Att gratulera sig själv.

I början av veckan gick något vägen, något som jag arbetat ett tag för och som är en jättestor förändring för mig. Ni kommer såklart få reda på vad så snart det är tid att berätta, men det måste tyvärr dröja lite. Men iallafall. Det var en stor grej för mig, framförallt var det ett beslut som krävde lite mod att fatta, och modiga grejer måste firas, måste uppmuntras och klappas på axeln och sägas bra jobbat om – framförallt av sig själv.

Så jag gick tillbaka till La Lujo och den där väskan jag bara inte kunnat släppa tanken på och nu är vi ett par, väskan och jag, och den fungerar som en påminnelse för varje gång jag ser den blir jag stolt och tänker bra jobbat, Emma och klappar mig själv på axeln och tillåter mig att vara självgod ett litet tag. För att jag tror att man måste det, särskilt för att väga upp de gånger man kanske tvivlat.

Så här är den. Stolthet över mig själv i orange förpackning.
Någon månads beslutsamhet och arbete hängande på min axel.

Den bästa påminnelse jag kunde ge mig själv.

40 kommentarer till “Att gratulera sig själv.

  1. Jisses!
    Så du köpte den 😀
    Då får man gratulera både till en kalas-väska och att du gjort det där jobbiga som krävdes lite mod.
    Och visst ska man vara stolt över sig själv och ge sig lite cred. Varför ska det vara så himla svårt för.

    Nej nu tror jag att jag banne mig måste gå och köpa de där skorna som JAG går och funderar på. Nu när du både visat upp ny VÄSKA och SKOR här idag.
    Och vad är 20 euro att fundera på?

    Hälsningar
    Yohanan

  2. Grattis till att du klarat av ”det”. Ska bli spännande att se vad det är. Väskan är verkligen såååååååå snygg. Ni kommer att bli ett snyggt par i många år framöver.

    Lidingömamman

  3. Man får gratulera till det du gjort:) nu blev man allt nyfiken!! Jag tycker du gjorde mer än rätt att belöna dig själv med en sådan skönhet!

  4. Åh den där var jag och klämde på i Köpenhamn i veckan, den är ljuvlig! Lyckliga du

  5. En mycket bra ”bra jobbat” present det där.

    Jag kollade lite på La Lujos hemsida och facebooksida och blev lite förvånad över att även de var isländska. Får ta och kolla in den butiken på riktigt också då, först Böddi och sen dessa… jag har ingen koll på alla mina landsmän som tagit Malmö med storm.. 🙂

    kram /iris

  6. Låter spännande Emma och jag tror nog att man kan ana sig till på ett ungefär vad det rör sig om 🙂
    Ska i vilket fall som helst bli spännande att få följa din ”resa” som det så käckt heter nu för tiden 🙂
    Bravo till Dig och bravo till nya fina väskan!

    Kram Mrs G

  7. Härligt att du belönar dig själv med en så fin väska! Det måste man göra ibland, belöna sig själv alltså.
    Kul för dig att ”det” gick vägen, vad det nu må vara!!
    En fantastisk känsla när man vågar göra det där som man funderat på eller jobbat med
    under en lång tid 🙂

    Kram Malin

  8. Det är bara att gratulera! Härligt att landa i ett sånt beslut och våga ta steget. Synd bara att jag inte hade din argumentation för belöning när jag själv gjorde en liknande grej för ett år sen. Å andra sidan så var beslutet i sig belöning nog. kram!

  9. Grattis! Bra jobbat!
    Väskan är jättefin! Visade precis samma väska i min blogg 😀
    Maken och du har samma smak, jag fick en likadan i bröllopsdagspresent 😉

  10. Grattis till att ha fattat ett beslut, som kanske inte alltid är så himla lätt.

    Jag förstår precis vad du menar med att det behövs mod, då jag själv tampats med ett beslut under en längre tid. Nu är det iallafall klart och det känns riktigt skönt trots att det inte är officiellt än.
    Beslut av detta slag bör givetvis firas på både ett eller annat sätt och att köpa den där väskan som du suktat efter är definitivt ett av sätten.

    Ha en bästa lördagkväll, fina du! Och lycka till, givetvis!!

  11. Åh ska bli spännande att få höra sen vad det är. Du är modig och du inspirerar oss andra att våga! Så grattis till steget och väskan! Kram Ida

  12. Gratulerer, Emma. Jeg er helt sikker på at du vil lykkes, uansett hva du har bestemt deg for. Du har mange talenter.
    Og så gjør du som meg; kjøper veske når du skal belønne deg selv. Herlig! Jeg har en ”hurra, jeg fikk drømmejobben”-veske, en ”doktorgradsdisputas”-veske, en ”gratulerer, du har født et barn”-veske, og jeg blir stolt og glad hver gang jeg ser dem og bruker dem 🙂
    Lykke til !

  13. Bra jobbat, det är bra att belöna sig själv för bra prestationer!

    Jag har själv tänkt att ge mig själv en väska och är väldigt sugen på att köpa Mulberrys Alexa. Jag har för mig att du köpte en sådan förra året och tänkte fråga, är du nöjd med den? Är storleken användbar? 🙂 Kram

  14. Jag väntar också hem min Alexa som min fine man köpte till mig i London igår. Jag lääääängtar till att få lukta och känna på den och stoppa ner alla nödvändiga ting. Och de blir ju verkligen bara vackare och vackare ju mer de slits. Den var betydligt billigare på flygplatsen i London än i butikerna både i Cph och Malmö, ett litet tips.

    1. Beatrice: Tack för tipset! Då kanske jag ska vänta tills jag tar mig till London nästa gång.. Får man vara så ofin och fråga hur mkt betalade du för den i London? 🙂

      1. Jag får hem den imorgon, men min man sa som hastigast när han ringde att han betalat motsvarande 820 EUR istället för 990 EUR. Ändå några snusören att spara 🙂

  15. Rätt!
    Har precis presentat mig själv med ett supersnyggt bälte från ”Rehard” just idag då jag kände att jag behövde vara snäll mot mig själv efter en tuff tid på jobbet och för modet att äntligen ha börjat övningsköra lätt mc för att få lov att köra Vespan… Heja mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg