Att ha gjort Malmö.

Vi gjorde Malmö idag. I väder som växlade från regn till sol till hagel tillbaka till regn igen satt vi på Lilla Torg och drack chai och pratade strunt och väntade på att La Roche skulle öppna så att vi kunde trycka i oss obscena mängder lunch och bli lite sentimentala. Det var nämligen på den restaurangen vi hade vår första riktiga dejt och drack Sangria med min hand i hans och blev förälskade.


sjal/creative, kavaj/Zara

Och tillslut öppnade dom och vi fick lamm och kycklingspett och friterad klyftpotatis och tomatsalsa och aioli så stark att jag nog kommer dofta vitlök i minst en vecka. Ingen Sangria, dock. Lite för tidigt på säsongen för det.

Och sen gick vi hem till vackraste Elma och fick kladdkaka och kramar. Vi hade med oss ett Moshi Monster till Bella som hon blev väldigt förtjust i (Leo är för ung för att jag ska hänga med i leksakstrenderna, men de här monsterna är tydligen big shit) och hon visade sin tacksamhet genom att hälla ut hela sin My Little Pony-samling på Leo och lät honom gå loss. Det var mycket uppskattat.

Och så blev det pusskalas och busstuga ett litet tag innan vi var tvungna att packa in oss i bilen och stanna förbi Svåra Lena och ge henne en present för att sen landa hemma igen; mätta och vitlöksdoftande och sugna på inget mer än soffan, en filt och en film man inte behöver förstå.

Så det är det vi planerar för ikväll. Att bara ha lördag.

Och så har jag fått vinnarna på Af Swedala-tävlingen! Det blev Monia och Johanna som vann varsitt bäddset. Wihoooo! Vinnarna har blivit meddelade via mail. 

12 kommentarer till “Att ha gjort Malmö.

  1. Härligt att se att allt ser ut som vanligt dvs inget har förändrats i Malmö sedan vi var där senast 🙂
    La Roche har verkligen goda tapas så jag förstår att ni är mätta 🙂

    Ha en fin kväll.

    Kram Mrs G

  2. Hihi, så lustigt, där hade jag och min…ja, det heter ju fästman, så jag får väl säga det…iaf, där hade vi också vår första date! Fantastiskt ställe!!

  3. Fin-fina bilder som alltid fina du. Åh vad jag gillar din blogg. ..inte tjorgejord och konstig som andra!!
    Pussis O kramis Eva

  4. nu känner jag att jag också vill göra malmö! =) har aldrig varit där nere, hua vad långt 😉 nån gång gett vi ta oss neröver och se resten av sverige, kanske ska satsa på husbilsemester!? fast med mina fantastiska kartläsar-skills, vette tusan asså! 😉
    blir förmodligen mer som…”vi hade iaf tur med vädret”! typ. jag är Clair…=) haha ha en underbar söndag och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg