Att vara fredagspepp.

Vilken fantastisk dag det ser ut att bli! Vaknade upp till en strålande morgon med sol som redan är stark och varm trots att klockan inte ens är nio, och har ätit frukosten ute på trappan med bara ben och slutna ögon. Och idag är det sommarfest med jobbet och det ska bli så vansinnigt kul att träffa alla samlat igen – dessutom finns det inget bättre än känslan i magen innan en sommarfest; när klänningen är framhängd och sminkbordet i en enda röra och skorna står redo med klackarna ihop.

Men nu ska jag ut och ta lite sol och klia flickorna på magen och fortsätta att vara pepp över att det är fredag.

13 kommentarer till “Att vara fredagspepp.

  1. Ja visst är det härligt med sommar. Känner sig mer tankad än vanligt 🙂 Din byrå är så fin och jag har fått en liknande till skänks av en vänlig släkting. När den är piffad har jag en känsla av att det komer att få bo mycket women stuff på den med. Den är liksom gjord för det.

  2. Hej!
    Brukar läsa din blogg. Den är finfin! Nu håller jag på att tävla ut en baddräkt ifrån mitt lilla företag. Det är en snygg 50-tals inspirerad sak som täcker lite mer än vanliga baddräkter men utan att bli tråkig. Lite som målgruppen här kanske gillar fast med lite mer mönster 🙂 Vore hemskt roligt om du ville tipsa om min lilla tävling på http://www.jannadrakeed.com

  3. Låter härligt Emma!
    Har faktiskt samma känsla här i Båstad idag
    även om det inte står fest på programmet.
    Mannen är hemma och vi ska pyssla och dona tillsammans.
    Hundarna har varit på promenad längs havet, tja det blir en fin dag!

    Kram Mrs G (Jag är en lyxfru!)

  4. Sommaren har nobbat oss och rest pâ sommarsemester till Malmö !! Fattar inte varför vädret blivit sâ konstigt. Utanför Paris regnar det som vanligt och är +15°C varmt, men ingen sommar än. Luktärtorna har dock vuxit 30 cm, men gillar inte att stâ för nära andra, sâ dâ har jag plockat bort nâgra, delat pâ kakorna och planterat ut dem överallt. Balkongen kommer att digna av 100tals luftärter i alla färger. Fast jag har inte prövat än om det är ätbara ; tänkte först pröva pâ grannens hund 🙂 Sâ blir jag less pâ luktärtorna, äter jag upp dem innan jag reser till Sverige och bygger hus pâ granitgrund. Synd att västkusten inte liknar det vackra västernorrland med dess ljusa sommarnätter. Ni dâr upp kunde ta patent pâ dem ! 🙂 Magiska, ljuvliga sommarnätter där dag och natt flyter samman….
    Leo kommer att bli en mycket intelligent man ; han har en sân koncentrerat vaken blick när han fokuserar. Det är nog bra att alltid ta med barnen överallt och inte lämna dem hemma med barnvakt eller borta när man har fest hemma. De lär sig sâ mycket mer än man tror och blir snabbt socialiserade, fattar vitsen med och hur man skall leva tillsammans med andra manniskor. Det gjorde man aldrig för. Barnen skulle leva tillsammans med andra barn i skolor, internat,klubbar men de kunde ocksâ där utvecklas till grymma karikatyrer pâ vuxna eftersom de inte visste riktigt vad det innebar att leva som vuxen. Där gällde det att lyda order istället för att göra som chefen…
    Ha en fin helg pâ gräsmattan med de dina !
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg