Att ha haft en Pripps Blå-dag.


klänning Gunilla/Spira, skor/Friis, halsband/Icon

Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Ännu. Jag måste få sova och sortera den här dagen och låta den lägga sig tillrätta i magen först, så att den får rätt ord. Och inte en sån natt som i natt (när jag drömde att jag mer eller mindre bröt mig in hos Ranelid och låtsades vara en lejd bröllopsfotograf för att kunna vara med vid hans dotter Agnes bröllop – aj aj aj) – utan en lång natt under svala lakan. För den här dagen. Den har varit Pripps Blå.

Ni kommer att få se. Och ni kommer att få höra. Allt. Om hur vi hamnade på en liten salong på en bakgata i Side där det var så varmt att jag svettades pärlor på överläppen, där det snart svämmades över av människor som stod fnissandes vid väggarna. Hur det doftade hårspray och locktång och gatsten, hur Malena fick blommor i håret och jag nån slags E-type-frisyr med bakåtschvung, hur jag skrattade, skrattade, skrattade så det nästan svämmade över när en turkisk dam konstaterade skäggväxt på Petra. Och hur det sjöngs, högt, och hur det dansades.

Vissa dagar, alltså. Och vissa människor. Och ännu bättre – när dessa dagar och dessa människor får träffas på en bakgata i Side och lägga sig tillrätta i magen som lugnet hos en sovande hund.

Jag tror jag kan leva på den här resan tills jag blir hundra år och äldre.

15 kommentarer till “Att ha haft en Pripps Blå-dag.

  1. Asså detta är såå tokigt att det måste va helt otroligt kul att uppleva 🙂 Bilderna ni alla bjuder på borde vara förbjudna för oss andra att drägla över 🙂 Njut och flamsa runt så blir allt toppen, tom. för alla oss andra!

  2. Hahahaaaa, tur jag redan är gift- annars hade du varit välkommen!! Verkar som ni har det super i Turki- land!!!

  3. Hahaha vilken resa!! Och vilket gäng, blir avis här hemma i soffhörnan med lappen på magen! Well det är iallafall varmt i gamla Svedala och tusan så kvavt här inne 🙂

    Kramar ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg