, en kristallkrona med cirka en meters diameter, tre mattor, en urtjusig karaff i ljust turkost keramik (men sexhundra, liksom), ett picnickset i plast, en tyllscarfs med röda läppar på och en ljusstake pyntad med flamingos.

Så jodå. Jag kan kontrollera mig ibland.

Jag får många frågor om hur man driver upp en blogg och skaffar trafik och så vidare, och jag skrev ett inlägg om det förra året som ni kan läsa här. Och inlägget om hur man tar självporträtt hittar ni här.

17 kommentarer till “Att dofta socker.

  1. Jag är också sån som ooh’ar, pillar och ska lukta på fina saker. Visar lite från en fin butik idag där jag igång just så där.. hihi.
    Hade velat se parasollet och kannan, hobbykeramiker som man är.

    Fin du blev i din lugg förresten!
    Kram Tess

  2. Jag var där förra helgen och blev helt förälskad!!! Jag hintade en massa till min man att det snart är mors dag. He he. Då kontrade han med att Alma är för liten för att kunna köpa ngt till sin mor… Men hur som helst, så kan man lätt förlora sig i alla vackra ting där finns!

  3. Socker var en bra beskrivning tycker jag. Yankee candle har jag testat och gillar inte alls. Inte att jämföra med tex Voluspa som har goda dofter. YC blir för sött och för sliskigt, sådär så att man får ont i huvudet.

    Kram Mrs G

  4. Men det är ju de tvålarna jag har snackat om, som min gammal skolkompis till mig importerar och säljer. 🙂
    Jag skulle kunna tänka mig en av varje doft just p.g.a. askarna.
    Den där affären får kollas upp!
    Kram

  5. Ja den butiken är livsfarlig…. Man kan bli riktigt fattig där inne…. Men oj vad många fina saker som ger stort habegär!!! Oh den malmöbutiken såg jättefin ut!

  6. Tänkte just pâ dig när jag var inne hos kinesen igâr och sâg att de sâlde tjusiga tvälar med änglar pâ.
    Det kanske vore nàgot att importera till Sverige.

    Härligt med pilliga affärer 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  7. Lite lustigt, jag var också där igår. Massa fint hade de men det blev bara en tassel för mig. Spanade också på de fina tvålaskarna men kanske nästa gång 🙂

  8. Det är jättesvårt att kontrollera sig när man hittar så vackra askar – jag har plåtaskar och lådor i mängd och parti. Ibland undrar jag varför det blir så mycket snyggare med plåt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg