Att ha haft stadslördag.

Jisses, vilken skön lördagseftermiddag jag har haft! Först strosade jag runt i stan ett litet tag i väntan på att Tindy skulle komma. Jag var inne på Zara och pillade på barnkläder och på Redfellas och drack juice och sen smet jag inom Factory men där var jag tvungen att gå ut igen för där fanns så mycket snyggt att jag nästan blev lite sjuk. Som den där magiska långklänningen i champagnefärgad silke från Zetterberg som ni ser på bilden. Herreguuuud. Jag önskar att jag skulle gifta om mig typ imorgon så att jag kunde få en ursäkt att bära den.

Och sen kom Tindy! Då var jag vrålhungrig så jag tvingade henne att gå till Piccolomondo där jag kunde vräka i mig en pizza med perverst mycket ost på, medan hon var aningen mer kontrollerad och mumsade lasagne och grönsallad. Där satt vi sen i solen och pratade om vad som hänt sen sist och skrattade sådär som vi gör mest hela tiden när vi ses. Sen fick jag sällskap till Hansa där jag skulle fylla på mina fransar och den här gången gick budskapet ”inte så mycket gala, tack” vägen och jag kom därifrån aningen mindre Perrelli än sist och sjukt nöjd över att ha ytterligare 3 veckor framför mig som sminklös.

Och jo, lite fynd följde med hem. Som en kofta från Zara och kjolen har ovan från Warehouse som jag tror kan bli grym i höst och ett Voluspaljus som var så vansinnigt sött paketerat att jag bara var tvungen. Och nu är jag sådär behagligt trött och pizzamätt och kommer spendera resten av dagen med att ligga på golvet och låta min son använda mig som krockkudde.

Japp. Lat-lördag. Det är grejer det.

13 kommentarer till “Att ha haft stadslördag.

  1. Sådana lördagar är icke att förakta!!! Önskar att jag gjort något av denna lördag men ser tillbaka på soffhäng varvat med lite ut-och-kissa-hundarna-motion!

    Kram

  2. Supersnygg klänning! Verkar varit en underbar dag! själv har jag jobbat på den intensiva avdelningen! När jag kom hem stod ett hemmagjort altanbord klart till mig! Man tackar, man tackar!
    Kram Helena

  3. Piccolomondo har min favoritpasta. Räkor i currysås nomnom. Måste nog ta en lunch där snart.
    Låter som ni har haft en härlig lördag.
    Kram

  4. Åh så sugen på PIZZAAAAAAA jag blev nu.
    Men jag har gjort smörgåstårta a´la 2 tills i kväll och lagt en flarra skumpa på kylning. Så nu väntar vi bara på att ungarna ska somna så atte ja 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  5. Du skulle ha köpt klänningen! Jag köpte en korallröd sidenklänning från Zetterbergs för ett tag sedan, med en lite dödskalle i guld som knäppe baktill. Flärdig och lite tuff på samma gång!

    Kram Mrs G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg