Att vänta på regn.

Himlen hänger blyertsgrå idag och nästan skär sig mot trädens nygröna, och vi kurar inne över baguetter och ost och ångande té och undrar var den utlovade sommaren tog vägen. Silkesapan kämpar sig upp till stående på en sittande pappa, flickorna surar över vädret på andra våningen och på soffan under fönstret ligger mitt nya parasoll och väntar otåligt på att få sättas upp – precis hela huset rustar för regn.

Idag ska vi in och hälsa på Elma, ta en indisk lunch, trampa med gummistövlar på blöt kullersten och dricka chai nånstans där regnet inte syns. Och prata om semester, fyra veckor tillsammans, och hur vi snart är där.

Första sommaren med Silkesapa. Det är något speciellt med det.

12 kommentarer till “Att vänta på regn.

  1. Hej, dina bilder är fantastiska och otroligt inspirerande! Just nu funderar jag på om inte min och min (21 åriga) dotters resa skulle gå till Turkiet. Ha en mysig lördag! Hälsningar från Nina i Malmö

  2. Ja, fy för vädret. Här blir det stensättning i 7 grader och tokblåst. Inte ok! MEN, snart kommer värmen. Då kan vi njuta av den istället för att jobba. Måste tänka positivt. Hihi.

    Kram Lena

  3. Låter som ni kan få en härlig dag trots regn!! Dina tallrikar, underbara. Får man fråga var dem är ifrån?
    Ha en mysig dag!

    Krama Emma

  4. Ha en underbar helg. Ja, det är verkligen något speciellt med första sommaren med sin lilla kära. Vi har vår andra sommar ihop i år, så det blir vandring i Idre och en tur till Skåne;)

    Kram

  5. Här i Karlskrona skiner solen och det är gott men blåsigt vår väder, lite varmare kunde det dock varit.
    Ha en fin dag och välkomna hem
    Kram

  6. Varför hittar jag aldrig mig själv gråtandes framför dina ord? Fantastisk gåva du har Emma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg