Att ha fått lite ordning på terrassen.

klänning/vintage by fé, solglasögon/Principessa, parasoll/Skagerak, matta/Indiska, solcellslampor/IKEA, olivträd/palmpersson

Medan jag springer runt här och skakar hand med en massa folk och skriver i konferensverktyg och äter Dumle tänkte jag att jag kunde visa en mer övergripande bild av terrassen. Eller ja, av halva iallafall – den delen som är åt höger när man kommer ut från terrassdörren. Sen är det lika mycket åt vänster, men det får ni se en annan dag.

Det är sååå svårt att fotografera i fullt solsken men jag hoppas att ni får en bild ändå. Där är bordet och den ena bänken som mannen byggde, parasollet och Palmperssons fetaste olivträd. Bästa stället i huset just nu, den där hörnan. Sitter där varje kväll tills det blir så kallt att jag måste ge upp och gå in.

Och parasollet, ja. Som vi letade efter ”billiga” varianter – var var på IKEA och Jysk och Biltema och Brafab och gud vet vad men alla var så vansinnigt syntetiska och liksom… sladdriga? Så det slutade med en sånhär rejäl, klassisk sak tillslut och oj vad nöjda vi är. Gör en stor skillnad för känslan.

Nu hoppas jag att ni har fått en mer helhetsbild av vår terrass. Ena halvan, iallafall.
Resten kommer snart!

37 kommentarer till “Att ha fått lite ordning på terrassen.

  1. Fint och mysigt! Nu blev jag ännu mer sugen på sommar, och då har vi inte fått riktig vår än! Ha det gott.

  2. Såååå fint! Och vad härligt att få en dos sol genom bilderna, här har varit värsta tråkdagen på länge med regn hela dagen och kallt..

  3. Mysigt! Vårt köpte du mattan? Känner igen den men kan inte komma på vart jag sett den. Vill oxå ha;)

  4. Så mysigt ni har fått till det! Tänk så välanvänd den härliga terassen ska få bli. För vi ska ju ha extremt mycket sol den här sommaren. Vi har betalat av regn och rusk nu! 🙂

    Kramar

  5. Mon Dieu ! En sân underbar terrass med utsikt över de öppna landskapet och ingen insyn frân grannarna !

  6. Ja det blev fint Emma, men du kan ju knappast ha varit på Brafab 🙂 Brafab är en importör av trädgårdsmöbler och säljer INGENTING till slutkonsument. De har liksom ingen butik som man kan besöka 🙂
    Va inte min mening att märka ord, men det blev lite galet 🙂

    Kram Mrs G

  7. Jag blev lite småförälskad i mattan! Hur kallt klarar olivträd av? Hittade din blogg förresten för cirka två månader sedan och du är nu min definitiva favoritblogg!

  8. Hej, vilken storlek har du på din vintage by fe klänning? den är jätte fin på dig!!

    mvh ann-sophie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg