Att visa lite bilder från igår.

Vi begav oss till Ribban igår; Hanna och Tindy och jag. Jag skulle fotografera några klänningar för Provrummet och hel dagen hade det regnat oupphörligen men precis innan jag åkte hemifrån sprack det upp, och när vi kom fram var himlen ljus och sanden nästan vit igen.

Jag har ju fotograferat Hanna innan men jag vänjer mig aldrig vid hur enastående vacker hon är; jag kan inget annat än att bara sucka och säga herregud och sätta igång – varje kort på henne blir bra och jag har alltid svårt att välja. Alltid.


butterfly dress

Fjärilsklänningen var nog min favorit. Den levde ett eget liv på nåt sätt och var inte styrd utav varken Hanna eller mig, och det är alltid tacksamt att fotografera tyg som är levande och som har en egen vilja.


mabel long dress

Och Tindy var med och skrattade och var som Tindy alltid är, en solstråle, men henne fick jag inte ett enda kort på – jag var så inne i Hanna och allt detta tyg och ljuset som först var puderfärgat men som snart skulle försvinna.


angel long dress

Här var bara en del av alla bilder, får visa mer imorgon. Men ja, det var sådär magiskt bara – sådär som nog inte går att förklara. När man glömmer bort att andas för långa stunder eftersom man är så fokuserad på det man ser i linsen, när man inte ens tänker på att man ligger raklång i sanden eller att man gått ut till knäna i havet med jeans och allt. Det brukar var så med Hanna. Och med havsljus, och Lotta-smycken och klänningar som tar sin egen plats.

Bästa dagen på länge.

32 kommentarer till “Att visa lite bilder från igår.

  1. Fint! Det finaste med hela grejen är att läsa hur du upplever stunden och att det ger dej så mycket! Förstår precis vad du menar, det där magiska som uppstår när man är helt uppslukad av vad man har i linsen-allt annat runtom försvinner. Bonusen är att uppleva allt igen hemma på skärmen. 🙂
    Glad över att du delar med dej och nyfiken på var alla dina fina fotoprojekt hamnar tillslut.
    Ha en fortsatt fin helg!
    Johanna

  2. Så otroligt vacker hon är och helt fantastiska bilder igen! Du lyckenas alltid inspirera Emma! Har själv ett fotograferingsuppdrag imorgon som skall bli så kul:)

  3. Så otroligt vackra bilder. Jag undrar om du använder photoshop och i så fall, kan inte du lägga ut några tips? Jag är jätteny i photoshop men vill lära mig. Jag har kikat på bloggen Honeypieliving och hon tar liknande foton som du. Ibland lägger hon ut något phototips och de är guld värda för oss ”amatörer”:)
    Kram

  4. Jag gillar verkligen inte Ribban. det finns inget som helst fint eller charmigt över den stranden om du frågar mig.
    Detta till trots så får du det att se helt magiskt, underbart och vacker ut.
    Bra jobbat Emma, jättefina bilder!

    Kram Mrs G

  5. Vart är den klänningen köpt? Jag måste veta det? Precis den vill jag ha på mig på bröllopet jag ska på i september. Hälsningar Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg