Att filma på stranden.

Igår var vi på stranden och filmade i solnedgången och gjorde bort oss framför en hel strandrestaurang och skrattade så mycket att inga knipövningar i världen kunde ha räddat oss. Jag har gjort gymnastiska övningar och krälat i sand, bland annat, men jag kan ju inte berätta mer för då blir det inget kul sen.

Men vad vackert här är! Och vad jag tycker om de andra.
Och vilka minnen (och men) jag får, för livet.

På tal om men för livet. Inne på vår sajt kan ni se behind the scenes. Och hur jag blev offer för första Dare of the Day. Jag tror ni kan komma på lite bättre dares än så. Det där var mest pinsamt. Eller väldigt pinsamt. Men nu är det ialllafall igång och det var det som var meningen. Häpp. Att offra sig har fått en ny innebörd (och restaurangen sa inte “no no no” på riktigt, det var Hannu som pratat med dom innan bara för att ännu mer spä på min känsla av “herregud-jag-dör”).

Rekommenderade inlägg

17 thoughts on “Att filma på stranden.

 1. *asg* Alltså finnar går inte att lita på. 😉 Jag tyckte det var en känslig restaurang som kastade ut er.
  Fiiii faaan vad kul ni har!
  Kram på er

 2. Ja jag säger då det, ni är heeelt galet fantastiska! Jag är avundsjuk på hur jäkla kul ni verkar ha det, jag tänker banne mig gå hey baberiba här hemma jag med, blir nog så mycket roligare om man bara vågar! You go girl!

 3. Så herlig! Dere ser ut til å ha det fantastisk morsomt, og virkelig, dere får minner for livet. Gleder meg til å følge det her videre. 🙂

    1. Ha ha ha! Man behöver inte förstå allt 😀 Jag förstår inte så mycket jag heller ska du veta *s* Och jag är 32!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *