Att ha en lugn morgon.


Huset är ovanligt lugnt idag; regnet har slutat och tjejerna sover tungt och det är egentligen bara varmluftspumpens susande som hörs på nedervåningen. Jag sitter i soffan med datorn i knäet och ska alldeles strax börja med en bildbeställning, men först har jag en skål yoghurt och en skivad mango att stoppa i mig och lite drömmar från natten att skaka av (jag skulle vara producent för nån slags program med biljakter och var fasligt oförberedd) och sen måste huset dammsugas rent från alla dessa hårstrån jag fortfarande fäller efter graviditeten och som får mig att känna mig som om jag ömsar.

Men sen ska jag titta i kalendern och räkna dagarna en två tre upp till tio – bara tio dagar kvar tills semestern och så ska jag känna att moahahaha och bli lite nipprig av bara tanken.

7 kommentarer till “Att ha en lugn morgon.

  1. Alltså det där programmet hade jag lätt velat titta på! *s*

    10 dgr till semestern så skönt. Själv har jag tre veckor dit.
    Ha en fin dag!
    Kram

  2. jag har också snart semester – fyra dagar kvar! och vet du vad Fru Lindquist? Nu är jag OCKSÅ ’någons fru’… och det är ju bara… så himla underbart. 🙂

  3. Hejsan i söder…

    Hoppas tjejerna piggnar på snart och inte bara ligger och sover. Fast det är nog bra att de är lunga några dagar så det inte blir tok med såren.
    Min vovvekille har gått in i någon form av ”dåligtväderide” och ligger bara och sover under en filt. Försökte gå en längre promenad med honom igår, men tji fick jag. Han var inte det minsta sugen. Får se om det är bättre med promenadsuget idag.

    Må gott

  4. Så himla härligt att du kan känna den där semesterkänslan, eller längtan till semestern fastän du så att säga är hemma och är mammaledig.
    Själv får jag inte den känslan alls längre.
    Inte så konstigt kanske när man varit hemma i 2 år och hemmafruat…det blir liksom ledigt hela tiden.
    Just den känslan, eller avsaknad av, är nog det sämsta med att vara just hemmafru.
    Men sommar vill vi ha.
    Gärna nu.

    Ha en fin dag!

    Kram Mrs G (Avundsjuk)

  5. Guuu va skönt med semester! Med första lilla bebisen å allt. den sommaren minns jag fortfarande med sådan klarhet och skärpa att det nästan är kusligt (just för att jag typ inte minns nått annat åren efter det). Märklich. Hoppas er blir så fin som vår!

    Det blir den ju. såklart.

  6. Åh den boken är Spiggens favo också. Iaf den lilla traktorn på tredje sidan. Den DÄÄÄR gapar han på ett obalanserat sätt och pekar och pekar tills han nästan nöter bort den från pappret./ Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg