Att ha hängt med Rolf.


kofta/provrummet, tunika/spira, byxor/jfour, halsband/icon

Jahapp, där står jag i ett packningsstökigt rum och pratar i telefon med Skånetrafiken precis innan jag åkte iväg för att träffa Rolf och frottera mig med Gastelyckans företagare. Det bjöds på lunch och pratades om nyetableringar, och vi fick lyssna på både Grand Hotel Lund och Biltema och det slog mig återigen hur fantastiskt väl jag trivs i såna där miljöer; sittandes med entreprenörer som liksom glöder inifrån av passion för det dom gör.

Sen tog vi bilen och åkte till Helsingborg för att träffa vårt bonusmentorpar, men nästan framme ringde dom och hade fått förhinder så då passade jag på att ta mitt planerade eftermiddagsmöte med Clarion Grand Hotel lite tidigare istället och släpade med mig Rolf. De vill att jag ska göra en av deras Livingroom-event och det är väl klart jag vill, så det pratades och småskummades och nu går min hjärna på högvarv och jag är alldeles nipprig i kroppen av iver över att få sätta igång. Och så fick Rolf en rundtur på hotellet innan vi begav oss ut på torget igen där en Citroen blåste runt som nån slags papp-bil i vinden tills den stackars bilägarinnan hittades och handbromsen kunde dras i.

Och nu är jag äntligen hemma och ska boka vårt midsommarfirande (tänk! snart midsommar!) och jag bara vet att det kommer bli den bästa midsommaren nånsin, med Silkesapa och Valiant och såna vi tycker om så det knappt får plats.

22 kommentarer till “Att ha hängt med Rolf.

  1. åh vad brun och fin du är! Ja blåste ganska kraftigt här i Hbg idag… har hållt oss inne, lille whippeten vill inte precis gå några längre rundor i detta vädret…:)

  2. Åh va spännande med livingroomeventet! För visst är det ett happening för alles va? Om det är så så bor jag för långt norrut, det har jag alltid sagt. Typ.

  3. Underbart fin bild på dig! Jag har inte alls hunnit följa med på er resa så sätter nu igång och läser baklänges! 🙂 Ska bli kul! Välkommen hem!

  4. Jevvlar vad brun och du blivit, snyggo 🙂

    Hbg.. dit tar jag en tur imorrn (or 20 minuter därifrån så det är ingen långtur direkt) och möter upp lite vänner för dagen 🙂

    1. Varför är du här. jag fattar ingenting !
      Du tycker ju det är så hemskt med reklam etc………….
      Kanske du kan förklara dig här i denna bloggen?
      Hälsningar
      Elisabeth

  5. Hejsan, och välkommer hem, ni verkar ha haft det helt underbart:) Undrar hur storleken är på jfour byxorna, vad har du (om du vill svara:)
    Häls Maritha

    1. Hej Maritha!

      Jag tycker de är normala i storlek, de har lite stretch i sig också. Jag har storlek 27 i mina.

  6. Åhhh! Har du varit i min stad idag igen 🙂 Och på systers arbete! Min syster heter Cathrine….håller på med ekonomin på Clarion 🙂 Träffade du henne tro? Såååå brun du har blivit i Turkiet, något avis med tanke på hur dåligt vädret är här i Skåneland nu 🙁 Önskar dig och de dina en fantastisk helg.

    kram Angelica

  7. Välkommen hem! Ni verkar haft det bra. Jag har precis läst i kapp om er resa. Jag har också varit ute och rest, fast inte lika glamouröst som ni.. Mer djungel, lemurer och spindlar…Mindre klackaskor och tingeltangel… He he he. Får nästan dåligt samvete men nu har jag ett behov av att frossa i glamour. Jag kan knappt välja färg på nagellacket och vill ha på mig alla halsband samtidigt 🙂
    Kram!

  8. Hallå & välkommen tillbaka till vardagen! Ni verkar ha haft en toppen resa, inte för att jag eg. förstår vad ni gjort. Tack för att du så ödmjukt delar med dig av ditt aktiva liv!! Visa gärna mer bilder från ditt hem, du har cool stil………krams m

  9. Fräsch å fin du är!! Kan tänka mig hur du nästan kan gå fram och tillbaka nu och planera stordåd;)
    Ha en skön helg
    Kram

    1. Menar du på resan? Det är inget de lånar ut tyvärr, vi går ju på åkrar med kor och sånt i dom – hade aldrig gått att sälja vidare sen :/ Vi gjorde ju hela den här inspelningen själva, vi hade inget produktionsbolag som kom med garderob etc. Men som typ löshåret det fick vi för videon av Rapuntzel i gåva. Och en del plagg som syns i programmen sen (turkiska grejer som plagg/skor på modevisningen, sånt vi provar i krimskramsbutiker osv) var bara till låns såklart.

  10. Hej Emma!

    Vad kul att du kom och hälsade på. Hann inte säga ”hej på riktigt” kände jag. Det var ju som sagt lite turbulent med bilen 🙂
    Men vi lär väl ses mer framöver…
    //Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg