Att ha en helt fri söndag.

Idag har jag någonting så ovanligt som en helt fri dag. Helt. Inga möten, inga väntande bildjobb som ska redigeras, inga saker som ska skrivas. Bara jag och mannen och Silkesapan och tjejerna och en helt fri söndag att göra precis vad vi vill med. Så idag ska jag grilla mest hela dagen hade jag tänkt – fläskfilé och kyckling och sparris och majs (man måste ju äta flera gånger på en dag tack och lov) och så ska jag korsa fingrarna för lika vackert väder som i fredags så att jag den här gången kan parkera mig i solen och dofta solskydd och inte röra mig en tum. Inte ens en millimeter faktiskt.

Kanske ska jag börja packa lite också. Förstår ni hur mycket saker man måste ha med sig på den här trippen? Jag packar mycket i vanliga fall, men nu är det en Silkesapa extra allt med i familjen och jag ska ha med mig i princip hela min garderob. Typ tre ombyten om dagen blir det nog om man räknar lite snabbt och jag kan ju inte direkt sporta sladdriga långkallingar i alla scener. Och sen allt tingeltangel! Uj uj uj.

Men nu är allt klart och hemma. Den sista klänningen hämtade jag ut igår (så efterlängtad och det vackraste jag sett – älskar när plagg är bättre i verkligheten än på nätbutikernas bilder) och jag var även en sväng förbi H&M och Bodyshop innan jag fixade fransarna och köpte på mig en clutch, lite scarfsar till håret och mängder av bodybutter och oljor för att marinera mig med på nätterna när huden vilar från sol. Så nu är jag redo. Tror jag. Jo.

Bring it on. På torsdag kör vi.

14 kommentarer till “Att ha en helt fri söndag.

  1. Åh jag vill också få dofta sol. Hoppas vi får sommar snart. Här har häggen precis slagit ut i blom och du har redan blommande syrén.
    Ha världens bästa dag. Idag också.
    Kram

  2. Det kan va skönt att ha tid för att göra ingenting ibland 😉
    Så himla spännande med resan..förstår att det krävs en hel del packning! Tur du gillar kläder 😉
    Ha en fin ledig-dag! Kram

  3. Härligt med ledighet, njut!
    Var precis i era trakter och hämtade
    killarna- kärlek. Nu blir det pusskalas hela dan!!

    Kram Mrs G

  4. Ah så exotiskt och spännande allt blir när man ska på semester. Det är något speciellt med det.
    Inte samma sak när man bor i semestern för det är inte riktig semester och blir inte samma känsla.
    tror att man måste flyga för att komma i RIKTIG stämning 😉

    Ha en toppensöndag.

    Hälsningar
    Las Palmas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg