Att vara piggare idag.

Idag är kroppen lite mer vaken; jag hummar mindre och pratar mer och det enda som skvallrar om fredagens eskapader är den svaga skratt-träningsvärken i magen och en lätt ömmande känsla i anklarna efter att ha dansat i klackar med nittiotalister.

Här hemma är det så som det brukar vara, busen far runt på brädgolvet som en torped i sin jakt efter saker man kan ställa sig upp bredvid; han har förstått att byxben är bra skit och sitter som en koala längs med smalbenen på en om man står still en längre tid. Dessutom har hans framtänder spruckit ut nu; två små riskorn till som skymtar när han skrattar, och jag kan fortfarande inte begripa hur fort det går.

Idag har vi sol igen och om vinden bara tar och lugnar ner sig lite packar vi nog ihop hela familjen och åker till stranden och njuter av att det är söndag genom att äta picknick, suga i oss solljus och doppa tårna i havet. Men först frukost. Jag har ett lantbröd, en vällagrad grevé och en pepparsalami som väntar.

9 kommentarer till “Att vara piggare idag.

  1. Låter gött=)
    Här är bara jag o minstingen vakna..mannen, dottern, sonen o hans två polare sussar innu. Vi var o spanade in er strand förr förra helgen o kommer åka dit i sommar..väldigt barnvänlig=) Vi brukar annars inta Lomma. Bor man i Hörby får man ju välja vilken kust som är närmast!
    Bra tips är att redan nu börja ge honom en tandborste m lite tandkräm på som han kan gnaga på. Man blir ju kallad till tandläkaren längre fram. Snart ska vi ha midsommarfest/12års kalas/ 2 års kalas här=)
    Ha det bäst<3
    kram
    Birgitta i Hörby

  2. Så härligt ni har det!!!
    Jag vill också åka till stranden och om stranden ligger vid ett hav är det ju bara för underbart…
    Här är det iskallt och jag längtar ihjäl mig efter sommaren! 🙂
    Kram

  3. Ha är verkligen ett lite charmtroll lille Leo 🙂
    Det där med stranden låter hur härligt som helst,
    speciellt eftersom jag känner mig som en strandad val idag 🙂

    Kram Mrs G

  4. Så underbart lång gången sommar ni verkar ha, här i Norrland ligger molnen tungt över husen och känns som att regnet är oroväckande nära..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg