Att börja förbereda sig.


Plommonfärgad långklänning/Vintage by Fé, blårandig klänning med fickor/Lindex, solglasögon/Principessa, femtiotalsbaddräkt/Folk

Hörni. Nu är det bara 2 veckor kvar tills vi sitter på ett plan mot Turkiet – redo att bullshita oss själva till framgång. Det är ju helt otroligt egentligen och lite sådär att jag försöker låta bli att tänka på det för att inte bli alldeles nipprig. Jag menar; spela in cheesy musikvideo (typ stå och slänga med håret i ett vattenbryn – herregud), köpa en get och lära sig rida åsna. Vem skulle inte vara lite nervös för det? Här är det iallafall fjärilar.

Så jag försöker sysselsätta mig med de världsliga sakerna runtomkring resan istället. Hämta busens pass (not able to sign står det i det, så sött att man dör litegrann), leta fram shorts ur garderoben, vika klänningar (hundratals, känns som jag behöver hundratals klänningar), ladda upp med solskydd och leta det här årets perfekta solhatt.

Två veckor. Två.
Bara att kasta sig.

19 kommentarer till “Att börja förbereda sig.

  1. Alltså passen till bebisar är så söta. När vi gjorde till vår yngsta så hade han ej fått sitt förnamn registrerat hos Skatteverket så i hans första pass står ”ejnamngivenpojke” som förnamn. Imagine hur den spanska personalen på incheckningen slet sitt hår för att uttala detta inte så vackert klingande namn…och de trodde att han hette detta, såklart:)

  2. Ska bli kul att följa er! 🙂 Ni kommer ju ha sketakul! Kan man packas med i väskan? Please! 😉
    Ha en fin dag!
    Kram från mig 🙂

  3. Det ska bli så kul att följa er resa som kommer sätta igång många spännande tankar och samtalsämnen för oss alla! Ni tar bloggandet till nya höjder!!!!

    L

  4. Denna kommentaren handlar om något helt annat. Har du sett denna hemsidan?? http://www.caruso.se
    Det kändes som att det fanns mycket till din veranda där. Blandannat den där ljusslingan du har i taket men i fina färger!!

  5. Jeeeesis, vad härligt och roligt ni kommer att ha!
    Ja, det är inte annat än man en smula sjuk, för att man inte är där.

    Resultatet ska bli otroligt roligt att se!

  6. Åhh, jag ser verkligen fram emot er lite smått galna tur till Turkiet! Haha, kan ju knappt bli annat än galet, galet roligt & smått hysteriskt. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg