Att visa gårdagens middag.

Nu kommer en såndär bildkavalkad igen, så nu hoppas jag att ni sitter bekvämt.

Kvällen började med SM i Ung Företagsamhet. Det var ett grymt tryck i lokalen – tänk er 1000 representanter för Svenskt Näringsliv och 1000 unga företagare. Det var lite hallå kan man säga.

Det var lite som en rockkonsert. Jag satt och blev alldeles till mig av entusiasmen som de där ungdomarna visade, och det delades ut pris för Bästa Årsredovisning (den skulle inte jag vinna, det kan jag säga) och Bästa Affärsplan och gud vet vad, och vinnarna var så lyckliga att man själv blev lite rörd och ville stå upp och applådera och stampa i golvet och ropa jag vill sponsra! jag vill sponsra! och se till att de skulle kunna fortsätta med sina UF-bolag i evigheter.

Och sen var det middag. Och vilken middag sen! Jag satt och slevade i mig allt som om jag inte sett mat på hundra år och sällskapet var utmärkt och underhållningen i topp.

Sonja Aldén var där med Samuel Ljungblahd och rockade loss och vi hade musikquiz-tävling (som det gick åt helvete med för vårt bord för övrigt) och det blev mycket skratt och allsång och försök att sjunga Lasse Berghagen på låtsasfranska.

Jag satt perfekt på middagen. Mitt emot en man som arbetade med marknadsföring på sociala medier, och bredvid den här stilige herren:

Christer Westin. Han äger en fotobutik i Kramfors som heter Polyfoto och från och med nu kommer jag aldrig någonsin handla mina fotogrejer nån annanstans än just där. Han får skicka. För jisses vilken kunskap och passion han hade för fotokonsten. Galet. Det är sånt där jag älskar med såna här dagar – att få möta de där passionerade personerna; de som brinner för det de gör och som har sitt arbete på något sätt i ryggraden.

Och sen var middagen slut och vi åkte tillbaka till hotellet där alla bodde, och där satt vi en stund nedsjunka på sittpuffar och pratade om företagande och twitter och skrattade så jag hade ont i musklerna när jag vaknade i morse.

Och ja, det var gårdagskvällen. Fantastiskt roligt.

16 kommentarer till “Att visa gårdagens middag.

  1. Middagen sågväldigt trevlig ut! Hotellet får jag dock rysningar av. Där bodde vi under en hel vecka när vi jobbade med Stockholm Furniture Fair. Clarion Hotel Stockholm är säkert ett helt ok konferenshotell men det erbjuder inte så värst mycket mer än det tycker jag.
    Särskilt frukosten var bedrövlig. Där bor vi aldrig mer.
    Hoppas att din vistelse var mer ok.

    Kram Mrs G

  2. Såg väldigt fint ut… nästan lika glammigt som min dröm om dig o Böddi….
    Tänk att man kan drömma så att det är nästan verklighet 🙂
    Läs drömmen på min blogg.. blev tvungen och plita ner den…
    O jag som jag frisyr problem på riktigt !
    När ringer du 😉

  3. Åh! Ni fick lyssna på världens bästa Samuel Ljungbladh! Som har världens bästa röst och den skönaste stilen av alla 🙂 (Maten såg rätt okej ut oxå 😉 )

  4. Vad inspirerande att läsa om din kväll! Vilka möjligheter det ger dig! :O Urhärligt att få träffa så många som brinner så stort för sitt eget ämne. Det är underbart intressant att omge sig med personer som verkligen kan sitt ämne!

  5. Vad liten världen är, jag tänkte varifrån känner jag den där fina mannen, och så satt jag här med munnen helt öppen, det är ju MIN fotoman. Du har så rätt han kan jättemycket och hela hans personal är otrolig duktig och otrolig kundvänlig. Där ska man absolut köpa sin kamera och tillbehör.

    Det låter ju som härliga dagar i Stockholm, hoppas att det fortsätter så.
    Kram

  6. Å vilka dagar du har fått vara med om, det hade jag gääärna varit med!
    Fantastiskt att få träffa så mycket intressanta personer!

    Kram
    Adela

  7. Ååååh! Mycket intressant, ser ut ha varit både trevligt och nyttigt, inspirerande att få vara med att se framtida löften! Finns så många duktiga ungdomar med hög motivation och vilja, gillas!

    kram

  8. Ett suveränt hotell mycket bättre än det mina kollegor bor på.
    Verkar som du har haft två fantastiska dagar. Inte konstigt att jag såg dig vid frukosten för klockan 7 var jag fortfarande på mitt rum.

    Kram

  9. Härligt med inspiration. Jag hittade in på din blogg från en väns och såg att du varit på samma tillställning som min bror. Om du kommer ihåg musikquizen och en blond kille som valde att gå upp på scenen att sjunga så var det min bror :). hehe. Fin blogg du har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg