Att få ha kväll.

boyfriend jeans/H&M, skor/chie mihara, linne/Valerie, kavaj/Lindex, halsband/Lilly of Sweden, ring/lotta jewellery, väska/michael kors

Ja, sådär såg jag ut i morse när jag åkte in till stan för möten och föredrag och hej baberiba. Lunchföredraget var på Nytröms Gastronomi och det var fantastiskt god mat och som jag skrev var det ett härligt gäng kvinnor som jag till och med tror hängde med i mina utsvävningar. Bara en enda av dom bloggade dessutom, Andebark som ni hittar här, och det är en nästan surrealistisk känsla att prata om bloggande med ickebloggande. Svårt att förklara.

Och Böddi pyntade upp mig såklart! Jisses vad skönt det var. Nu är jag lite karamellfärgad och sommarljus vilket kanske är svårt att se på grund av solen men det känns hur bra som helst – ser ut som om jag spenderat en avsevärd tid på stranden med att surfa och bära runt på brädor och vad man nu mer gör som surfare (batiktröjor kanske? ja, som om jag suttit på stranden och sålt egengjorda batiktröjor i två månader). Och naglarna blev nya också, så nu känner jag mig helrenoverad igen.

Men nu har jag äntligen fått rätt på grillkolen och ska sätta igång med Hickorykyckling – så nu tar jag minsann kväll.

Ta hand om er så länge.

37 kommentarer till “Att få ha kväll.

  1. Så otroligt kul det där lät med lunchföredraget! Ha en fortsatt fin kväll! Kram Nilla

  2. Gillar naglarna. Men jag vågar inte. Tänk om de egna blir helt ledsna och besvikna därunder det konstgjorda. Vad gör man då? Snyggt är det iallafall …

    1. Hej, dina naglar växer under de konstgjorda 🙂 inget som förstörs eller försämras. Om nagelteknologen filar i din egen nagel och skadar den, ja då kan det bli märken, men de växer bort. När du väljer att ta bort material är naglarna ”fuktiga” under några dagar och lite mjukare, det stabiliseras normalt efter 3 dagar.
      Men dina egna naglar har chans att växa ut under, tillslut har du ingen tip på nageln och det är dina egna som du bygger vidare på och vill du ta bort materialet så sparar varje erfaren teknolog lite lite material så din egna nagel skyddas den första tiden. Prova!
      Åsa, nagelteknolog

  3. Så fräsch! Å såklart jättesnygg:) Här ska fixas sommarfrilla på måndag, tror att det blir lugg, har endel ”amningshår” som växt ut och det ser ut som om jag har en liten minilugg och min ”långa lugg” 🙂

  4. Snyggt som vanligt, du är jordnära, har bägge fötterna på jorden, trevlig, rolig, har humor mm mm, ja jag kan inte hitta bättre superlativer 🙂
    Kram
    Elisabeth
    och naturligtvis Snobben o Dennis

  5. Är lite sugen på linnet från valerie, är det stort el litet i stl, tänkte beställa från nätet och har inte provat det…..

    1. Hm, tycker det är normalt. Det lite ”styvare” tyget som annars lätt stramar över bysten sitter liksom ovanför den. Jag har M i linnet och det har jag i normala fall.

  6. Nej att prata om bloggande för icke insatta är att framstå som en alien eller nåt. De flesta förknippar ju bloggar med en viss typ av blonderade (och nej, jag menar inte batikslingorna…) och fixade relativt unga tjejer. Och det kan ju bli hur fel som helst om omgivningen går runt och tror att det är sånt man pysslar med!
    Vi ”medelålders” bloggande kvinnor tar inte lika stor plats i media där riktgt… (vilket jag i övrigt är glad för)

    1. Så sakteliga har advokaterna börjat leta sig in på twitter, men bloggande anses fortfarande lite suspekt.
      Jag började med egna bloggen i september… och det känns som om uppmärksamheten plötsligt sköljer över mig också… så medelålders ha nog inte så stor betydelse…

      Tack för kommentar på min blogg. Jag förstår att den här sidan har många läsare. Redan har 95 stycken kommit in på din sida från min.

      Jag är så imponerad av dina målsättningar och strategier.

  7. oo vad härligt! ser själv fram emot lite fix under morgondagen! =) kanske man ska bli blondin igen…alla Marilyn..eller så kanske jag bara ska köra på detta crazy redhead-temat ett tag till! =)
    kram!!

  8. Jag vet inte hur jag hittade hit men herregud vad glad jag är för att få vara här. Är helt tagen. Läser alldeles för mkt och för sent. Läser just nu om silkesapans entré men får pausa. Skrattar så sängen hoppar och tårarna sprutar. Är rädd att väcka min snarkande vettigare andra hälft. Tack!

  9. Konstig fråga kanske men är det slingor som är dragna i hätta eller är de en helfärgning du gjort, otroligt snygg färg! Har själv nyss gjort håret ”sommarfint men de blev inte alls som jag hade tänkt :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg