Att ha det som vanligt igen.

Och så blev det en lugn torsdag igen – inga möten och inget åkande – och allt är precis som det brukar vara. Busen krälar in i dvdskåpet, flickorna sover tungt där uppe, jag försöker planera semestern och samtidigt klura ut hur ett nyinskaffat ebayfynd egentligen är tänkt att sitta. På något sätt har jag lyckats köpa den enda klänningen i världen som är helt omöjlig att ta sig i och som ska knytas på de mest fantasifulla sätt; långt över min intelligensnivå. Dessutom har jag en stark aning om att den förmodligen kommer vara en muttgardin och alltså inte alls okej att ha på sig. Särskilt inte på morgondagens sommarfest med jobbet.

Så idag blir det bara det sköna, vanliga igen. BVC-besök, planering, mailsvarande och ett försök att lugna hjärtat som just nu går på högvarv ihop med hjärnan inför en ny spännande grej som bara vore sådär vansinnigt roligt att ro i hamn.

Ja. Ni vet ju hur jag blir.

15 kommentarer till “Att ha det som vanligt igen.

  1. Du måste ju visa oss denna skapelse så vi kan få gissa hej vilt på hur man knyter den. 🙂
    Ha en fin dag!
    Kram finaste du

  2. Nu har jag läst ikapp mig här hos dig. Så fin du är. Riktigt snygg i håret 🙂 Och vad har du för spännande på gång tro. Man blir ju otålig till tusen. Du är makalöst påhittig. OCH driftig dessutom. Bra kombo!

    Kramar Kicki

  3. Haha du e ju för skön! Spännande att se den klänningen;)haha! Åhååå vad du gör oss nyfikna på det däringa andra spännande! 🙂 Kram kram och ha en fin dag med silkesapan (som för övrigt är så söt så man bara smälter lite)

  4. Det där med muttgardin alltså – du är för rolig!!

    Kan inte du hjälpa mig med en sak förresten? Jag behöver hjälp med att övertyga min make om att gamla skåp är skitsnygga att sätta en TV i (som ni har). Han har lite svårt att visualisera, det är jag som är expert på det hemma hos oss… Så – kan du inte lägga upp en perfekt bild (du har säkert ett gäng att välja bland) på ert skåp så maken min fattar? Plz!

    Kram och tack för ännu ett asgarv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg