Att låta fredagen få gå långsamt.


Det har blivit höst igen, ute, och jag kurar under husets fulaste filt medan jag pillar med bilder och lyssnar på Winnerbäck och skickar mail. Flickorna har fått ta över soffan totalt; det ligger kuddar och ryggstöd huller om buller i vardagsrummet – men vad gör det. De är nästan som vanligt nu, rör sig bara lite stelare, men stackars Tooka är besvärad av stygnen och vill kli sig mot allt hon kommer åt och sover inte så gott på nätterna. Tant tar det däremot bra. Hon kan gå utan t-shirt (eller underklänning i hennes fall, hade ingen t-shirt som räckte till 31 kilo saluki), bryr sig inte om stygnen och sover på sitt vanliga, tunga vis utan avbrott.

Imorgon är det en snabb shoppingrunda i stan med Tindy och de andra, ett besök till Böddi för att trimma lugg och fortsätta med sommarfärgen och sen på kvällen middag med dessa underbara fruntimmer. Bästa lördagen jag kan tänka mig. Men nu blir det pilates, ett varmt bad och lite mer kurande så länge.

Fint det också.

23 kommentarer till “Att låta fredagen få gå långsamt.

 1. Låter som en skön fredag, sån vill jag också ha 🙂
  Tränar du pilates hemma på egen hand? Har du någon träningsvideo då eller kan du övningarna utantill?
  Måste försöka komma igång med annan träning än bara mina PW för det blir så tjatigt i längden.

  Kram Mrs G (Tjuvstartat)

  1. Jag kör Mari Winsor, perfekt för min kassa rygg. Finns dvd:er, men man lär sig ju programmet utantill ganska fort.

 2. Låter som en skön fredag! Å det där med pilates… Jag hatar det egengligen och har bara provat någon enstaka gång när jag apat efter en sån där hemsk hemträningsvideo. Men jag har länge haft funderingarna på om jag inte skulle ta och leta fram den där videon igen och ge det en chans till. I och för sig fick ju magmusklerna sig en omgång när jag testade eftersom det slutade med att jag låg i fosterställning och asgarvade åt mig själv. Men ändå… inte lika effektivt som ett riktigt träningspass kanske..? Hur som… jag ger det en ny chans! Nu är det bestämt!

 3. Å Lars!! Honom såg vi här i Borlänge i onsdags – lite extra dyster och svår, men lika bra som alltid! Men oj vad stor Tant är, tänker mig inte att de ska väga så mycket..! Skönt att de verkar må bra nu i alla fall, känns som att kastreringar är värda besväret i slutändan!

 4. Flickorna ser ut att sova så där skönt så att man vill krypa upp och lägga sig bredvid och mysa. 🙂

 5. En sån fredag vill jag också ha! Lovely!
  Imorgon ja, oj vad vi kommer skratta och herregud vad kul ni kommer ha på kvällen! *s*
  Ha en härlig kväll!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg