Att trivas med sin lugg.

Klänning/Cream, Skor/Folk

Som utlovat ska ni få se luggen lite bättre. Jag stormtrivs i den! Och den har till och med klarat av både duschtestet och sova-på-natten-testet utan att bli nån slags kakaduatofs som står rakt upp, förmodligen för att den är så tung och liksom hänger ner sig själv.


Och just det! Vet ni vad Böddi gör idag, förresten? Han fixar håret på New Kids on the Block! Jag skrattade ihjäl mig när han berättade och sa maybe they want lugg? vilket han tyckte var fasligt roligt. Så jodå, idag är han på Malmö Arena och fluffar NKOTB i håret. Han har lovat att ta smygbilder och maila mig, så jag hoppas det dimper ner några suddiga mobilpics av pojkbandslugg under kvällen.

Jomensåerealltså. New kids on the Block och jag, va.

36 kommentarer till “Att trivas med sin lugg.

  1. Skitsnyggt!
    Håller med om att hellugg passar så bra när man har tjockt hår. När jag hade det blev den mest stripig efter en halvdag på språng.

  2. Hej!

    Gillar din lugg skarpt!!!! Vilken salong håller böddi till på? Verkar vara en bra frisör!!

  3. Snygg så snygg! 🙂

    NKOTB alltså!!! Det var mina absolut största idoler när det begav sig…sådär sjuk idoldyrkan du vet…. 🙂 🙂

    Kramar Kicki

    1. Haha, jag var också ett stort fan av NKOTB, riktigt stort och oj, vad jag var kär i dem (skämskudde fram). Och jag instämmer med alla andra, du är såå fin i håret, passar riktigt bra i din lugg, snyggEmma!

  4. Om NKOTB ar gamla gubbar sa ar val jag en gammal tant da! Ja de har en reunion turne – horde att de var har i London ockssa. Jag sag forresten Johnny Depp haromdan i en vit Rolls Royce!

  5. Åååh, så fantastiskt snygg och vacker du är!! Luggen klär dig grymt bra! Douze points! Den där Böddi är inte dum, han. Men ditt tjocka härliga hår är ju riktigt fint ”råmaterial” också. 🙂 Kram Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg