Att vara semesterfirare.

Japp, det är vi det. Semesterfirare. Nu är nämligen mannen hemma och ledig (jag minns den känslan) och vi ska spendera en vecka tillsammans i Turkiet och även om jag ska filma mycket så är vi trots allt där tillsammans. Så vi startar semesterfirandet med grillad lax, tomat och mögelost – det är så ljummet ute att det nästan inte känns som Sverige och gräset kittlar under fötterna och Silkesapan skrattar så man blir lite yr och jag spelar den här och sjunger med och får semesterfeeling; på alla sätt det bara går är det sommar.

Semesterfirare. Det är vi det.

20 kommentarer till “Att vara semesterfirare.

  1. Åh semester, det e grejer det!
    Håller en tumme för att ert charteräventyr blir så mycket bättre än vårt var.
    Vi har faktiskt lovat oss själva heligt och dyrt att aldrig någonsin utsätta oss för det där igen .
    jag har aldrig varit i Turkiet så det ska bli kul att få se det ur er synvinkel.

    Kram Mrs G

  2. När det är sånt här gott väder är det lätt att få semesterkänsla. Vi har väldigt mycket semesterkänsla då sambon jobbar skift och jag pluggar hemifrån. Massa tid tillsammans och frukost på altanen. Älskar’t

  3. Trevlig resa och allt som hör till:)
    Kul att Leo gör sin första utlandsresa, för det gör han väl?
    Glöm inte faktor 50 till dig och 100 till Leo, Scouten får själv bestämma tycker jag 🙂
    Ha det så bra, vi kommer att följa det kan du vara sääääääker på !

  4. Nu kom jag på en grej. Förutom PET flaske grejen som är da shit så kommer ett budget tips här. Jo när lilla Leo kommer i allt-ska-in-munnen-perioden. Typ snart om han inte redan är där. Så kanske du vill veta hur stora eller små bitar som kan fastna i munnen? Det finns ju en dyr plast cylinder att köpa på dom flesta ”Barn butikerna” men du har en sån cylinder själv närmre än du tror. Nämligen röret som foliet är snurrat runt. MEN det måste vara Skultuna Foliet (enligt min Bvc tant) där har du samma storlek på strupen. Så om du inte måste ha en igenomskinlig cylinder så funkar denna lika bra. Alltså allt som fastnar is Big No No för Leo.
    Trevlig resa!
    Kram

  5. Trevlig resa till Turkiet pâ torsdag ! Kul att gâ pâ upptâckarstrât pâ eftermiddagarna för om man noggrant kollar trädgârdarna omkring kan man hitta smâ antika tempelbyggnader gömda bakom träden. ägarna försöker gömma dem sâ att inte taxeringsmannen upptecker dem. Ni fâr ha pâ de oskyldiga turistglasögonen :). Sâ trevligt för Leo att vara tillsammans med sin pappa när mamma plâtar. Ha det fint !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg