Att vara på Framtidsmöte.

Och så var man i Stockholm då, i en stor sal med 1000 (tusen!) företagare, och det är ett underbart sorl i lokalen och Peter Settman pratar om företagsframtiden och tydligen har min feja rullat på storbilds-skärmar för jag fick mail från Tjärö-Ola som skrev jag är på Framtidsmötet och såg just en bild på dig på stora skärmen vilket fick mig att peta Rolf i sidan och fnittra nervöst.




Jag sitter vid ett bord med krögare och skrattar gott åt teknikfientligheten, och ikväll ska det bli middag och jag undrar redan nu med vem jag ska hamna. Och Rolf? Han är glad som vanligt. Ni som är nyfikna på den där Rolf kan läsa mer här.

Vad vi gör? De här dagarna är till för att samlas och diskutera företagsfrågor, hur man ska påverka politiker, hur det ska ske opinionsbildning och så vidare. En massa drivna entreprenörer med bestämda åsikter på en och samma plats. Och imorgon ska vi äta frukost med UF:arna och mingla lite mer.

Men nu ska jag tydligen gå in i nåt konferensverktyg och skriva om var jag är om fem år, så nu ska Svenskt Näringsliv få smaka lite på Någons Fru goes lokalradiopratare – om ni minns?

Ses snart igen.

17 kommentarer till “Att vara på Framtidsmöte.

  1. Jisses!
    Ser det ut sâ där nu-för-tiden när man är pâ konferens. Alla med datorer och iphones.
    Uj uj uj det var länge sedan man var ute i svängen känner jag. Tror banne mig att det är dags att börja jobba igen.

    Ha det bra och knyt mânga NYTTIGA kontakter 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  2. Hej Emma!
    Ha det så härligt i Sthlm
    Jag undrar om du har tips på ngra snygg ballerina skor? Typ konjaksbruna…
    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg