Att vara förlängd.

Sådärja, då har man varit och fått en fransförlängning för första gången i sitt liv. Jag var lite sådär halvnervös för hela grejen eftersom jag förstod att man skulle vara tvungen att blunda ganska länge och jag tenderar att ha lite tvångstankar runt sånt där – när man absolut inte får göra något. Som att öppna ögonen. Då kan jag roa mig själv ganska länge med att tänka ut scenarion där jag vrålar ta bort det! bort! jag måste öppna ögonen NU! och börjar fäkta med armarna och välta lampor och skrämma slag på hela salongen. Men det gick bra. Jag somnade istället och låg sen där och sov i en och en halv timme med öppen mun. Snyggt. Det var nog inte min ögonfransförlängares stoltaste dag på jobbet, direkt.


Och hur det blev? Ja, ni ser ju. De sparade ju inte på krutet om man säger så. Nu har jag fransar utav bara helvete och känner mig lite som en mangafigur. Men det är en vanesak det där tror jag och dessutom kommer de nog lugna ner sig lite om någon dag, fransarna, och inte vara så förbaskat pigga och uppåtvikta. Men jag ser tjusigt sminkad ut konstant trots att jag inte har ett dugg mascara och det är en klar bonus. Dessutom fick jag ju öppen-mun-sova i en och en halv timme på en mjuk brits med en filt över mig mitt på blanka dan och det är inte heller fy skam. Inte för en småbarnsförälder iallafall.

Så? Jo. Jag tror det kan bli bra det här. Nu ska jag bara komma ihåg att inte blöta dom på två dagar och att inte sova med ansiktet i kudden. Hur nu det ska gå till. Men kul att testa nåt nytt!

Nu tar vi lördag, minsann.

56 kommentarer till “Att vara förlängd.

  1. Det där var ju riktigt fint.. Det kanske är ett erbjudande man borde ta när det kommer upp på groupon, skönt att se sådär väldigt fin ut när man inte har smink på sig alls. Färgade de dina egna fransar också i samma veva?

    kram /iris

    1. Nej, mina fransar rörde de inte alls. De fyller ju på med så många att ens egna nästan försvinner 🙂 Brynen färgade jag däremot sist jag var hos Böddi.

      Kram

  2. Härligt, fransarna gör stor skillnad! Det kommer inte att ta lång tid att vänja sig och gör sig bra på kort. Jag saknar mina, men sov inte ordentligt den första veckan när jag hade mina för första gången, så rädd att klia bort dem under natten. Det är bästa är att de sitter fast hårdare än man tror! Stort nöje!

  3. Eller hur? Da shit!
    Och nej, de kommer att vara precis så perky tills de ramlar av, inget vissnande!
    Perfekt för att bara vakna upp och vara glam i stället för glåm direkt på morgonen! 😉

  4. Åh så fint! Verkligen! Ha en skön lördag kväll nu! Har du berättat någonstans här vem det är som gjorde hemma hos reportage? Eller är det hemligstämplat? Kram!

    1. En frilanstjej som heter Anna Mård – så jag vet inte ännu vart reportaget kommer hamna 🙂 Men så fort jag vet säger jag till!
      Kram

  5. Skitsnyggt ju.
    Hur länge sitter fransarna?
    Lossnar det lite då och då eller? Kan man bada med dem sen efter två dagar? Tänkte på att du snart kanske ska göra det.

    1. Efter två dagar kan man bada och göra vad man vill, bara inte använda sminkborttagning med olja. Tre veckor sitter dom sen behöver dom fyllas på.

  6. Satan vad snyggt! Visste inte ens om att man kunde göra sånt. Nu blev jag sugen att testa, vilken lyx under sommaren att få känna sig extra fin.
    Kram helena

    1. Första gången kostar det 1200 kr :/ Jag betalade bara 349 kr med Groupon dock. Sen kostar det 400 kr att fylla på (så ca 400 kr i månaden om man vill ha det hela tiden).
      Kram

  7. Men herre hjärtanens så tjusigt ! Vill ocksåååå !
    Tänk lite solbrända Turkiet-kinder på det ! Ooolallaaaa… 😉

  8. Mmm..det där med att inte sova med ansiktet nedåt å kudden.. HUR styr man det? Det var vad jag frågade när jag gjorde fransförlängning förra sommaren. Ja, sånt kan man tydligen styra själv.. Känner mig väldigt outvecklad, jag verkar inte ha följt med i evolutionen eftersom jag sover i allsköns ställningar hela natten igenom utan tillstymmelse till kontroll!!

    Det blev superfint på dig!

  9. Väry najs! Jag höll på med det där ett tag (senaste gången som höggravid, rekommenderar inte, min rygg höll på att gå itu där på britsen) men slutade sedan, tyckte de egna blev kortare. Kör med fransnäring istället nuförtin 🙂

  10. Men shit pomfritt vad fint det blev! Värsta blingblingfransarna! Fnissar lite åt när du låg där och svalde damm!
    Hoppas det går bra att sova uppåt några nätter!

  11. Supersnyggt!!! Vilken salong var du och gjorde fransförlängningen? Vill oxå göra det och dina blev såå fina!
    Kram Nina R

    1. Jag var på den där nagelsalongen som ligger i bottenvåningen på Hansa du vet – heter dom Nail Delux?
      Kram

  12. Jäklar så snyggt!!!
    och sååå naturligt än då!!!
    Har ju sett mindre lyckade resultat om jag säger så =)
    Hoppas du har en skön lördag kväll.

    Kram Thess

  13. Men OJ vad fint det blev! Vilka ögon 🙂
    Jag älskar verkligen Groupon och Let’s Deal, ibland kommer det saker som man vill ha och kan göra en god affär på.

  14. Åh va fint! Du klär verkligen i det 🙂
    Jag vann en tävling inne hos Gynning..så snart är det min tur 🙂
    Men du är vacker utan och lika vacker med <3
    Kramar!

  15. Det blev ju superfint – du kommer stråla i Turkiet!
    Vem gjorde reportaget hos dig? Var det Anna Mård, hon har varit här hemma hos mig med, spännande!

    kram Åsa

  16. amen jag tror jag dör.
    på riktigt nu.
    jag kan inte ens läsa
    texten Du skrivit för
    det är något i vägen.

    herregud.

    behåll behåll behåll
    till vår dejt. [själv kommer
    jag få ha en påse på
    huvudet.]

    oh mama . 🙂

  17. Bästa fransarna i Malmö får man hos Sara på salong Skills på Gamla Väster. Mina varar i nästan 7 veckor i stöten (men snyggast om man fyller på efter 5). Rekommenderar varmt om du blir hooked och fortsätter-100 ggr bättre än Hansa!

  18. Har oxå funderat på det. Bygger naglar på NailDeluxe och de bygger de bästa naglarna EVER!
    Har byggt i fleeera år och det är inte förräns nu som jag tycker att jag får vad jag betalar för:-)
    Ses kanske där, ska hålla utkik efter en sovandes brunett m munnen öppen:-)

    http://annorlundaunderbara.wordpress.com

  19. Wow vad snyggt det blev. Jag har redan bestämt mig, jag skall också göra´t 🙂
    Men man kanske är för gammal? Aja, man får väl försöka i alla fall, tänk om man kunde fixa till sig lite i alla fall 🙂
    Godnatt Emma, du är bra!

  20. Fransförlängning är det bästa jag vet!! Har hafft mina i 2 år och det slutade med att jag jobbar med det idag (är mamma ledig nu). Dom kommer vara så där böjda hela tiden och man vaknar med världens snyggaste fransar! Finns inget bättre! För er som bor i Stockholm gå till salong Lashia i aspudden! Ni kommer inte bli besvikna, ni väljer själva hur långa och böjda ni vill ha. För er andra runt om i Sverige kolla på hemsidan och hitta den som är närmast er i lashia nätverket.

  21. Haha. precis sådan är jag också. Fick värsta ångesten när jag skulle färga ögonfransarna och inte fick öppna ögonen. Brottades med enorm längt att bara tokspärra upp dem.. Nu gör jag det bara tänkte jag. Skiter i allt liksom.

  22. Åh, precis det där hade jag oxå tänkt göra, tills igår. Då fick jag istället nys om ett medel man bara stryker på som en eyeliner på ögonlocket och som sedan får de egna fransarna att bli längre. Naturell liksom. Fast det håller bara i 3 månader (vilket väl iofs är längre än vad fuskisarna gör, men ändå. Helst skulle man ju vilja att de stannade för evigt).
    Schuperschnyggt iallafall.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg