Att fortsätta på sommartemat.


Jeansshorts/Please, fågelarmband/Lotta Djossou, vita shorts/Rutstore, nagellack/Isadora ”South beach”

Jag är fortfarande i färd med att packa – jag har fyllt två av väskorna vi lånade hem från svärfar och om han bara visste vad jag har behövt använda för typ av våld för att få dom att stängas så skulle han förmodligen förskjuta mig; jag har alltså fyllt två väskor och fortfarande ligger det högar kvar på golvet som ska med. Och detta är bara mina saker. Jisses.

För att försöka sålla lite provar jag det mesta; en Walla tar ju i princip en hel väska av sig själv i sin fluffighet så jag får vara selektiv – jag väljer mödosamt ut den vita prassliga kjolen med rosor och lämnar den lila kvar, jag tar med mig byxorna men lämnar kappan. Och så provar jag shorts (och våndas eftersom jag löjligt nog tycker att jag är lite för gammal för shorts, sånt trams egentligen) och beslutar mig för två (man kan väl klara sig på två?) – ett par Please och ett par mer budgetvänliga, och så får jag resfeber igen och måste gå och sätta mig och äta glass.

All denna fåfänghet, alltså. Och inte blir den bättre med åren.

25 kommentarer till “Att fortsätta på sommartemat.

  1. Klart du inte är för gammal för shorts. Supersnyggt ju 🙂

    Ska bli sååå himla spännande att följa er på er resa.

    Ha en fin dag med glassen och solen och packandet

    Kram
    /Vivvi

  2. Det är så härligt med shorts nu:). Packa är alltid så där lite kenpigt att göra. Du har så mycket fint så blir bra…vet jag.
    kram på dig

  3. Nej men inte kan man ju bli för gammal för shorts. Eller isåfall visste inte jag det? 😉 Om det mot förmodan skulle finnas en sådan ålder, är du nog absolut inte där ännu 😉

  4. De först gillade jag skarpt men kanske inte det andra paret…lämna dem hemma 😉
    Shorts blir man väl aldrig för gamma för, dock tycker jag inte att alla män borde använda shorts ÖVERALLT så fort det blir varmt .

    Lycka till med packningen.

    Kram Mrs G

  5. Hjelp! Jeg har ikke engang tenkt at man kunne bli for gammel for shorts, når de ikke er veldig korte riktignok.
    Du ser superfin ut, Emma. 🙂

  6. Nämen inte kan man väl bli för gammal för shorts inte, eller? Det hoppas jag verkligen inte. Sen beror d väl på längden oxå tycker jag, och hur tajta dom är. Dom första gillar jag skarpt:-). eran resa ska bli så kul att följa.
    Kram

  7. Så här brukar jag tänka; tänk outfits för dagen och för kvällen 🙂 inget överskott åså något att variera med om man ångrar sig. Men ta inte med ngn som känns sådär, eller den blir snygg när jag är brun..utan bara det du trivs toppelitopp med. Försök tänka praktiskt oxå att du kan ha ett par skor till flera outfit´s 🙂
    Brukar funka för mej 🙂
    Kram på dig!

  8. Tröjan då, vart är den ifrån? Var ju en svinfin blå färg på den 🙂 O sen undrar jag om man slipper tänka på mascara när man fixat en fransförlängning? Tänkte om det var smidigt i sommar så man inte behöver vattenfast mascara o sånt ..

    1. Det är ett linne från Nelly med flätad rygg. Och man behöver ABSOLUT inte ha mascara – man ser fullsminkad ut. Hur skönt som helst.

  9. packa hellre för lite och köp på plats! speciellt tingeltangel finns ju i määängder i turkiet, billigt och riktigt snyggt! samma med klänningar och toppar. ta hellre med ett extra par bekväma skor (ingen idé att försöka gå in nya i den värmen..) och nederdelar som passar perfekt.
    sen, tips! var sjukt försiktig med maten, drick inte vattnet under några omständigheter (inte ens de supergoda lemonad-drickorna med mint i som de ibland har i receptionen på hotellen), ha inte is i drickan, och ät inte västerländsk mat utan bara turkisk (de vet inte hur man tillagar västerländsk mat). take it from someone who’s been there, det är INTE kul med magsjuka i den värmen. probiotika-tabletter är ett måste ifall det värsta händer.

  10. Plocka bort hälften och börja om!! Ta bara sånt du trivs i!!! Vitt är snyggt men ack så lätt att fläcka ner!!! Önskar er en fantastisk resa!!!!!

  11. Please shortsen, är de en till en och en halv stl större än normalt tycker du? ; står ju så på vissa webbsidor). De är ’vansinnigt’ snygga!! Ska bli kul att se er web tv! Ha d gott i Side. Kram

    1. Hm… Nä det tycker jag inte. Det beror nog på hur tighta man vill ha dom? Om du tittar på typ bilden inne hos Perla så sitter de ju lite tightare än vad mina gör, för jag gillar mina pösiga. Så jag tar M i mina (min normala storlek) och då är de helt perfekta nytvättade och lite stora efter typ 2 dagar (eller en åsneritt). Men om man ska ha dom tightare så skulle jag nog gå ner en storlek. Hoppas det hjälpte!
      Kram

  12. Tack gulliga du!!!! Jo det hjälpte mej i mitt val(vill inte heller ha de så tajta) kram

  13. Var har du köpt dina jätte fina please shorts på första bilden?
    Jätte fina verkligen!
    Visst är de beige?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg