Att förbereda sig för hamam.


klänning Dress Kimono/Lucky Lina, stråväska/TineK

Vilken helt fantastiskt härlig dag det har varit. Solen har varit varm och förmiddagen lite ledig, så vi har haft en chans att luta oss tillbaka och förbereda oss för eftermiddagen och kvällen som ska innehålla hamam, Side och glass.

Imorgon väntar något galet, men för nu njuter vi av att ha eftermiddagen bokad av lite lugnare saker och att vi kan prata med varann liggandes sida vid sida i solstolar och dricka litervis med vatten och fnissa åt de klipp vi får se då och då från teamet. Herregud vad jag trivs här. All denna mat, alla dessa kvinnor, allt detta blåa vatten. Och så jag.

Det är magiskt.

Rekommenderade inlägg

14 thoughts on “Att förbereda sig för hamam.

 1. Ser härligt ut, låter härligt.
  Hamam har jag aldrig testat, sla bli spännande att höra avd du tyckte om det 🙂

  Och glass, det kan ju aldrig gå fel 🙂

  Kram Mrs G

 2. Om jag ska vara ärlig har jag aldrig hört talas om din blogg förrän tidigare idag när jag såg att Nordljus hade länkat till din blogg på Facebook.

  Jag har precis suttit och läst (och så klart kollat på dina underbara bilder) de senaste 20 sidorna på din blogg. Jag blir glad när jag läser bloggen, den är helt underbar!

 3. Ni ser ut att ha det härligt! 🙂 Njuuut! Och om du har tid, kan du slänga en getöga på din solskyddsfaktor och kolla om den innehåller bensoater? Helt hopplöst att hitta innehållsförteckningar på nätet på hudvårdsprodukter och i synnerhet solskydd! Undra varför? 😉 Ha det så gott så gott!

  1. Oj, nu har jag vänt runt på dom men ingen innehåller innehållsförteckning på själva flaskan :/ Ska se om jag kan hitta förpackningen!

 4. otroligt snygg klänning du har här på hamaminlägget. (peacemärket på ryggen)
  får man fråga vart den kommer ifrån.
  superkul att följa er resa, ni ser verkligen ut att ha kul!! 🙂

  Kram//Pernilla

  1. Hej Pernilla! Om du menar den jag visar vid poolen så är det en Lucky Lina (Nordljus). På Hamam-dagen hade jag en Spira som heter Gunilla 🙂
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *