Att ta sig an en onsdag.

Vilken vansinnigt rolig kväll jag hade igår. Såklart. Det är alltid så med Nelly. Efter bara någon minut sitter vi som två gamla hyenor och skränar av skratt och slår oss själva på knäna och tycker att vi själva är världens absolut roligaste människor. Och jag fick höra historierna jag längtat efter; som hur byprästen stövlade in med sällskap i gympahallen där Nelly byggde broar med en grek, och hur man inte kanske inte borde ragga på forum med namn innehållande bokstaven X. Och sen avhandlade vi fisksorter, utvecklade konspirationsteorier och träffade ett märkligt gäng utanför-stan-are som utförde kampsportsmoves på mig och som vi var övertygade om tillhörde någon form av drogkartell. Visade sig dock att de var taxiförare från typ Löddeköpinge och inte alls lika farliga som de framstod.

Och idag är det full rulle med företagarlunch med Svenskt Näringsliv, möten med skäggiga och kreativa män med engelska företagsnamn och en liten runda på stan – men först studiebesök hos Rolf!

Huj huj huj. Dags att klä på sig. Ses i eftermiddag igen!

17 kommentarer till “Att ta sig an en onsdag.

  1. Är det bara jag som är nyfiken på vad det var för premiär?? 🙂
    Född nyfiken, kan inte hjälpat!

    Hoppas att du får en god och trevlig lunch!

    Kram Mrs G (Elände & Annonser)

  2. Hahaaaahahaa! Jag roade mig just med att klicka på din ”translate this blog”-knapp. Och du har rätt, det är weird! Älskar google translate! Sug bara på denna mening:

    Sådärja, now I go and year of release with Nelly, laughing too loud and is widely medelålderskrisig and way too old – but happy nonetheless.

    Svengelska när den är som allra bäst!

    Och så har jag en fråga. För ett tag sedan skrev du om dina skönhetsprodukter, har jag för mig. Då skrev du om en concealer som var fantastisk och trollade bort mörka ringar under ögonen hur lätt som helst. I need it! I need it badly! Men jag kommer inte ihåg vad den hette… Hjälp?

    Nu ska jag återgå till att springa runt som en yr höna och försöka få ordning på allt innan vi åker till Kalifornien imorgon. Tjoho!

  3. Hahaha…det är väl underbart med sådana vänner. Ett skratt förlänger livet och tänk vad gamla ni ska bli då. 🙂 Ha en fin midsommarhelg!! Kram

  4. Vackra Nelly! Inte nog med att du själv är vacker, du har vackra vänner också :). Hoppas du har en rolig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg