Att ha sommarfestat.

Det var vansinnigt roligt igår. Svåra Lena var där såklart, och resten av företaget, och det dansades och sjöngs och skrattades så man sträckte magmusklerna litegrann. Vi fick grillmiddag och anekdoter och härliga tal och när det bjöds på fotboll i stora restaurangen för de som ville se, så bjöds det på trubadur i det andra rummet för oss som inte ville det.

Så då satt vi där inne och skrålade oss hesa till allt från Dover Calais till 500 miles, och skitsnygga Johanna (som förresten också bloggar! hon finns här) som faktiskt kan sjunga kom i stämning och rev av låtar som Euforia och sånt som vi vanliga dödliga inte ens kan sjunga i duschen. Och sen var det dags för dans och stället invaderades av vitklädda människor födda 1993 som vi något äldre damer fullkomligt skrämde slag på, och Svåra Lena såg till att hålla trubaduren hårt i armen för hon hade minsann vunnit honom i vårt musikquiz och tänkte inte låta den vinsten gå outnyttjad.

Så idag är jag öm i skrattmusklerna, tycker det är skönt med regnet som silar utanför och ska runt lunch in till stan och träffa Tindy, fylla på fransarna (aningen mindre gala den här gången, ja) äta Vespa-pizza och prata strunt. Precis lagom för en regnig dagen-efter-sommarfests-lördag alltså.

11 kommentarer till “Att ha sommarfestat.

  1. Låter som en soft och skön lördag.
    Vi åt världens godaste och förmodligen största pizzorna på Pepe’s här i Båstad, så
    pizza lär det inte bli på ett bra tag.

    Ha en fin lördag!

    Kram Mrs G

  2. Åh så sugen jag också blev att gå ut och skrämma slag på årgång 93:or 😉
    Men var är korten på det?
    Måste bara se till att komma på galej snart. Om inte annat så för att få äta bakfyllepizza dagen efter.

    Hälsningar
    Yohanna

  3. Underbara Emma! YOU are one of a kind<3 Vilken kväll vi hade! Minst sagt lite sliten idag..Känns som huvudet snurrat typ hela dan, men det var det värt;) Hoppas pizzan hjälpte till med återställningen. 🙂
    Kram å kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg