Att gå på fancy restaurang.


klänning/magali pascal, skor/chie mihara, armband/bohemian luxury

Efter att vi hade karvat i grönsaker igår så var det dags att pynta upp sig, för då skulle vi mötas upp på en restaurang inne i Side och bli bjudna på middag och visa vår video och försöka hålla masken. Alla tjejerna var vackra så man smällde av litegrann. Jag tog Magali Pascalen jag knappt velat ta av mig sen jag fick hem den, och de nya skorna jag hittade på La Lujo inne i stan (som jag älskar älskar älskar – jag hade dom en hel kväll och är inte ens öm nånstans) och lite tingeltangel. Och så löshåret jag fick i gåva av Rapuntzel för att ha till musikvideon! Herrejävlar vilken hårman jag fick. Crazy cat.


marikas klänning/gina, malena/lise sandahl, petra/valerie

Restaurangen var fantastisk. Precis vid strandpromenaden satt vi och såg solen gå ner och krockade med fötterna under bordet och kände doften av grillade skaldjur och pratade, pratade, pratade. Om frukthandlare, Israel, fjällarbete, pappor med svettmustasch och en kvinna vid namn Nina.

Och vi åt! Jisses vad vi åt. Efter första huvudrätten tyckte både jag och Malena att det nog minsann fanns plats med mer, så vi fick en till. Havskräftor, sjötunga, ostbricka, frukter och en himla massa bekännelser. Om sånt man gjort när man var ung och kanske ångrar, och sånt man ångrar att man aldrig gjorde. Och om det skira i livet, det som kan ändras närsomhelst. Och så blev vi lite tårögda och sa nä nu får vi skärpa till oss och skrattade i våra servetter.

Och efter mötet med musikkillen samlade vi ihop oss, vinkade hejdå till restaurangen och begav oss på kullerstensgator vidare till nästa ställe.

Japp. Här hamnade vi.
Men det tar vi nästa gång.

19 kommentarer till “Att gå på fancy restaurang.

  1. Jag tycker att det låter som att man väldigt gärna hade suttit med där, runt bordet, och skrattat och gråtit ihop med er 🙂
    Kram Kram

  2. Underbart ni verkar ha det,verkligen kul att följa er genom bloggen. Vilken fantastisk klänning,den är som gjord för dej. Ps Tack för stl tipset på please shortsen,hann ändra stl sen du skrivit och M blev suveränt,så där lagomt lösa o lediga.

  3. Så fina ni är! Strålade!
    Jag älskar skaldjur, det kan man aldrig få nog av.
    Dock! Inte grillade skaldjur för min del.
    Bara doften av grillade skaldjur får det att vända sig totalt om i magen på mig.
    Kan ha att göra med en matförgiftning i Thailand orsakad av grillade kingprawns.

    Fortsätt att ha roligt, så mycket ni orkar och kan!

    Kram Mrs G

  4. Ser helt underbart ut! Nu vill jag ocksa dra ihop mitt tjejgang och aka bort, eller i alla fall ga pa restaurang – det finns val knappast nagot battre an att sitta och ata gott samt prata med goda vanner. Blir inget Turkiet men det blir vackra Oland under 3 veckor i sommar, mitt fina hemland! Kanske jag stoter pa nagon av er dar pa Gardby lanthandel 😉 Njut pa, och ser fram emot att lasa mer om era aventyr!

    Kram
    Nina

  5. Vilken fantastisk klänning, förstår att du aldrig vill ta den av dig!
    Och otroligt roligt verkar ni ha! 🙂 spexa på!

  6. Ni är ju så vackra allihop så man nästan svimmar!
    Vilken resa ni gör…på många olika sätt kan jag tänka mig.

    Klänningen är ju helt bedårande. Förstår verkligen att du älskar den

    Kram igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg