Att ha haft låtsassommar.

Vilket väder vi har haft idag! Galet! Vi har varit ute och lekt sommar och blev så ystra att vi bestämde oss för att grilla till lunch, mitt på blanka dan sådär, och det blev fläskfilé med sparris och pecorino igen – för det är så vansinnigt gott att det helt enkelt inte går att göra något annat just nu.

Och medan Silkesapan har sovit har vi legat platt på terrassgolvet med varsin kudde under huvudet och hållt varann i handen och tittat på himlen och njutit av att få sol – vi har pratat om veckan och veckan efter det och hur vi ska hinna med allt det där vi bara måste hinna med innan vi åker till Turkiet.

olivolja/ica

Och just det! Eftersom jag har börjat få lite frågor på saker igen vill jag bara vifta lite för att jag under varje bild det finns nåt ni kan tänkas fråga om har skrivit med pyttebokstäver varifrån allting finns. Och med den här nya designen har jag gjort länkarna ännu mindre synliga genom att bara göra dom i grått – men de finns där. Ser ni? Under bilden ovanför? Så ser det ut. Där går det att klicka på ICA om man vill. Och om jag länkar i en text så ser det ut såhär.

Japp. Det var det. Nu ska jag och Svåra Lena ta en promenad och njuta av rapsen.

21 kommentarer till “Att ha haft låtsassommar.

  1. Ja jösses vilket väder! Jag har suttit ute och ätit kvällsmaten mitt bland örterna som ska bli min köksträdgård i miniformat. Underbart

    Snart måste jag ta tag i den där packningen också.

  2. Va fint det ser ut, haft vackert här med! Håller på och tinar räkor nu.
    Du får fota från Turkiet, skulle gärna åka utomlands jag med.

    kram!

  3. Ja idag var äntligen sol o värme tillbax!
    Vilken snygg lugg förresten, han verkar GRYM din frisör….jag letar än efter ”den rätte”….frisören alltså!

    Vem vann babygymet??? Är det klart? Jag håller ju tummarna som attan hör hemma 😉

    Kram.

  4. Hej Emma!

    Jag är så vansinnigt fotointresserad och blir alltid så inspirerad av dina vackra bilder! Nu vet ju jag att du är lite proffs o så där, men kanske kan du någon dag göra ett inlägg om vad vi nördar som inte kan så mkt om att ta bra bilder, kan tänka på? tex vad man ska söka efter i en bra systemkamera? (Som inte kostar en kamel!) O hur man kan light-redigera sina biler så att de blir lite mer, vettiga? 🙂 Hoppas du har tid med den en dag!
    mvh
    Sanna

  5. Det har varit helt underbart i Skåne idag! Jag har suttit i bilen och halvt maniskt skorrat ur mig rrrraps! varje gång vi kört förbi ett stort rapsfält. Jag älskar raps. Och äppelträden som blommar, och hela underbara Österlen! Och du, jag ska verkligen testa ditt grillupplägg, med pecorino och sådana där tomater och sparris. Ska bli spännande att testa att marinera sparris i must. Kram!

  6. Så heldige dere er som har hatt sommer og sol i dag 🙂 Her i Stavanger har vi høststormer, fysj for et vær vi har hatt! Men det har vært flott inneværende da, har fått gjort en hel masse 🙂

    Nå må jeg ta med meg skrotten min til køyrd, for i morgen begynner en splitter ny uke!

    Klem Eli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg