Att be om ursäkt i förväg.

Ja. Idag skulle jag vilja passa på att be om ursäkt i förväg för dåligt uppdaterande på bloggen. Den här dagen är så galen att ni anar inte – det är som om jag klämt in en veckas saker på en dag bara för att hinna med det innan resan. Först ska jag till Böddi och fixa luggen och hans fru som har ett bord i salongen ska ta hand om mina naglar (som just nu ser ut som om jag varit i någon form av vildsint barfight), sen ska jag vaska fram en turkisk medborgare, försöka hitta ett par skor, hitta en varmvattenbereds-person som kan tala om för oss vad vi ska göra då vår varmvattenberedare oh so lägligt tydligen gick ur tiden igår, gå till tandläkaren, vara på möte hos en PR-byrå, guida Inredningsfrun som kommer till stan, åka med henne tillbaka till Böddi för att styra upp även hennes hår innan resan och sen slutligen och förhoppningsvis kunna ta oss tillbaka hem där Malena med flera redan kommer att vänta. Och växla pengar! Jag måste växla pengar också.

Och sen! Sen kan jag blogga.
(Ska förstås försöka få in nån skakig mobilbloggning under tiden, men ni fattar).

Häpp, häpp. Bara att tuta och köra.

25 kommentarer till “Att be om ursäkt i förväg.

  1. God morgon på dig! Ha en bra sista fixardag innan resan! Det ska bli så otroligt kul att följa med på äventyret!

  2. I mina öron låter det som en typisk Emmadag (förutom de dagar då du också på sant Ennavis slappar loss på terassen :)! Du är för härlig!!!
    Ha en underbar dag!!!
    Kram Malin

  3. Låter som en intensiv, men rätt kul dag (bortsett från varmvattenberedaren – finns det något tråkigare att lägga pengar på? Möjligen dränering…). Ha det gott Emma!

    Kramar

  4. Man blir ju anfådd bara av att läsa inlägget! Men sen är det ju en semestervecka framför dig som heter duga… eller ja… kanske inte så mycket semster. Men en kul vecka – för oss alla! 🙂

  5. Man kan nästan känna pulsen genom skriften, kom ihåg att andas nu bara så kommer du ro iland den här dagen med bravur. Heja heja er och lycka till med resan i morgon! Det här kommer att bli jätteroligt att få följa.

    Kram Victoria

  6. Idag är alltså en sådan dag där du borde haft en gästbloggare. 🙂
    Stressa inte för mycket vännen och ge Malena en stor kram från mig.
    Tänk vilket äventyr ni har framför er. Hur kul som helst!
    Kram

  7. Inte ska du be om ursäkt för det Emma. Du om någon är ju både ambitiös och minutsiös när det gäller uppdaterande av bloggen.
    Så där blir det ibland, det är det som är livet.
    Glöm aldrig det.

    Ha en fin dag!

    Kram Mrs G

  8. Varmvattenberedaren ska ni köpa en ny. De kommer på stört om du ringer och gör det du är bra på. Prata 😉
    Sen är jag ju nyfiken på Böddis fru. Undrar bara om hon också har keps och armband.

  9. Jisses!
    Jag blir matt bara av att läsa detta.
    Fast å andra sidan brukar det bli bäst när man inte har så mycket tid att tänka och tveka på utan bara KÖR på 😉

    Ta´t lugt….så gott det går…

    Hälsningar
    Yohanna

  10. Duktige Leo har verkligen vuxit till sig och blivit en pangprins. Tänk vad fort det gâr ! Pusselipusspuss till Leo, Sverige he-baby !!
    PS Varför inte växla pengar i Turkiet efter att ha kollat kursen i flera banker. I regel är kursen bättre pâ plats, fast bra att ha lite mynt i fickan pâ flygplatsen till taxi och sânt. Det kan skilja pâ nân tusenlapp.
    Här skall det bli syndaflodsregn och vilda âskstormar över Paris âsar i nästa vecka. Hoppas jag int regnar bort om det blir floder pâ gatorna för jag skall till Sverige nästa mânad. Hipp !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg