Att ha haft dagen full.

Herregud vilken full rulle det har varit idag! Först var jag uppe hos min mentor Rolf och härjade runt på hans kontor inne på Svenskt Näringsliv. Rolf har nyligen blivit generalkonsul för Finland och var mycket stolt över detta – han hade pyntat kontoret med landsvapen och finska flaggor och slängde sig med finska fraser. Jag var mest intresserad av huruvida han hade diplomatisk immunitet eller inte, och vad för roligt vi skulle kunna göra av det.

Svenskt Näringsliv jobbar ju bland annat ganska mycket med att försöka korta steget från skolan till arbetsliv för ungdomarna och nå ut med att det där med entreprenörsskap är bra grejer, så att man som ung kanske är mer förberedd på vad man kan vänta sig när man väl börjar jobba. Så Rolf visade lite läromedel de tagit fram och sen hummade vi lite runt vad vi egentligen skulle kunna hitta på i höst för att nå ut till så många som möjligt. Som vanligt hade jag (i mitt tycke) vansinnigt bra idéer och lanserade värsta kampanjen för Rolf. Han var artigt mottagande.

Sen gick vi vidare på Företagarlunch. Hur coolt som helst. Där hade vi gruppdiskussioner och brainstormade och blev alldeles till oss av entreprenörsanda. Jag kom med ännu fler briljanta idéer och vevade med händerna av iver och snöade in på en kampanj bestående av brevduvor. Jag gör av någon konstig anledning alltid det. De där brevduvorna förföljer mig, alltså.

Den här bilden har Rolfs medarbetare Eva tagit och här sitter jag inbegripen i en djup diskussion med Mikael som äger Ugly Duckling. Du må tro att vi kommer ska stordåd tillsammans! Oj oj oj. Jag gick därifrån helt tagen av idéer och ska alldeles snart sätta mig ner och skissa upp det hela så att vi inte missar nåt. Men håll i er, säger jag bara, för här kommer det bli åka av!

Och efter alla dessa möten snubblade jag upp till Factory där jag provade cirka etthundratio plagg, tjatade till mig en tjuvstart på rean, gick fullkomligt bananas för att fira dagens födelse av nya projekt och träffade ovanstående snygga böna – Lingon. Hur fin som helst. Hon såg också ut att gå lite bananas där inne och hade en hel famn av Odd Mollysar som vi kramades över, och sen bestämde vi att det där med att dra ihop ett gäng och grilla på stranden inte vore så dumt. Är ni sugna? Bara kom. Berättar när så snart vi vet.

Lingon, som är en äkta bloggare, tog såklart kort på oss med sin telefon. Jag glömde helt bort mig och var tyvärr inte lika rutinerad, men hon var snäll nog att skicka mig ett ex på mailen. Så där är vi. Jag ser sjukt lång ut men det beror enbart på mina Chie Miharas (ja jag bor i de skorna – bor bor bor).

Och nu är jag hemma igen, och ska grilla och äta pepparchips och titta på Good Wife och berätta för mannen om alla briljanta projekt och visa dagens reafynd och ringa en annan Emma och berätta hur det egentligen är att vara gravid och vad som händer med ett par albatrosstuttar när man ammar.

Och så ska jag ha kväll. Såklart.
En solig sådan.

 

16 kommentarer till “Att ha haft dagen full.

  1. Jätteroligt med duktiga företagare men jag har nog missat något (måste läsa noggrannare!), vad gör du? Vad handlar ditt företag om?

    Kram
    Mia

    1. Jag är mest med som adept till Rolf som är regionschef för Svenskt Näringsliv och som jag lär mig hur mycket som helst av. Men mitt företag handlar om det som jag gör; blogg och fotografering och PR/marknadsföringsstrategier och event 🙂

      Kram

  2. Fniss. Man tackar…äkta bloggare. 🙂 Galet skoj..
    Vilken dag du har haft och än en gång, så jäkla snygg stass. Jag borde tagit en helbild eller tio.

    kramar!

  3. Spännande med dessa möten, kan tänka mig att du lär dig massor ibland alla dessa människor. Hade gärna tagit en mentor jag med 🙂

    Grilla på stranden är jag med på. Absolut. Tar vi det vid ribban kan jag cykla 🙂

    kram /iris

  4. Sådana här dagar är ju helt maxade, älskar sådana, att bolla idéer och inspirera ger livet tändvätska.

    Du passar så himla bra i din lugg att jag har god lust att själv klippa av den!

    Kram på dig, vännen!

  5. Amen näääär var du inne på Factory!? Jag var ju oxå där idag! Varför missade jag dig? Hade säkert ändå inte vågat gå fram och hälsa, *fniss*. Nååå, fick du tjuva till dig nån rea då? Jag behövde inte ens tigga, barndomsvänner/uppväxtaisammasmåstad är bra att ha lite varstans 😉

    1. Måste varit runt halv fyra eller så? KLART du hade vågat hälsa 😀 Och jag hade verkligen inte tyckt illa om att ha en Factoryägarinna som barndomsvän ha ha ha.

  6. Vilken spännande dag. Jag var faktiskt också in och klämde på lite Odd Mollysar idag fast lite mer norrut i landet 🙂

    Ha en fin kväll med grillande och annat
    Kram
    /Vivvi

  7. Härligt med så mycket på gång och varmt lycka till med allt! (men var försiktig, stordåd kommer sällan utan konsekvenser med vissa)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg