Att ha haft en dag full av minnesskapande.

Igår var schemat så späckat att jag måste dela upp det för er så ni inte tuppar av. Först började vi ju med att lära oss av den absolut bäste hur man snajdar ut fräsiga grejer ur grönsaker. Han var helt otrolig! Tänk ändå; att varje dag så står det ett team i ett av kökets rum och snitslar ut fåglar och palmer och blommor och gud vet allt – bara för att använda som dekoration.


Malenas klänning/Love Forever, min klänning/PW, Petras linne/Valerie, Marikas linne/minns hon inte

Så vi karvade och skrattade och försökte hänga med, men även de mest basic sakerna var inte särskilt enkelt och vi satt böjda över varsin rädisa med en kniv i näven och axlarna skakande av skratt och försökte visa upp den ena mer fantasifulla kreationen än den andra för den skicklige kocken. Han var inte så imponerad om vi säger så. Fnissade mest bakom handflatan.

Men nu har vi iallafall lärt oss massor och Malena har blivit erbjuden jobb, och vi frågade om inte våra fantastiska resultat kunde uppvisas på kvällens buffé – men då skrattade han nästan mer än vi gjort under hela dagen och sa artigt we’ll see och skakade på huvudet.

Och sen blev det middag och turkisk afton och jag önskar att jag hade er här istället, live, framför mig så att jag kunde berätta snabbare än jag skriver och veva med händerna och säga alltså ni skulle sett

men det får gå såhär istället. Så vi ses snart igen.

20 kommentarer till “Att ha haft en dag full av minnesskapande.

  1. Ha ha. Tänk vilken nytta ni kommer att ha av dessa kunskaper på alla middagar i livet framöver. Bara att placera ut en snyggt karvad rädisa så blir alla imponerade.

    1. Ha ha ha jag trodde det var nån ny, hipp smileyversion jag inte förstod mig på 🙂 Våra skapelser kommer ni få se i programmet. Jag kan avslöja att jag bland annat gjorde Fantomen i potatis.
      Kram

  2. *asg* Jag skrattade rakt ut, högt. Tänk så roligt ni har när ni lyckas få oss här hemma skratta rakt ut bara genom att läsa hur ni har det. Jag är så glad för er skull att ni verkligen genomför det här!
    Och Marika, jag börjar gilla henne starkt. Måste börja läsa hennes blogg.
    Kram på er alla

  3. Ni verkar ha väldigt roligt 🙂
    Roligt att följa er dag för dag, väntar på filmen…. 😉
    Idag har vi regn i södra Skåne, så passa på och njut av dagarna i Side!

  4. Så roligt det där såg ut men säkert väldigt svårt! Jag hade också gärna sett vad ni lyckades karva fram ;), men det kanske kommer senare? 😉

  5. Ja det kan inte vara det enklaste att få till en rotfrukts-svan 🙂 Men skam den som ger sig.
    Ni ser ut att ha riktigt roligt. Hur länge ska ni vara där?
    Lycka till med dagen! Här hos oss firar vi finaste födelsedagen!

    Kram Mrs G

  6. Som dere ser ut til å kose dere. Glugg ihjel! 🙂 Skulle gjerne sett en film av absolutt alt. Leo og Valiant ser også ut til å kose seg skikkelig, utifra bilder du har postet. Hvilken superopplevelse for dere alle. 🙂
    Imponerende figurer fra kokkens side. Det må jeg også si. Helt utrolig. 🙂

  7. Ni verkar ha det helt galet skoj! 😀
    Vad mycket vackert det går att skapa med en kniv och en grönsak. Hoppas vi får se vad ni pysslat ihop lite senare.

    Önskar er ytterligare en härlig dag i solen, vid poolen.
    Kramar Jeanette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg