Att vara lite trött.


Herregud
– den här dagen har verkligen gått i ett! Mannen har jour till 22 ikväll så jag har varit ensam kapten för båten, mängder med saker som ska vara klara innan semestrarna har jag försökt avsluta och utanför har det regnat som om det inte funnits nån morgondag. Min allrafinaste Nelly har varit här i några timmar också och lekt med busen och läst om fjärilen Stella och sjungit blinka lilla stjärna och fått mig att skratta åt sina senaste eskapader och jag älskar henne så jag kan dö.

Och nu sover både Silkesapa och flickor och jag sitter med ett stort glas mineralvatten och pustar ut framför datorn och väntar spänt på att kanske, kanske få se de två första episoderna ur Big in Turkey. Jisses, alltså, ni kan ju tänka er fjärilsfladdret. Hur kommer det se ut, förstår man ironin, självdistansen, det som vi själva skrattat så vi gråter åt? Vi har ju gjort det här med humor eftersom det är det enda sättet att göra det. Jag skulle iallafall aldrig kunna åka ner dit och göra ett krispigt reseprogram, fullspäckat med historisk fakta, och leverera det med gravallvar och nån slags känsla av att jag är så himla grym på det där. Så stort allvar tar jag inte mig själv på. Men det vet ni ju.

Nu ska jag stänga ner datorn, känna efter hur trött jag egentligen är och kasta mig raklång i sängen för några episoder True Blood och en påse choklad. Mer än så kräver jag inte av mig själv en regnig fredag som den här.

 

12 kommentarer till “Att vara lite trött.

  1. Att vara trött med så mycket omkring sig är verkligen inte konstigt även om det ger energi att göra det man älskar! Ska bli spännande att se programmet!
    Kram Ester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg