Att kunna vinna ett halvårs förbrukning av choklad.


Ja, ni läste rätt. Ett halvårs förbrukning. Choklad! Och inte vilken choklad som helst; utan den godaste som finns – Lindt. En mycket lycklig kvinna (eller man för den delen) kommer snart kunna frossa i praliner och chokladkakor till svimmningsgränsen, och det enda man behöver göra för att ha chansen att vinna är att berätta vilken av alla sorter som är ens favorit. Som jag, till exempel, jag älskar ju de röda Lindor-kulorna som ni vet. Jag skulle nog kunna gå omkring med en T-shirt som det står ”Lindt byggde denna kropp” på. Och bland chokladkakorna är Maräng min absoluta favorit – den kan jag gnida i ansiktet så god är den. Uhm-hm. Jamen ni ser ju på bilderna hur jag säljer in den till er.

 

Vill du vara med och tävla? Klart du vill! Såhär gör du:

* Gå in här och botanisera bland alla smaker. Hitta din favorit (du kan välja bland alla produkter, alltså chokladkakor, praliner etc). Skriv i en kommentar här nere vad din favorit heter och varför just den kittlar din chokladnerv.

Thats it!

Efter det kan du luta dig tillbaka och drömma om sex månaders choklad och hålla tummarna för att just du är den som vinner. (Ett halvårs förbrukning är ett dunderpaket a typ 1000 kr choklad så det är en del).

Tävlingen pågår till och med den 19 juli kl 12:00.

Lycka till!

(Och just det; denna tävling är i samarbete med Lindt. Men det fattar ni ju).

var tsCsId=17292917;

275 kommentarer till “Att kunna vinna ett halvårs förbrukning av choklad.

  1. Jag har aldrig (!) varit en chokladälskare. Men så landade jag på en kundtjänst med massor härliga kvinnor som visade mig detta svarta guld. Och Sea Salt. Mumma!

    Den har vunnit både mitt hjärta och mina smaklökar. Saltet ger mig en smak av de härliga salta vindarna från mitt hemmahav i Karlskronas skärgård.

    Så en halvårsförbrukning av Sea Salt vore som att ständigt ha mitt hemmahav nära.

    1. Samma här, ingen stor chokladfantast men om jag äter choklad såå ska det vara LINDT.
      Bloggade faktiskt om just Lindt’s choklad med maräng för ett tag sedan (tänk att jag fick var först för en gångs skull) 🙂

      Det inlägget hittar ni här http://wp.me/p1uIV8-3Ru
      Det säger allt!

      Kram Mrs G

  2. Thats it? Inte så himla mycket thats it hörrudu.. Att välja EN favorit är inte det lättaste! Det finns så många smaker jag avgudar (t.ex Crème Brûlée, Hazelnut de Luxe och samtliga moussevarianter, OH MY!) men om jag, med kniven på strupen, tvingas att bara välja en enda favorit så måste det bli Coulis du Chocolat. Det är verkligen ren chokladperfektion.

    Nu håller jag alla tummar och tår. Fyller snart 25 år och skulle faktiskt inte kunna tänka mig en bättre födelsedagspresent.

    (och tack Emma för en supertävling. Helt i min smak! ;))

  3. Om man har två favoriter och kan omöjligt välja en av dem för de är lika sjukt goda fast i olika sammanhang…!?

    Hasselnöten är fullkomligt ljuvlig tillsammans med ett glas rött och en massa deeptalk med bästa vännerna men ska jag bara frossa i sötma så är crème brule min absoluta favorit…

    Hmm svårt val, men måste jag välja bara en så… Ja, kör i vind, crème brule it is!

  4. Hej! Jag säger bara Sea salt:) supergod!! Får mig att minnas mina år i Italien och toklängta tillbaka, jag älskar mörk choklad och just denna är en riktig hit!Så god brytning mellan den mörka chokladen och det gott salta, som passar så bra här.
    Kramar

  5. Choklad är bästa medicin mot allt! Att fira något, att trösta sig, att njuta, att drömma. Själv föll jag för smaken Strawberry Intense (http://dagligaljusglimtar.blogspot.se/2012/05/pratbehov-stillat.html)! Vilken fantastisk smaksensation, speciellt ihop med kaffe! En bit räcker gott och ger mersmak. Chokladen passar även bra att bjuda på.

    Jag håller tummarna för en vinst så att jag i ett halvår framåt har en mysig stund, varje dag:-)

  6. Hej!
    Åh vilken underbar tävling. Choklad i stora lass. Mmmm uhum, jag säger bara det, helt fantastiskt!
    Men som de andra här säger, det är svårt att välja. Det är ju så att beroende på omständigheter som humör, sällskap och tillbehör så är det ju så olika vilken sort som är allra allra godast just då.

    Mina barn hade lätt sagt Intense Mint. Det är den choklad de väljer till fredagsmyset, och barnen äter hellre mörk Lindt choklad än lösgodis 🙂 till min lycka.

    Men jag skulle nog säga att min favorit är Excellence 85%. Den är lite bitter, lite sträv, lite mjuk, lite söt….ja en hel massa smaker på en och samma gång. Och jag kan ha den i maten. Men allra bäst är den ju för att …. Det är choklad rakt upp och ned, i all sin enkelhet. Naket och underbart!

    Så så är det!

  7. Det är svårt att bara välja en – jag gillar att variera mig. Men lite starkare än alla andra lyser nog Mousse au Chocolat Hazelnut. Jag älskar kombinationen hasselnötter/choklad i alla dess former, och denna är krämig och lagom söt. Perfekt!

  8. Alltså. Min man har börjat köpa hem lindt och han tycker bäst om sea salt, men jag, jag har blivit förälskad i sen vita chokladen med vanilj. Åååh, skulle kunna leva på den tror jag. Om man inte tycker om choklad från början så lär man bli kär i det efter att ha provat denna. Mumma

  9. Bara älskar Lindor, de små kulorna med såå god choklad utanpå och en härligt krämig choklad inuti. Kan nog vara det bästa som finns 🙂 Gärna dem med 60% choklad runt men annars är jag en riktigt sucker för mjölkchoklad också 😉

  10. Wow, vilken tävling! Jag är en riktig chokladlover. Min blogg heter tom Kakaobönan!
    Hur ska man kunna välja någon favorit. Är precis som du barnsligt förtjust i de röda kulorna och kakorna med mousse men om jag måste välja en så blir det Hazelnut De Luxe. Varför? Därför att den är försvinnande god och som namnet antyder så är den De Luxe!

    Nu håller jag tummarna det hårdaste jag kan!

    Tack för en toppentävling!

  11. Jag älskar choklad och speciellt creme bruléen …. mmmm. Och varför? Choklad har räddat mig många ggr vid pms anfall 😀

    Kramar
    Katarina i Norr

  12. Oh my…i det här huset kan det intagas makalösa mängder choklad. Undrar just hur länge en halvårsförbrukning skulle räcka i verkligheten…hursomhelst, pricken över i är Lindorkulorna, mmm…

  13. Den ultimata chokladen är Lindt Creations Cocos. Första gången jag smakade den blev jag helt besatt och sprang och jagade den i flera veckor i butikerna. När jag väl hittade den byggde jag upp ett lager i rädsla av att den skulle försvinna ur sortimentet. Den funkar perfekt för sig själv till efterrätt eller med kaffe på eftermiddag eller förmiddag eller ja precis när som helst

  14. Alltså har en favorit som nog kommer förbli det! Det är ”Exellence Chili”!!! Sen tar man ett glas rött till det, gärna då en annan favorit ”Cafè” Mums säger jag!

  15. Ååååh chokladfrossa! Den absoluta favoriten är Lindor Mjölk. Förstå att få sitta framför brasan med en filt om benen och mysa till det med choklad!

  16. Jag håller med dig Emma! De röda pralin-kulorna är min favvo. De är sp goda så min mamma fick springa ut o köpa ett gäng o lägga i mitt påskägg i år (som hon hade gjort förra året) trots att hon inte hade tänkt göra de. Nämnde jag att jag va 28?
    de har allt, hårda ytan, de krämiga i mitten, o så är de stora! Jag hatar när folk säger ”de räcker med en liten bit för att stilla suget” De gör de så fan heller! Ge hit chokladen om ja har bestämt mig för o äta den!
    Ja, nu hoppas jag att ja ror hem ett lass med röda lindt-kulor!

  17. Min absoluta favorit är Lindt Creation Crème Brûlée! Skulle jag hamna på en öde ö och bara fick ta med mig tre saker så skulle den absolut få följa med (och det säger ju rätt mycket om hur galet god den är), och gärna då ett halvårs förbrukning av den, det skulle bli perfekt, för längre än så vill jag nog inte stanna! 🙂

  18. Alltså seriöst….jag undrar om inte Lindt underskattat chokladätarkapaciteten 😀 1000 kr det räcker inte långt när man fått smak på deras röda kulor. De är så perfekt avvägda med hårdare skal och smältande fyllning att jag går in i nån form av primitivt djurstadie när en påse kommer innanför tröskeln till hemmet. Sambon har inte en chans!

  19. Sea Salt.

    En ny favorit. Gillar kombinationen sälta med chokladens sötma. Och den räcker flera dagar – omöjlig att smälla i sig samma kväll.

  20. Jag är en stor chokladälskare, dock har jag aldrig varit mycket för vitchoklad – tills jag testade lindor vit. Den är så underbart krämig och fyllig. Jag har dock inte sett den så ofta, så när jag har fått tag på den har jag laddat upp med flera påsar. Passar utmärkt att bjuda på till fika. Synd bara att dem är så svåra att sluta äta när man väl börjat.

  21. Herregud, ett halvårsförbrukning chocklad!!! Wow!
    …men omöjligt att välja. Det finns en smak för alla tillfällen: En varm sommarkväll blir det strawberry intense, doftar ljuvligt. En ruskig höstkväll blir det givetvis en krämig Hazelnut, en kall vinterdag till en rykande varm kopp kaffe – Chili så klart, och på vårkanten den fräscha mintsmaken.

    Tusen tack för en så god tävling!

  22. Min absoluta favorit är ”A touch of Sea Salt” eftersom brtningen mellan choklad och salt är fantastisk. Avnjuter den gärna till en kopp te.

  23. J’adooore Mousse au Chocolat Dark! C’est la vie!!
    En liten bit paradis- den krispiga mörka chokladen omslutandes len och fluffig mousseljuvlighet-lycka!

    Så jag säger som Oscar Wilde : ”Enda sättet att hantera en frestelse är att falla för den”.

  24. Min favorit är ju givetvis den som jag har tipsat dig om tidigare 🙂 Jag vet inte om du hittade någon påse för det verkar vara lite kluriga att få tag. Men i alla fall det är Lindor vita chokladkulor med smak av lime (de finns inte med på hemsidan!? jag googlade fram en länk hos någon bloggar istället 🙂 http://diddisdagbok.blogg.se/2011/june/intressant-sommarchoklad-ii.html). Så god att man måste köpa flera påsar när man väl hittar dem, de kanske är restlager från 2011 som jag hittar ibland?

    Bland chokladkakorna är favoriten blåbär men även tranbär (för det låter ju så nyttigt ;D). Jag gillar också att de har lagt till lite mandelspån i en del smaker. Mumma!

  25. Men du bästa tävlingen alltså!!!! Choklad kan man ju inte leva utan passar ju till alla tillfällen bara en totalt underbar ”uppfinning” – eehh är choklad en uppfinning?!?!?! Jag älskar ju all typer men måste man välja en så är ju Intense Blueberry en av favoriterna.

    Ha en fortsatt underbar sommar!

    Kram Elinor

  26. Det är ju så svårt att bara välja en, jag gillar ju alla!

    Men okej, mitt chokladhjärta bankar lite extra för A touch of Sea Salt. Så sjukt god att äta bara som den är, till ett glas vitt vin eller en cappuccino.

    Det är vardagslyx för mig, en bit Lindt A Touch of Sea Salt.

  27. Hej!

    Detta är ju en tävling som jag tänkte att jag baske mig INTE ska delta i och jag vill absolut inte vinna för jag ska ju vara sådär väldans hälsosam och nyttig ett litet tag framöver, men inte ens låta bli att delta klarade jag så om jag skulle vinna vill jag inte ens tänka på hur det skulle gå…hua!

    Men min favorit för tillfället (inte för att jag äter sån’t där men i alla fall) är den superläckra Mousse au Chocolat Dark. Såå god. Och varje gång jag köper den tänker jag att det är ju så bra för den är så mättande och räcker så länge. Lika förvånad blir jag sen när den likt förbaskat är slut en kvart senare. Konstigt det där. Så trots att jag inte alls borde vinna detta så kommer jag hålla tummarna och hoppas, hoppas ända tills vinnaren koras. Och kanske blir det jag likt förbaskat…

  28. Jag har aldrig varit en chokladälskare. Det är nästan lite pinsamt att erkänna det, de flesta tittar på en som om man vore knäpp när man berättar det. Jo, det kan ju vara gott med en liten bit då och då men sedan räcker det. Sedan hände något. En vän tvingade i mig en bit Lindt Creation Cocos och hela världen skälvde till! Kan det smaka såhär? Helt underbart gott! Nu står jag där vid Lindt-hyllan varje gång vi är i affären. Ska jag? Ska jag inte? En liten bit kan ju inte skada. Ett halvår hade varit drömmen!

  29. Det här bara måste vara världens bästa tävling för ett preggo chokladmonster!!! 🙂 Jag vill SÅÅÅÅ vinna!!! Min favorit är definitivt Lindt Creation Mousse au Chocolat Milk!!!

  30. Jag säger bara – Maräng! Ordet Maräng är ett mycket vackert ord…ett smakfullt ord….ett klädsamt ord och nu äntligen ett chokladord! Maräng får mig att tänka tillbaks när jag var barn och mamsen gjorde marängsviss med alla möjliga slags ingredienser som skulle sätta lite piff på svissen, det var nog redan då som maräng blev ett nödvändigt inslag i mitt liv. Maräng och mindfullnes hör liksom ihop´!

  31. C-H-O-K-L-A-D!
    Min favorit är helt vanlig och enkel, men ack så god, choklad-choklad. Gärna Excellence Madagascar 70%.
    Fint som snus!

  32. Välja en??!

    Hmmm jag älskar all choklad med hasselnöt så de är absolut favoriterna hos mig men samtidigt är vit choklad sådär extra lyxigt och faktiskt en av få sorter jag kan njuta av några bitar till en kopp kaffe. Problemet med just den vita chokladen är att den är så svår att hitta, i alla fall i affärerna där jag bor. Så om jag måste välja en sort blir det den vita chokladen. Dessutom är min man svag för vit choklad och det känns alltid bra att kunna dela det där extra lyxiga!

  33. Jag älskar choklad och hittade en favorit; Mousse Vit. Just för att jag precis har insett att också vitchoklad är supergott! 🙂

  34. Oj, oj inte lätt att välja EN favvis då de olika smakerna fyller olika funktioner 🙂 Men, måste jag välja en, då får det bli en chokladkaka; Excellence 85% mörk choklad, lyxig OCH full av nyttiga antioxidanter och då FÅÅÅR man faktiskt äta upp hela kakan på en gång. Så det så 😉 Mycket trevlig tävling!

  35. Roasted Almond är min solklara favorit. Mandel + Choklad = ren och skär njutning!

  36. Min absoluta favorit är Sea Salt! Underbart god med mörk choklad och den lite salta tvisten. Jag som inte är så förtjust i söta desserter älskar att njuta av en bit choklad till kaffet efter maten.
    Det finns alltid en kaka Sea Salt i min skrivbordslåda på jobbet… (tyärr har jag kollegor som upptäckt detta :-).

    Mvh Heléne

  37. ujujuj vilken lovely tävling.ska man vinna nåt så är det ju denna!
    choklad och seasalt- kan de va nåt… oh sweet lord! karusell i munnen!där är min toppfavorit,men hey jag är inte kräsen-alla slinker ner lika lustfyllt!
    Har man bara choklad och kaffe hemma är man rustad för allt.glädjespirande spontanbesök,mutning av barn och tröst när dagen varit sträv.
    /Annika

  38. Oj oj oj….snålvattnet rinner redan. Måste man välja? Kakorna, kulorna och chokladaskarna, allt är ju gott. Men ok, jag bestämmer mig för Marräng. Fast den har jag aldrig smakat, men jag menar, hur illa skulle den kunna smaka? Jag älskar choklad och jag älskar marräng, dessutom är rosa min absoluta favoritfärg så det får helt enkelt bli på det viset, Lindt Mirengue!

    Camilla

  39. Lindt creation 70% mint supreme! Hade jag sagt även om någon väckt mig mitt i natten, som när man i mellanstadiet vrålpluggat Sveriges sjöar. Halvårs förbrukning? Hmmm…enligt vem? Jag ser skafferiet framför mig, hyllor sprängfyllda med choklad. Mint…coulis…maräng…apelsin…ren… Å himmel! Hur ska det här sluta? Jg dagdrömmer redan, en choklad för varje tillfälle.

  40. Herregud vilken fantastisk tävlig, i alla fall om man är som mig; chokladoman.

    Excellence Sea Salt är min absoluta favorit alla gånger. Mixen mellan det söta och salta får mina tår att krulla sig. Det finns hur många goda som helst, och får jag nämna en till av favoriterna måste det bli Crème Brûlée. Jag ser att andra planerar att dela med sig om de vinner, men jag tänker dock att dela med mig minst möjligt. Choklad ska avnjutas i tyst ensamhet, bara med en kopp kaffe till sällskap.

  41. Jag sällar mig till alla som älskar denna chocklad.
    Min absoluta favorit är Maräng- den får mig nästan att känna mig som ett barn. Jag förflyttas vid bara en liten mumsbit tillbaka till barndomens barnkalas. Mys….

  42. Jag tänker inte tävla åt mej själv, men åt min kära make.
    Han största kärlek(efter mej å barnen?!) är nämligen Lindt med havssalt!
    Det första han gör på fredagen när han kommer från jobbet är å kolla kylen efter ”sitt fredagsgodis”.
    Å den besvikelse som infinner sej om det inte finns nån choklad där, den är inte nådig! 😀
    Hoppas vi kan vinna så pass mycket choklad att jag hinner smaka innan den tar slut! 🙂

  43. Jag har alltid älskat choklad. Ibörjan var det söt choklad som gällde, sedan mörk. Nu har jag blivit en salt böna. Sea salt är min #1. Jag skulle inte avslöja min vinst för någon förrän halvåret hade gått eftersom jag är säker på att jag skulle njuta till sista rutan.

    Kram K

  44. Både min och min sambos vardagslyx till kaffet stavas MINT SUPREME. Åhh himmelska skapelse 🙂
    När jag och tjejerna har myskväll åker lindts röda kulor och ett par kakor av sea salt fram och jag tror jag aldrig varit med om att det blivit något över?

    Skulle vara toppen att vinna så jag och mannen kan fortsätta med vår vardagslyx även nu när barn nr 2 kommer och jag även kan bjuda in tjejerna på tjejkvällar framöver 🙂

  45. Excellence Sea salt är bara så underbar! Mycket choklad och sist det lilla extra i form av pyttelite sälta. Bara sådär lagom mycket så att sötman hos chokladen bryts av och helt plötsligt känns det både vuxet, fräscht och elegant.

  46. Ååå himmel vad med choklad det måste bli.
    En sådan tävling kan man ju inte missa,även om man kanske borde=)
    Gillar ordspråket i förra inlägget,kan jag behöva inför mitt
    Näst kommande projekt

    Kram Thess

  47. Men aaah! Underbart uppiggande tävling när den svenska sommaren inte visar sig från sin bästa sida idag. Tänk om jag hade lite ljuvlig Lindt Creation Cocos att frossa i så kanske arbetsdagen skulle kännas kortare. Cocos kan ju inte bli mer sommar å sol. Brunbrända ben och varma kvällar. Vad mer behöver jag säga?

    Tack för underbar blogg!!!

  48. Jag röstar också på dom röda Lindt-kulorna, jag köper alltid dom här blandade påsarna (http://www.lindt.se/swf/swe/produkter/lindor/paase-blandad/) när jag ska göra och ge bort påskägg men av nån anledning är dom röda kulorna alltid slut när jag väl ska fylla äggen. :/

    Det vore nog bra om jag inte vann den här tävlingen, fri tillgång till choklad skulle fördärva mig. I just can’t help myself.

  49. Nu dog jag nog lite tror jag! Vilken tävling:)

    Mina (ja, mina..kan inte välja EN)..Är:

    – Creation Creme-Brulee (som en smekning i gommen!)
    – Lindor Mjölk (barnasinne i lyxförpackning)
    och
    – Mousse au Chocolat Hazelnut (bättre än sex!)

    Frukost, Lunch och Middag:)

    Kram Susanne

  50. Min favorit är Creation Crème Brûlée! Gissa om lyckan var total i butiken vid Lindthyllan när jag upptäckte att min favoritdessert fanns i chokladform, alltså det bästa jag vet gånger två i en munsbit!

    …och på en god andraplats: Excellence White Vanilla 😀

  51. Min absoluta favorit är Mousse au Chocolat Dark, den fungerar alltid. Som lördagsgodis, en regnig söndag tillsammans med en kopp kaffe när dottern sover middag, som uppiggande vardagslyx när dagen varit lång och tung. Men det bästa är att så länge det finns en sån chokladkaka hemma (vilken ibland kan vara lite svårt) så behöver vi aldrig tänka på fika vid oväntade besök eller efterrätt när vännerna kommit över på en spontan middag, för den passar perfekt då också.

  52. Jag brukar inte kommentera här men nu bara måste jag.

    Min favorit är Mousse au Chocolat Hazelnut för den får mig att tänka på min man. Min man äter en bit Mousse au Chocolat Hazelnut (varken mer eller mindre) varje morgon tillsammans med morgonkaffet och varje kväl tillsammans med kvällskaffet. Han äter biten långsamt, bitandes av en liten kant i taget, och njuter av varje tugga. Han säger att det är hans chokladdos för dagen. Det är en av de ”hemligheter” som bara jag vet, och en av de saker som får mig att älska honom så mycket. 🙂

  53. Min favorit är Mint! Håller med Judith…

    Styrka är förmågan att bryta en chokladkaka i fyra bitar –
    och sedan bara äta en av dem.

    Av: Judith Viorst, Amerikans poet och politisk skribent

  54. ÅÅÅ, Lindt Mint Supreme är ju dö läcker.

    Skulle jag behöva välja väljer jag choklad framför sex!

  55. Förmodligen är det en av de smakerna som de flesta gillar, min favorit är Sea Salt!
    Det är en sådan konstig kombination, jag kommer ihåg att jag var galet skeptisk första gången jag skulle smaka. Men sedan märkte jag hur de där två omaka parterna bara smälte tillsammans på tungan, mmmm!
    Kram

  56. Amen hallå!!! Jag blir alldeles darrig o svettig av detta inlägget. Nästan lite stressad o galen. Choklad är mitt knark!! Jag har ALLTID Lindt i mitt kylskåp. Äter liiiite varje kväll o då är det den med 70 eller är det 72 % kakao halt. När jag känner för att ta ut svängarna o vara lite wild and crazy tar jag antingen den m apelsin o mandel, sea salt eller sea salt pecan. Glöm att jag kan välja en! Jag älskar dem alla o de uppfyller en funktion i min kostcirkel allihop! Jag ääääälskar min Lindt o blir lite ledsen om kag inte har ngn hemma. Ungefär på den nivån ligger mitt beroende.

  57. Hej!
    Började min Lindt-romans med kulorna. Mmmm… de svarta var min favorit. Sedan kom Sea Salt som en stormvind, och förhållandet med kulorna repade sig aldrig riktigt. Tänker ibland tillbaka med nostalgi på den tid som var, men Sea Salt är min grej. (Hittills. Har faktiskt aldrig smakat marängen – kan bli ny favorit där, känner jag!).

    Håller alla tummar jag har! Kram!

  58. Ameh slutaaa! Jag älskar choklad. ÄLSKAR. Och det var faktiskt Lindt som bjöd in mig i de mörka chokladträsken. Så nu är man inbiten chokladälskare över alla gränser. Ljusa som mörka.
    Men jag gillar Lindt Mint mest tror jag. Fast Lindt Chili också. Och Blåbär. Åh!
    För att försöka ha en liten chans att vinna denna FANTASTISKA tävling. Ska jag här dela med mig av lite kloka chokladcitat som jag går omkring i huvudet med:

    – Nio av tio tycker om choklad. Den tionde ljuger alltid. /John G. Tullius
    – Om man är det man äter, så är jag en 52-kilos mörk chokladkaka. /Lora Brody, kökschef

    Och sen har vi ju också India.Aries underbara låt Chocolate High: http://youtu.be/3F8R-vBB4O4
    Jag vill vinna, jag vill vinna! 🙂

  59. Hej!
    Choklad är min enda last…..eller hur var det nu med det där andra;)). Choklad är iallafall en gemensam last som vi har här hemma hos oss. Jag gillar Cranberry Intense! Tranbär är väl nyttigt också?….

    Det hade varit tokroligt att vinna!!!

    Ha en skön familjesemester, det låter så mysig när du skriver om hur den kommer att bli…..hoppas verkligheten överträffar drömmen!
    Kramar Maria

  60. Lindor mörk……mmmm!
    Med en kula Lindor mörk och en kopp kaffe får man paus och njutning i vardagen.

    Har en påse instoppad i skafferiet, tror förresten att jag skall ta och smyga dit…..

    Helena

  61. Jag älskar allt som har med kokos att göra, speciellt nu på sommaren, så jag kan ju inte säga något annat än att ”Cocos” är min favorit. 🙂

  62. Mmmm.. choklad! Yummie, är det enda jag kan säga! 🙂

    Mörkchoklad med mint (intense mint), min absoluta favorit, den är fräsch.. nästan hälsosam.. ljuuuvligt god å smälter i munnen som smör i solen! Jag kan äta mig fördärvad av den..

    Vilken god tävling du har Emma!
    Du e bäst!
    Kram Lena

  63. Jag säger bara vit choklad. Javisst, jag gillar verkligen både mörk choklad och ljus choklad. Men när det kommer fram en produkt med vit choklad så är jag genast framme och provar.

    Nu var det Lindor Vit som jag senast provade. Såååå god.

    Annars är Madagascar en favorit om jag vill ha en hederlig 70%ig choklad.

    Men ärligt talat. Tror inte Lindt har en choklad som jag inte tycker om.

    (Lite galet är att jag nyss skrev ett inlägg på min blogg om viktproblem. Och nu försöker jag vinna choklad. Helt galet! Men om man bara får lov att äta något litet vill jag ha det bästa!)

  64. Har inte varit inne på din blogg ett tag, och nu när jag klickar in hittar jag en sådan här dundertävling. Choklad! Att välja endast en favorit är inte det lättaste, men jag måste nog säga de mörka Lindorpralinerna. Jag är vanligtvis inte så förtjust i mörk choklad men de här är så krämiga och att äta praliner istället för chokladkakor känns så lyxigt på något sätt. Åh, vad sugen jag blev på choklad nu!

  65. Skulle älska att få sätta tänderna i Crème Brulee varianten eller den med caramel, eller mint, eller… Som om det går att välja, finns ju inget bättre än Lindt choklad. Vilken drömtävling!! :))

  66. åhh dom svarta kulorna är ju bara så goda. För övrigt kommer de flesta chokladsorterna och jag väldigt bra överens. Man skulle kunna säga att vi är bästa kompisar, chokladen och jag 🙂

  67. Men guuud! En choklad-tävling alltså!!? Oj oj oj….nu ska vi se….Lindor mjölk måste väl ändå vara favvosen eller!?….NEJ…vänta…. Creations Cocos….den kan jag inte vara utan!! Nu håller jag tummar och tår att jag blir den lyckliga vinnaren….behöver massa mums i höst då jag ska plugga…sitta inne och kura under en filt med travar av skolböcker och lindor chokladkakor!!!

    Kram och trevlig sommar!

  68. Åååh Lindt, bästa chokladen alla gånger! Min absoluta favorit är Lindt Creation – Mousse au Chocolat White! Helt underbart god 😀

  69. Min favvo är såklart Lindt Excellence 70% … Grymt god som den är eller till kaffet eller riven över jordgubbar med lättvispad grädde till. Mmmmm möjligheternaär många. Hoppas på tur 🙂
    Kram Giesela i grisslehamn roslagens pärla !

  70. Vilken tävling! Helt i min smak!
    Jag älskar Lindts mörka Excellence 70%! Den kraftigt mustiga smaken stannar kvar länge i munnen och jag kan känna enorm njutning av att låta den långsamt smälta i munnen. En euforisk känsla av välbefinnande sprider sig i hela kroppen.
    Visst uppskattar jag en choklad med chili, mint och apelsin också, som omväxling, men ska jag välja en blir det nog den rena chokladen med hög kakaohalt. Hoppas hoppas jag vinner – vilket pris!!

  71. Lånar sambons lur för att kolla väder och då var första sidan denna…. Behövs ingen motivering, CHOKLAD CHOKLAD, CHOKLAD! Sambon är förtjust i Lindor mjölk, perfekta att fylla skåpen med när det är dags för DEN berömda veckan och då framförallt chokladkonsumtionen ökar drastiskt!
    Kram hej!

  72. Ja hej och hå. Den här tävlingen vill man både inte vinna och verkligen se fram emot en orgie utan dess like i choklad om jag vann.
    En av många favoriter är Hazelnut de Lux så den skulle jag behåll för mig själv. Men sen skulle jag köpa en av varje sort och ha tidernas choklad provning.
    Hepp hepp håller tummarna!
    Kramis

  73. Chåååklad säger du!? Lindt säger jag.
    Det räcker ju ett bra tag.
    Lindt ger mej en hint att unna sig det bästa i sitt slag.

    Choklad så mjuk och len, som en önskning från den goda fén.
    Tänk ett halvt år som man chåååklad får.
    Ge mej ett Lindt-år och jag kan nog komma att fälla en tår

    För mig är det lycka, och som kvinna så får jag det tycka!
    Pms:en kan nu lindras så att jag inte hindras.
    Sa du chåååklad? Lindor mjölkchoklad-kulor säger jag!
    Kram Åsa

  74. Min favorit alla kategorier är den blandade förpackningen med Lindor-praliner!! Den innehåller det bästa av allt 🙂

    jag är gravid just nu och har kräkts i 18 veckor, men nu så börjar jag äntligen komma tillbaka till livet! Vad vore bättre än att göda lillen med lite choklad?! Jag tror hon/han behöver det helt enkelt.

    Tack för en ljuvlig blogg!
    Kram från Hanna

  75. alltså lindt 70% med mint är ett rätt tråkigt svar men likväl min favorit. kan inte sluta äta!

  76. Jag fullkomligt älskar Lindor Mörk 60%. Fick jag välja mellan den och ingen alkohol och inget annat godis på ett år så skulle jag välja den alla dagar i vecka.

  77. Gick in på sidan för att hitta min favorit och insåg att jag banne mig MÅSTE vinna för himmel så många sorter jag inte visste fanns! De måste jag ju bara prova. Vilken är favoriten då? Svårt, jag är ”periodare” när det gäller choklad. Hittar en favorit och äter tills jag inte vill se mer. Av just den sorten. För sluta äta choklad gör jag inte (läs: aldrig). Creme brule säger jag. Köpte den till maken för skojs skull för ett tag sedan som plåster på såren när han misslyckats med en creme brule. Vilken tur, för annars hade vi kanske inte upptäckt favoriten.

    Håller tummarna och önskar fortsatt trevlig sommar!

  78. En tävling precis i min smak. Älskar Lindtschoklad. Äter LCHF nu och vad passar bättre än att proppa i sig en chokladbit eller två medan barnen äter lördagsgodis eller fikar eller bara för att ja är sååå sugen på något gott. Har testat massor av smaker och före LCHF perioden så var Favoriten crème brulee, nu Unnar jag mig mint supreme ibland eller Excellent mild 70%. Fast det ska väl erkännas att det blir mer än ibland. 😉

    Håller tummarna riktigt hårt och hoppas att jag har tur denna gång.
    Ha en fortsatt riktigt skön sommar!

  79. Har ätit mig igenom ofantliga mängder med choklad, hemma i Sverige, när jag bott utomlands och när jag rest runt i världen. Döm om min förvåning när jag hittade den absolut godaste chokladen hemma hos en tjejkompis! Lindor Mjölk, bäst i mitt alldeles egna lilla (stora) test!

  80. ooo herregud, vad mycket choklad! de har verkligen helt underbara produkter! jag hittade inte mina favoriter dock. de absolut godaste chokladen jag ätit var en ljusblå förpackning. huvva, jag ryser så goda de var. kanske bara var ngn kampanj som jag lyckades hitta. och så smakade jag praliner(lindor) med limesmak. som riktigt smälte i munnen. och var så fräscha och smarriga och gudomligt goda att jag nog lyckades trycka i mig dem allihop på nga ynka sekunder! =) perffa om man vill känna ngn form av tillfredsställelse, då maken är borta och jobbar…;)
    Mmmmm nu vill jag vinna!!!!
    gillar din sälj-taktik btw! =)

  81. Om jag måste välja så blir det Mousse Dark eftersom jag gillar mörk choklad och denna är extra god. Men jag älskar dem alla:)

  82. Jag är fullkomligt galen i kokos! Tyvärr finns det ingen bra kokoschoklad här i Sverige (förutom Bounty eller ”Coco” från Marabou) – ingen av dem har DET som en choklad ska ha. Jag menar. Man ska känna eufori när man äter choklad. Kärlek. Lycka. Det gör man INTE med en Bounty i munnen 😉

    Lindt har den här chokladen:
    http://www.lindt.se/swf/swe/produkter/chokladkakor/creation/cocos/
    Som jag inte har sett någonstans än. Men att få prova den och i så fall i mängder, skulle förgylla hela min dag (och mina jobbarkompisar som oftast hjälper till att äta upp min choklad när vi jobbar nätter).

  83. Chokladpralinerna gör så min chokladnerv kittlar! När man får lite ensamtid över (vilket inte hör till vanligheterna) så finns det ingenting som slår känslan när man glider ner i sin favoritfåtölj med en ask praliner och bara sitter där. Helt tyst. Utan man och utan barn! Men så himla underbart!

  84. Mitt svar är alltid cocos. ALLTID cocos. På alla frågor. Varför jag älskar cocos vet jag inte, men jag tror att det för med sig så många härliga sommarminnen. Så att få plocka fram en chokladbit med cocossmak i gråaste november vore som att förlänga sommaren. Om inte mycket, men lite i alla fall 🙂

  85. Strawberry är min absolut favorit.

    Det känns lite nyttigare när det är frukt i. Eller jag vill tro det så jag kan äta på nätterna när jag sitter uppe och pluggar utan att få dåligt samvete.

    Natten är typ den enda stunden på dygnet som jag får för mig själv och den perfekta godisgömman är i faktaböckerna.
    Läser jag hit får jag äta upp den. Bästa moroten att inte somna!

  86. Åhhh smaskens för en riktigt gottegris =) min favorit är creation Mousse Dark hmmmm choklad och himmelsk efterrätt på samma gång. Smälter ljuvligt i munnen. <3

  87. Exellance 70 % är min favorit. Den slår all annan choklad – är sådär
    Lyxigt god och har perfekt balans mellan det söta och det bittra. Gudomligt gott! 🙂

  88. Ett halvårs förbrukning säger jag inte nej till speciellt eftersom jag även bakar med Lindts choklad. Mums! Jag behöver dock inte gå in och botanisera, jag vet direkt! Sea Salt! (Maräng har jag inte sett i butiken, måste undersökas a.s.a.p) Varför? För att den är ljuvlig och smälter i munnen på ett fantastiskt sätt! Chokladsmaken tas fram på ett nytt sätt när den varvas med de små ”saltöveraskningarna”. Dessutom lyckades jag med konststycket att gå ner 10 kilo i vikt genom attbyta ut lösgodis mot choklad, och jag åt då galet mkt av Lindts blåbärsvariant tillsammans med hinkvis av te! Sen kom Seasalt och konkurrerade ut blåbärsvarianten och jag har inte sltuat sedan dess 😉

  89. Alltså – VAD har jag missat i hela mitt liv?! Jag brukar alltid köpa Fazers choklad, av gammal vana. Men nu fattar jag ju!!! Nästa gång det kittlar i chokladnerven så vet jag i alla fall vilken jag ska testa – maräng!

  90. Detta kan vara den BÄSTA tävlingen ever.!

    Min favorit var självklar, klockren, outstanding… Creation Strawberry såklart!!!
    Hade en månad fri från onyttigheter under Juni, och det enda som verkligen fick mig att dreggla när jag (dumt nog..) gick förbi godishyllorna i affären, var just den. Så ja, det är min favorit kort och gott!

  91. Man behövde ju inte alls gå in på sidan (det gjorde jag ju s klart ändå för att kolla om jag missat nån goding) för att veta min absoluta favorit …SEA SALT så klart!! Men åh maj gåd så fasligt god. Den är så där härligt mörk och salt. Passar utmärkt till ett glas rött. Och JAA jag har ju helt klart missat maräng..men det ska det bli ändring på..kan nog tänkas bli en ny favorit framöver 🙂

  92. Jag älskar choklad, av alla sorter & i alla smaker! Men om jag måste välja ut en enda favorit så blir det faktiskt Excellence 70% & det är för att den är fantastiskt god att äta precis som den är, men även helt utsökt i massor av chokladiga bakverk som jag mer än gärna både slänger ihop & sen även äter upp! Nom nom nom, idag bakades det kladdiga chokladmuffinsar med riktig choklad i inför besöket av svägerskan & hennes söta lille son!

    Så tänk så fantastiskt att kunna äta & baka massor av smarrigheter under ett helt halvår! 🙂

  93. Min favorit är Lindt Creation Cocos för den för mig tillbaks till min barndoms chokladbollar med kokos!

  94. Oj, oj, oj vilken tävling!
    Mina absoluta chokladfavoriter alla kategorier är såklart de röda Lindt-kulorna. De är godare än godast 🙂
    Alldeles underbara, krämiga och lyxiga smälter de i munnen, mmm…

  95. amen åååååh det här vill jag/behöver jag, vinna!! försöker gå ner i vikt efter att varit sängliggande med två graviditeter, har lyckats med 15 kg so far. Det ända jag unnar mig är Lindts excellence Mild 70% choklad som jag minst sagt är beroende av (för att stå emot alla andra godsaker som finns) och att ha ett lager av dessa godingar skulle vara bara guld värt!!! Den godaste chokladen som finns. tack för en superblogg och du är ju bara för grym, på allt. Skön sommar. kramar camilla

  96. Min absoluta favorit är Crème Brûlée! Kombinationen av knäckig karamell, len mjölkchoklad och sötaste vanilj gör att jag aldrig nöjer mig med bara en ruta. Måste ha fler! Eller allra helst -alla!

  97. Mousse Hazelnut (mjölkchoklad)

    Choklad och ett fint glas vin botar ju allt!
    Verkligheten blir liksom en aning behagligare!

  98. Oj, vilken tävling!! Skriver som en överraskning åt min bättre hälft!! Går inte en helg utan en skål med de röda lindor-kulorna…enda chokladen han äter!! (vet dock inte vad detta skulle göra för beach2013… Haha, men det är han värd!!:)) håller tummar och tår!!

    Kram Linda

  99. Jag har länge varit en person som för figurens skull inte äter sånna här saker. Inte choklad, godis eller liknande. Men LINDTs creme-brulee. Jag döööör. Jag har inte heller smakat maräng, men nästa gång jag tillåter kroppen, så blir det absolut den.
    Det allra roligaste var när vår franska norge-boende släkt kom hit och hälsade på; han ställde sig bredvid Lindt-hyllan och bokstavligen skrek. De har inte Lindt där de bor, så givetvis vore det kul att ta med sig x antal kakor till honom när vi åker dit på besök igen.

  100. Excellense Intense Mint är min cup of tea! Jag är tokig i (nästan) allt som smakar mint! Om man har (väldigt) livlig fantasi kan man (nästan) inbilla sig att mintsmakande godis är nyttigt – ungefär som tandkräm – typ. 😉 Närå, men det är fräscht på nåt vis!

    Jag måste dock säga att den där Meringue lät ruskigt lockande. Har aldrig provat den, men måste nog nu.

  101. Ja, man måste ju bara vara med i den här tävlingen!! 😉 Min absoluta favorit är helt klart Lindor mjölkchoklad, när man äter den stannar allt liksom upp en stund och man kan inget annat än att hänföra sig helt åt denna perfektion i form av choklad! För att citera Emma: det är så man dör lite grann!

  102. Måste bara vara med och tävla…….älskar ”A touch of Sea Salt”saltet i kombination med sötman är perfekt………så på den lägger jag min röst och hoppas att smaksig choklad för ett halvt år hittar hem till mig :-))

  103. Ah, vilken tävling! 🙂 Ett halvår, utan att behöva välja mellan cocos, mint eller sea salt… heaven 😉 Men om jag måste välja får det bli sea salt. Saltet bryter av på ett så genomtänkt sätt att det inte blir för sött, man kan bara fortsätta äta, ruta efter ruta!

  104. Ååååhhhh…..det är inte jag som skriver nu…. Det är min chokladnerv som tagit över mina fingrar. Min hjärna tänker: NEJ NEJ!! INTE MER gott. Nu måste det få ett slut… Men fingrarna vill något annat: GE MIG CHOKLADEN. Vilken som helst, men allra helst MINT!
    Så! Nu ska jag INTE klicka på ”Skicka kommentar” utan avbryta detta.. Men det går inte, eller….?

  105. Lindts kulor med rött papper. De som du nämnde antar jag att det är…De är helt enkelt perfekta, en njutning att äta, till kaffet eller bara för att stilla chokladbegäret….

  106. MOUSSE WHITE säger jag bara – borde säljas på apotek som medicin för brustet hjärta.
    Att krypa upp i soffan , med ett tänt ljus på bordet och en kaka Mousse White får en alltid på bättre humör och lenheten när den långsamt smälter på tungan……… mumma.

  107. Jag älskar mörk choklad. Därför blir det Sea salt. Den mörka chokladen och saltet gifter sig på ett sätt so
    Bara är fantastiskt. Jag skulle kunna äta det till både frukost, lunch och middag.

  108. Jag blev bjuden på Lindts Lindor mjölkchokladkulor i höstas och blev helt såld!! Hur sjutton kan något få vara så gott!? Men till kaffet tar jag även gärna en mörkchokladbit med mint, mmm…..

  109. Choklad läker allt! Och hjälpen i alla lägen!
    Vilken tävling! Min favorit är Sea Salt! Men attans svårt att välja! Hazelnut är toppen den med, och den där chili varianten!
    Hoppas på tur! Då delar jag med mig! 😉
    Ha en skön semester jag njuter av min 6 veckor!

  110. För det första, sjukt avis på att du har en påhittig man! Ngn sådan överraskning kommer aldrig att ske här!

    För det andra, behöver inte ens titta på Lindts sida. Svaret är easy peasy: Lindt Intense Mint.
    Jag kan äta det så det sprutar ur öronen, tror faktiskt att jag utan problem skulle kunna leva på enbart det. sen har jag å andra sidan ingen vidare karaktär heller! 1000 kr choklad är ju fantastiskt, men att det räcker ett halvår, njae serru 🙂

  111. Creation cocos är som en bit av himlen i munnen! Sött sött sött men åh vad gott. Chokladen som smälter på tungan och den perfekt avvägda cocos-smaken. Mums!

  112. Ojojojojojoj!!!! Wihoa!!!
    Men först, hur mäter man ett halvårs förbrukning??? ja ja, strunt samma, det räcker väl så länge det räcker… 🙂
    Jag behöver inte gå in på sidan. Lindor är det bästa i världen! Jag älskar mjölkchoklad, eller mörk, eller vit, eller… Jag tror den blandade påsen är min favorit. Lindor är så ljuvligt goda. De ska stoppas hela i munnen. Man bara drar lite i pappret så öppnar det sig så man kan trycka in den. Där i kinden smälter den ljuvliga chokladen så kommer den krämiga chokladfyllningen fram. Det finns helt enkelt inget godare 🙂
    Så då ska man hålla tummarna i 14 dagar då!!!
    Kram Malin

  113. A touch of Seasalt har allt! Sötma, mustig choklad, sälta och tunn krispig kaka…helt klart njutning att stoppa i munnen….om ingen ser mig sätter jag gärna i mig en hel kaka själv!!! Vill inte bjuda, no no!!
    Tack för underbar blogg och finfin tävling! Kram till dig!

  114. Jag ÄLSKAR Lindt. Alltså på riktigt älskar. Upptäckte chokladen i England och Frankrike och där finns smaker som jordnötssmörpralinerna (åååååååååååååååååååhhhh…jag kan nästan inte leva utan dem) och Citrontartechokladkakan..(åhhhh).
    Men jag fann också Crème Brûléekakan och till min löjligt stora glädje finns den i Sverige i en hylla nära mig.
    Varför den kittlar? Crème Brûlée är ju kittligt värre i sig och det blir ju knappast sämre av att omsluta hela kalaset i Lindtchoklad. alltså vad har de i sitt chokladrecept? Feromoner? Nermalda lyckopiller?
    Den är helt klart gjord på glada kakaobönor som har levt ett bra liv innan skörd.
    Ja tack. jag vill gärna vinna ett halvårsförbrukning. Sedan kan jag inte lova att det räcker ett halvår.

  115. Hej1
    Choklad är ALDRIG fel, min favorit är excellence 70% mild, men efter att ha läst om ”maräng” har jag blivit så nyfiken att jag måste köpa den redan i morgon.
    Hälsningar Catarina

  116. Sea Salt! Det är något med kombinationen salt och choklad, det blir magiskt gott.

  117. Åååååh en tävling helt i min smak!!
    Ååååå-åååå-ååååååhhhh!
    Måste ju säga att det självklara valet då blir lyxigt mörka ”Sea Salt”.

    /Maja

  118. Måste prova lyckan igen för Lindtchoklad och jag älskar varandra. Att välja en är nog det svåraste jag gjort sen jag födde barnen…
    Jag väljer chokladkakan med chili. Hetta, sötma, lite beska och ofantligt mycket gott. Därför står jag och dreglar i chokladhyllan och köper alltid minst två kakor.

    Hälsningar
    Anna

  119. Lindts Lindor påse mjölk = de röda kulorna är absoluta favoriten!

    Blev bekant med dessa godis för lite mer än 2 år sedan. Vi gifte oss och i en av bröllopspresenterna fanns det röda kulor i en skål.. Hmm, tänkte jag nästa dag när vi hämtade hem presenterna från festplatsen, jag trodde inte att detta var ngt som jag skulle tycka om. Tji fick jag!
    Godiset åkte inte hem i vår bil utan den där min mamma och mormor satt. De hade blivit sugna under färden hem och beslutat sig för att äta lite röda chokladkulor. De nöjde inte sig med att äta en var, utan ca hälften var uppätna när vi fick present hem. Jag smakade, Heaven!!, min man fick 1 st och jag åt upp alla som fanns kvar 🙂

    Dessa kulor får mig alltid att tänka på när vi gifte oss och jag skulle jätte gärna äta dem mycket oftare än jag gör nuförtiden!

  120. Jag älskar choklad! Det är verkligen en av livets njutningar. Både jag och sambon avgudar Lindt lindorkulor, de i mjölkchoklad. Jag har även gett bort dessa chokladdrömmar och alla avgudar dem.

  121. Vilken tävling säger jag bara!
    Är helt såld på plattan Excellence med Sea Salt…ett njutbart fyrverkeri i min mun 🙂
    Hoppas verkligen på en höst och vinter full av choklad!

  122. Underbart!!!!!! Galet,tänk om JAG vann choklad i ett halvår!!!! Vilken lycka! Seasalt!!!! Kram o tack för ännu en kul tävling.

  123. Min man igår:
    ”Du är medveten om att vi är chokladomaner?” precis när han tog en bit av favoriten madagascar 70%.
    Idag hoppas jag på att bli världens bästigaste fru och vinna massor av choklad till oss och vår semi professionella choklad avsmaknings firma. 😉
    Håller mina chokladfingrar

  124. Åh. En kaka har sin absolut givna plats på en skimrande piedistal av söderhavsnötter upphöjd till skyarna. Och det är Lindts Creation Cocos. För att det helt enkelt är en magisk kreation som gör mig alldeles kokobella vid munkontakt, för mig själsligen med på en paradisisk resa till solvarma stränder och glittrande turkosa hav medan den smälter på tungan. Det är nästan så att man blir religiös. 🙂

  125. Det här var verkligen en tävling i min smak. Dock är det helt omöjligt att välja EN favorit, det går inte. Men några av favoriterna just nu är Mousse au chocolat hazelnut, Sea Salt och maräng såklart.
    Varför jag skulle vinna? Enda anledningen jag kan komma på är att jag gifter mig om en vecka och behöver en bröllopspresent!

  126. Oh no! Tävlingen i min smak, jag äskar chokladen. Det är svårt att bara väja en. Jag väljer hela sortimenten.

  127. Underbart goda Lindt och dom jag gillar bäst är Intense Orange och Intense Mint….Enbart för att jag älskar den blandningen av mint/choklad och mint/apelsin….Så det skulle verkligen sitta fint med några såna kakor i solstolen och en härlig tidning just nu…;))) Håller tummarna å hoppas på tur…
    KRAAAAM till dig å ha en ljuvlig dag!!

  128. Lindor i mitt hjärta.
    Finns alltid en anledning att komma på för att kunna njuta av dessa. Köper ofta deras presentkub med blandade sorter så finns det någon som faller alla i smaken. En självklarhet på vårt julgodisbord, använder dom att dekorera tårtor och efterrätter med eller istället för en kaka till kaffet. Älskar att möjligheterna är oändliga och att njuta av dem både i min ensamhet eller med personer jag gillar.
    http://www.lindt.se/swf/swe/produkter/chokladpraliner/lindor/
    Kram & Ha en härlig semester!

  129. Jag verkligen äääääälskar mörk choklad och har alltid av Lindt både hemma och på jobbet. Sea salt är min favorit, blir så mycket mera chokladsmak med lite salt.. Alltså en kopp te och lite choklad till, det är min lilla egna stund varje kväll.
    Kram

  130. OMG! Vilken drömvinst. Jag skulle kunna gå loss på många av deras varianter, men jag måste säga att jag gillar bakchokladen http://www.lindt.se/swf/swe/produkter/chokladkakor/dessert-70-bakchoklad/ allra bäst. Med den blir mina bakverk ännu godare (blockchoklad är ju inte ens att tänka på i det här sammanhanget). Med ett halvårs förbrukning av bakchoklad skulle jag kunna göra hundratals såna här pepparkakshuset.wordpress.com/2012/06/25/sota-minibiskvier/ eller såna här http://pepparkakshuset.wordpress.com/2012/05/20/chocolate-chip-cookies/. Det vore nåt att fylla semestern (och frysen med). Kanske till och med skicka några på posten 🙂

  131. Jag fullkomligt älskar Exellence Madagascar! Den smakar riktig choklad, men är ändå mjuk och rund i smaken. Tyvärr kan jag inte äta choklad nu eftersom jag ammar och lillpojken verkar inte tåla choklad så bra. Vore grymt att ha en halvårs förbrukning att se fram emot.

  132. Lindt Creation Cocos! Det lyxigare alternativet till den däringa ”bountyn”. Sen är det lätt att inbilla sig att den är lite nyttigare med…:)

  133. OJ vad det här var min tävling! Jag bodde i schweiz i ett halvår och lyckades under den tiden prova igenom varendaste chokladkala i min lokala matbutik (vet inte om ni handlat i ens matbutik där, men kan säga att det fanns runt 40 olika smaker). Jag powerwalkade över 1 timme varje dag för att kunna unna mig min favoritsysselsättning utan att komma hem med 150 chokladkakor runt midjan (ja jag åt ju inte bara en av varje sort!!!). Har insett att det finns så många fler Lindt sorter utomlands som inte finns i Sverige (typ som dina älskade chokladkulor fast i en chokladkaksform!!) så jag brukar alltid scanna matbutiker när jag är utomlands, brukar till och med browsa i matbutikers hemsidor i förväg för att säkerställa att det finns Lindt i dem.

    MEN, min absoluta favorit är faktiskt denna: http://www.lindt.se/swf/swe/produkter/chokladkakor/creation/70-strawberry/. Det fanns en förrut med Chili och körsbär som försann. De låg liksom i samma kategori. Smakade Meringue för första gången igår och efter att ha tryckt 3 bitar på raken (sen var jag visst tvungen att dela med mig till resterande middagsgäster) kan jag konstatera att den är HIMMELRIKET! Har alltid 2-3 chokladkakor hemma just nu ligger Mint och sea salt på lager efter att Meringuen försvann igår 🙂

    Jag skulle bli gladare än gladast om jag vann. Och behöva gå fler prommenader.

  134. Som den havsböna jag är bara älskar jag Lindt Excellence SeaSalt. Kombon choklad och krispigt seasalt är klockren!
    Kram/Åsa från Umeå

  135. Lindors mörka chokladkulor är så god så jag måste stöna lite av välbehag när jag äter dem. Helt enkelt 🙂

    //Linda

  136. Lindor Vit …
    -Säger jag sakta sakta med lite släpig röst. Jag skulle kunna ställa mig som en liten staty i en chokladfontän hos Lindt..i min fantasi i alla fall..Lätt:)
    Att få smaka en hörna först..och känna njutningen av något så himmelskt gott så tårna krullar sig..och sen få ta en bit till och känna att …
    -Ja, det stannar inte med en ruta… En sådan njutning är en ren och skär lyx och lust paketerade i en och samma förpackning:)
    Det är inte illa det…..mmmmm….

  137. Ååh, en blandning av hasselnötsmousse, vitchokladmousse och mjölkchokladmousse, samt hasselnöt excellence och vanlig vitchoklad. Dessa är mina favoriter, omväxling förnöjer ju 🙂

  138. Älskar kulorna! Dom riktigt smälter i munnen, Lindor är verkligen mjölkchoklad när det är som bäst.
    Jag minns besöket på fabriksbutiken i Aachen för några år sedan, oj oj det var inte lätt att sansa sig där inte.

  139. Hej! Först tack för en så underbart härlig blogg!

    Gillar skarpt denna tävling också då jag för närvarande är på smällen med en enorm craving för just choklad!
    Lindor kulorna är ju fantastiskt goda men absoluta favvisen måste ändå vara chokladkakan med mint, mumma!
    6 månader med choklad skulle definitivt få de 6 månader jag har kvar till BF att gå mkt fortare och smärfriare för både mig och min sambo 😉

    Håller tummarna!

    MVH

    Moa

  140. Oj oj oj, dra mig baklänges på en liten vagn! Tävlingarnas tävling, kan det finnas någon bättre vinst i hela vida världen än choklad!?

    Bland allt oemotståndligt väljer jag nog Milk Mousse. Att alltid kunna ha med sig chokladmousse tycker jag är skäl gott nog (för det blir lätt bökigt med vanlig chokladmousse i handväskan).

  141. Min favorit måste vara Lindt Creation Cocos. Älskar choklad med kokos i. Mums! Och vilken underbar tävling det här var 🙂

  142. Jag tävlar istället för min sambo för hon är fullkomligt galen i alla Lindtkulor. Det spelar ingen roll om de är mörka eller ljusa hon brukar äta upp alla i ett nafs 🙂
    Så mao är det något mycket magiskt i dessa kulor!

  143. Å, vilken härlig tävling! Jag älskar choklad, och favorit är givetvis Lindt! -kungen av choklad! De jag allra helst smaskar i mej är kulorna, blandade mörka och ljusa. Det bästa av två världar. 🙂

  144. Jag tror faktiskt jag skulle kunna leva på de mörka (svarta) chokladkulorna. Eller möjligen på chilichokladen. Men nej, chokladkulorna är den stora favoriten. Sådär så att maken nästa funderar på om jag kanske skulle ransonera. Det tänker jag inte, och ett halvårsförbrukning, inte fel!

  145. Oh, snajsig tävling !!! Min favvo just nu är Crème Brulee som jag pratar varmt om ! Men det är svårt att välja bara en med alla smarrigheter 🙂

  146. Vilken kanontävling ! Jag gillar de flesta av deras choklad men Cocos är favoriten i sommar !

  147. Ja, alltså… för mig är det bara de röda kulorna (eller eventuellt creme brulee i chokladkakeform) som gäller. Jag har redan avslöjat för min omvärld att det är det enda jag skulle äta om jag blev strandsatt på en öde ö och bara fick äta en sak. Så nu gäller det väl bara att hitta en öde ö för det närmaste halvåret? 😉

  148. Älskar egentligen alla sorter för jag är en riktig chokladlover. Men min smak har gått mer och mer åt det mörka hållet. Så den 85%iga mörka är inte dum alls om man vill ha något riktigt chokladigt. Annars älskar jag alla smaksatta mörka kakorna men även Creation jordgubb – älskar blandningen av den mörka chokladen och den härligt lena jordgubbsgelén!!! Mycket kan jag vara utan, men aldrig choklad!!!

  149. jag älskar choklad och gärna fin sådan,tycker mest om hazelnut de luxe.Det går inte med ord att beskriva hur glad jag skulle bli om jag vann.Skulle vara roligt att se om den slår fazer blå som jag äter, för att jag bor i finland

  150. Kl. 05.14 ligger jsg här sömnlös mellan mina älskade barn och lyssnar till deras andetag och tänker på hur lycklig jag är. Tänker också efter att ha läst detta inlägg på choklad. Jag älskar choklad. Lindts choklad är väldigt god och jag känner mig ganska säker på att jag prövat de flesta smakerna. Störst är min kärlek till smaken Sea salt. Den perfekta kombinationen av sött och salt. Underbart gott med en bit till kaffet eller till ett gott glas rött vin på kvällskvisten….

  151. Jag gillar Lindor milk, alltså de röda kulorna som bara smälter i munnen. De är så goda. Jag fick ett ägg fyllt med såna för några år sedan och sedan dess är det det som gäller till påsk och till jul och till alla hjärtans dag osv 🙂

  152. De vita Lindor-kulorna…. herre jävlar alltså. (http://www.lindt.se/swf/swe/produkter/lindor/paase-vit/) Fick en helg korgLindorkulor i julklapp. Och de varade… en dag? Två? Till nyår? De är fantastiska, en liten bit av himmelriket. Söta och milda, smälter i munnen och är helt fantastiska att se på i sina vackra, glittrande papper. Hade dem i en kristallskål på bordet.

    En enda liten bit
    i sin pappersskrud i guld och vitt
    En explotion av sötma i min mun
    och extas i hjärtat mitt
    En enda liten bit
    att dela med en vän
    smälter på ett ögonblick
    men minnet av den varar än

  153. Hej, jag heter Annika och jag är beroende.

    Lindt choklad mint är min stora last. Hur det började? Bodde i Berlin ett år, och där blev jag introducerad till denna bit av himmelriket. Bara tanken på smaken gör mig lycklig. Ett halvårs förråd i skafferiet vore…. my dream come true!

  154. Ah choklad! Vissa perioder försöker jag faktiskt att inte äta så mycket choklad. Det brukar inte gå så bra… Speciellt när man går förbi chokladhyllan i affären och alla förpackningar bara lockar och pockar. Sea salt är ju en klar favorit!

  155. Intense blueberry är den godaste, bara för att man kan göra den mest fantastiska kladdkakan med den. Börjar dregla lite av bara tanken. 🙂

  156. Det här med att välja EN – himla dumt alltså! Det är ju helt beroende på sammanhang, olika favoriter från dag till dag… Men just idag skulle jag säga att sea salt är min favorit, så himlarns god 🙂 (men lindor-kulorna är ju också goda… Och alla kakor med mousse i… 😉

  157. Den här tävlingen vill jag ju inte missa 🙂 Svårt att välja bara en favorit, men måste jag välja får det nog bli Lindors mjölkchokladkulor, de är ju så goda så de bara smälter i munnen 🙂
    Nu håller jag tummarna för att jag vinner 🙂

  158. Eftersom jag äter choklad med alla mina sinnen så vill jag självklart ha Lindts Hazelnut de Luxe, eftersom den är så himla tillfredställande…. 🙂

  159. Hmm att välja EN favorit blir svårt, beror ju lite på mitt chokladhumör och det kan ju svänga lite ibland, men min absoluta FAVORIT får bli de röda Lindor kulorna. Alltså, det är helt sjukt att en liten kula kan innehålla så otroligt mycket. Den är så len och kolig i smaken och så den ljuvliga chokladen. Ja den är så god så det k…… i mun….. 🙂 Törs inte skriva det här men älska är ett annat ord för det jag menar! 🙂

  160. Grym tävling!

    Cocos är min favorit! …sitter ensam kvar på kontoret när alla har kilat iväg på semester. Lite choklad, oh yes!

  161. De svarta och röda lindtkulorna är bäst!!! Helt underbara, bra blandning med mörk o ljust!
    Bra tävling oxå & bra blogg;)!

    Kram

  162. Oj oj oj, vad svårt att välja.. Men oftast köper jag Lindor blandad påse just för att det är svårt att välja och då får man lite gott av varje! Nu håller jag verkligen tummarna- jisses vilken vinst det skulle vara!!
    Kram Ida

  163. Lindt är vardagslyx i sin allra bästa form! För mig, allra helst Mousse au chocolat white!! Och Lime-kulorna med vit choklad… Mmm. Ja, jag gillar vit choklad!

  164. Mm, kommer aldrig glömma känslan av när jag för första gången smakade Lindor mörk 60%. Herregud det var som att komma till himmeln. Lindor mörk är det första valet när jag ska unna mig något riktigt gott eller om det är riktigt synd om mig.

  165. Min favorit är absolut sea salt. Men det värsta är att det tycker även tonårs sonen så man får inte ha chokladen i fred. Det bästa med den är att jag gillar den mörka chokladen och så finns saltet där som en fin brytning så att det inte blir för sött.

    Hälsningar Viveca

  166. Lindor Mjölk är den choklad som jag gömmer för mitt barn bara för att få ha dessa underbara kulor för mig själv. Skulle ju vara toppen om jag under ett halvår slapp gömma denna underbara skapelse för mitt barn 🙂

  167. Denna sommar blev inte som jag tänkt mig, istället för och ha slappa härliga dagar blir det sjukhus och operation. Idag stressar jag runt för att få gjort iordning så mycket som möjligt för familjen. Ikväll är det sjukhuset och när jag kommer hem vet jag inte… Har precis sjunkt ner vid din härliga blogg med en kopp kaffe och en bit Lindt Creme Brule, manna för själen….

  168. Hmm.. Jag har då alltid påstått att jag verkligen inte är en chocolate lover men jag vet inte om jag kan hålla fast vid det längre då jag, när jag tänker efter, gillar de flesta sorter jag har stött på. Om det finns en sak jag faktiskt aldrig har försökt dölja är det att jag är fullkomligt förälskad i vit choklad och allt som har med det att göra. Många anser att man inte kan äta så mycket av det eftersom det är så sött men jag säger att det går mycket bra, bara man har viljan! Därför vill jag påstå att ”Mousse au Chocolat White” måste vara det bästa som hänt, vit choklad och vit chokladmousse som bara utstrålar ren glädje. Ska nog trycka en kaka nu på fredag för att fira in semestern, jajemen, bokat och klart!

  169. Lite Hazelnut de luxe alltså, mm mm mmmm! Det är något med kombinationen nötter och choklad som liksom nästan gör det hela för bra för att vara sant!

    Läste förresten senast idag att gravida kvinnor (as me!) som äter choklad föder glada barn. Med andra ord, ett halvårs chokladförbrukning skulle inte bara glädja mig, host, grymt mycket, utan även min man som skulle spara en massa pengar(…) samt vår lilla bebis och alla som kommer hänga med henne. 🙂

  170. Jag har många favoriter men ser till att alltid ha en kaka excellence 85% och sea salt hemma. Jag och mina fyra ungar är alla chokladälskare så det konsumeras en hel del!! Att vinna skulle innebära ett kärt och välkommet inslag! Chokladhimlen nästa!!

    Kram Cecce

  171. Choklad är det bästa som finns! Vet inte hur jag skulle klara mig utan……Från att ha varit mjölkchoklad freak så har jag nu blivit frälst och älskar mörk choklad <3 Sea salt är den allra, allra godaste…mmmmm……
    Din blogg är så himla bra och inspirerande 🙂

  172. Caramel Intense är min absoluta favorit! Jag som kör LCHF får bara äta 70% choklad. Den här råkade jag få med när jag botaniserade några andra 70% i affären! Såg inte att det inte stod 70%. Efter detta så ”råkar” jag ibland få med den för det är en ren smakorgasm, haha!
    Kram

  173. Åh sicken tävling! Jag som älskar choklad…höhö. Men att välja en favorit…det går liksom inte. Så det är därför jag inte tävlat förens nu, måste ju ändå försöka vinna, tänk om… 🙂 Om jag måste skriva några som brukar hamna i varukorgen så är det: Intense Mint, Excellence 70%, White Vanilla, & Mousse White.

    Kramar

  174. Mmm, Sea Salt, det är det enda jag behöver…ett glas rödvin till så är man i hamn!! Underbar tävling!! Kram Anna

  175. Sea Salt är ju bara sååå god…salt och mörk choklad en enastående kombi och helst då till ett gott rött….mmmmm 😀

  176. White vanilla och sea salt. Gärna varannan bit. Och en god kaffe. Och lite kärlek. Sen är jag nöjd!

    Håller tummar och tår!

  177. Choklad- så mycket godare än godis. Rena, intensiva smaker som fyller hela munnen. Lindts har så många smaker att prova o just nu är Hazelnut de Luxe min absoluta favorit. Det hindrar dock inte att andra smaker från Lindt hittar ned i min inköpskorg. A touch of Sea salt för den där guldkanten till eftermiddags kaffet, Lindorkulor i fin påse eller kartong när vi skall bort på festlig kväll, Intense Orange som får smälta ned i en chokladkakesmet.
    Åh det finns så många att man gärna blir förvirrad o provar sig fram. En sådan här vinst skulle garanterat få mig att hitta än fler smaker o vad man kan göra med dem förutom att äta dem au naturelle förstås!

  178. Coulis de Chocolat – en underbar mörk mousse i Lindts fantastiska mörka choklad. Även om man inte älskar mörk choklad, så prova- den är så fyllig och mjuk, trots det bittra från kakaon.
    Jag är, som man kanske förstår, en Fullblodskakaoman.
    Och Lindts choklad har alltid stått längst upp på min lista.
    Lindor – kulorna med fyllning, OMG.
    Egentligen är alla sorter helt fantastiska, mörk ckoklad med mandlar, Sea salt, Caramel Intense, well don´t get me going…;)
    Vänliga hälsningar
    Lisa

  179. For en fantastisk konkurranse:) Jeg heier på sea salt … Og hvit sjokolade… Umulig å velge bare en.

  180. Älskar Lindts seasalt. Har precis upptäckt den och blivit beroende, så ett halvårs sponsrat missbruk vore toppen. Man kanske tom kan kosta på sig att prova flera eller alla sorter.

  181. Att välja bara en är inte det lättaste för en chokladälskare, men det tror jag du redan har förstått från alla andra kommentarer du fått på detta inlägg.

    Min favorit måste nog ändå vara Sea Salt. Men jag måste erkänna att här i norrlands obygd är det rätt svårt att få tag i de här lite lyxigare varianterna med mousse i. Jag lovar att jag skulle älska dem alla om jag fick tag i dem, men vinner jag tävlingen så kan jag ju bunkra upp! 😀

    Kram

  182. Intense Orange – det är den bästa kombinationen som uppfunnits. Apelsin och choklad passar så enormt bra ihop. Jag skulle kunna mumsa i mig minst en kaka om dagen!! Det är den ultimata power-paus chokladen – bara stoppa in en bit i munnen, blunda och drömma sig bort.Efter några minuter känner man sig som pånytt född och redo för verkligheten igen.

  183. Åhhh Choklad bara att ta det i munnen gör att man dreglar och vill springa ut i köket och länsa skåpen på detta underverk. Jag älskar choklad, skulle kunna välja bort det mesta men CHOKLAD mmmm. Här hemma kan det bli kaos om den plötsligt är slut så numera inser min käresta att det är inte värt att glömma köpa hem guldet. Jag gillar både mörk och ljus choklad men den som ligger mig varmast om hjärtat är ändå Linths SeaSalt som inte bara är en underbar skapelse och en fröjd för gommen så påminner den mig om min uppväxt på västkusten och havet som alltid ger mig ny energi.

  184. Kärleken min påstår att han inte kan tävla… Yeah right. Men nåja jag tävlar mot bättre vetande (jag behöver ju inte mer vaddering!) och säger att den där vita chokladen med vit chokladmousse borde vara barnförbjuden så snuskigt god som den är. Ett halvårs chokladförbrukning av den och jag hade lärt världen att det finns en lysande diet att gå på. Lindt’s vita choklad och du behöver inget annat jo kaffe men det säger ju sig själv eftersom choklad och kaffe faktiskt har ingått i ett registrerat partnerskap! Haha

    Vad gör man inte för Kärlekens skull? Tufft att offra sig höhö

  185. Eftersom jag blivit chokladberoende och har gömmer lite överallt så..tja varför inte köra på medan järnet är varmt och försöka vinna lite till dårå. Jag har ett hemligt förhållande med Maräng. Älskar älskar!!
    Bästaste chokladen och varför jag tycker det kan jag tyvärr inte svara på. Man märker det bara direkt liksom. När man möts. Tycke uppstår. Men för att inte tröttna på varandra så skulle min ev vinst inte bara bestå av mr Maräng utan även av Chilli, denna heta skönhet, fnissa.

    Ha en dunderbra dag!

  186. Jag har aldrig varit någon chokladälskare men när jag fick möjlighet att prova Intense Blueberry som innehåller små fina bitar av blåbär och mandel var jag fast. Det räcker med en liten bit av denna choklad tillsammans med en kopp kaffe och genast uppstår en fantastisk smakupplevelse. Det får mig att komma ner i varv en fredagkväll efter en intensiv arbetsvecka. TACK Lindt för denna fantastiska upplevelse.

  187. men hur skall man kunna välja bara en??? chili, havsalt, chili, havsalt – chili får det bli… lite sting och goood

  188. Jamen ok då. Har undvikit denna tävlingen för att den är livsfarlig. Det där med att ”en ruta räcker sen är man nöjd”, que? Funkar inte. Definitivt inte med Lindt Madagascar. Den svullar man till sista smulan. Kram, Marthina

  189. Åh som så många innan mig sagt. Bara en sort, omöjligt.
    Men favoriten för till fället får väl vara ”Caramel Intense”.
    Sluter ögonen, för läpparna om den bit jag brytit av och helt plötsligt försvinner allt runt om kring. Njuter. Ser farmför mig hur mitt hår fladdrar vackert av vinden i slowmotion. Allt på si så där tre milliesekunder innan någon drar mig i benet eller skriker mitt namn..
    Ett perfekt avbrott för ny energi till småbarnsliv, trötthet och arbetsstress. Föredrar choklad och ”egentid” när barnet sover hur trött man än är själv.

  190. Oj oj oj…en helt livsfarlig tävling! Mörk choklad – I love it! 2 favvisar: Intense Blueberry för att blåbär är ett av mina favoritbär….tänk att plocka blåbär en härlig sommardag och choklad på det!!! Samt Hazelnut de Luxe – mmmmmm säger jag bara! Nötter av alla slag tillsammans med choklad blir en oslagbar kombo!
    Nu håller jag tummarna!

  191. Choklad i massor tackar man inte nä till!!!! Att välja sort är värre jag kan få ner valet till tre!!!! Det står då mellan påsen med blandade kulor, cream brulee och havssalt det är olika smaker för olika tillfälle :))
    Om jag skulle vinna ja, det vore lite lycka att servera en massa nya sorter. Varför inte lägga chokladen i en massa goa desserter eller kakor, allt för att höja smaken mer :))
    Ska de bli gott ska de vara Lindt!!!

  192. Oj Oj!! Vilken ska man välja till en choklad älskare som jag. Men jag föll för Caramel Intense. Tänk när hösten faller på och man kryper ner med en bra bok, tänder ljus och så knapprar man på denna härliga choklad. Ja då känner jag att hösten inte blir så himla tung.

  193. Jag har en självklar favorit! Coulis du Chocolat!!! Den mörka chokladen i kombination med chokladtryffel är en underbar smaksensation. Den kan jag inte vara utan…

  194. Den perfekta avvägningen mellan sött, salt och lite lite bitterhet finns i sea salt. Jag fullkomligt älskar den kombinationen. Mmmm… och då menar jag inte Marabou (gud förbjude!).

  195. Min chokladhistoria börjar när jag var liten och familjen var iväg och åkte skidor. Min pappa hade alltid en chokladkaka innanför jackan. Och lite då och då under dagen stannade vi trötta, stela och kalla i backen för att pausa. Då fick vi alltid en bit choklad. Det blev som en tradition varje år vi åkte upp. Och det är fortfarande så jag tycker choklad är goast. Kall! Med tiden har jag börjat älska choklad med fyllning mer och mer. När jag besökte mina föräldrar i helgen fick jag smaka på Creation Crème Brûlée och jag fick en total… uppenbarelse. Det var den godaste chokladen jag någonsin ätit! (och då har jag ätit myycket choklad!). Jag satt helt i chock och njöt av varenda liten tugga. När jag var på väg hem så jagade jag rätt på närmsta butik och köpte på mig ett litet lager. Nu bor det i kylskåpet och jag smyger dit lite då och då för att njuta.

  196. Jag säger bara: Creation Mousse Dark. Herre. Gud. Vad god denna choklad är. Maffig så det räcker och blir över, vinner jag kommer vinsten nog räcka ett helt år. Ett mätt och gott år!

  197. Gah! Att välja en är i stort sett omöjligt! Så fort jag kommer fram till den där magiska hyllan i butiken så börjar min blick flacka likt en kär tonårskille som inte vet hur han ska bemöta leendet från flickan med stort F! Det slutar dock nästan alltid med att jag med en fånig suck och ett leende på läpparna sträcker mig fram och tar en mint, en crème brulee och en sea salt! Väl hemma bryter jag upp dem i rutor och lägger i varsin skål! När jag tänker efter så är det alltid sea salt som försvinner först så om jag måste välja en favorit så får det bli den! Kombinationen mellan den lite mörkare men ändå söta chokladen och den salta touchen är himmelsk!

  198. Ooopppsss! Höll på att glömma tävlingen, tur att du slängde ut en påminnelse 🙂
    Lindt har den allra bästa chokladen, min favorit som stått sig under en längre tid är White vanilla. Att äta den är ljuvligt men den finns tyvärr inte alltid i här i stan. Därför vore det fantastiskt förmånligt att vinna denna tävling!

  199. sea salt i Excellence serien, HELT KLART!

    alltså salt i hop med choklad, det är så att man går in i eufori
    det mjuka, krämiga, söta chokladen bryts av med saltet, havssaltet
    den perfekta kominationen, den passar att ätas som den r, ihop med någon dryck eller till frukt….underbart

  200. Ååååå mumma! En chokladtävling blir ju svår att låta bli:) när jag är sugen på choklad, vilket jag iofs är jämt, men när suget är sådär på riktigt då är Roasted Almond den bästaste! Så när min kära sambo kommer hem med den då är det kärlek, på riktigt 😉
    Så mer choklad och kärlek och tänk då vad en halvårs förbrukning skulle göra:)

  201. Jag säger som du, Lindorkulorna är ju det godaste goda. Så där långt i från lagom smörigt mjuka och helt förföriskt goda. Både röda och svarta slinker ner, gärna varannan av varje smak. Det är viktigt med balansen mitt i chokladnjutningen 🙂

  202. Jag gillar all choklad, och då menar jag verkligen ALL choklad. Därför är det väldigt svårt att välja en favorit, men jag säger Lindorkulorna. De är så goda och exklusiva på något vis. Mums! 🙂
    *håller tummarna för att jag vinner*

  203. Får jag bara välja en så får det bli Creme Brulee.
    Favoritgodis tillsammans med favoritdessert.
    Kan bara inte bli mycket bättre.

  204. Jag borde verkligen,verkligen inte vara med i den här tävlingen. Behöver liksom inte mer götta än vad jag redan tar för mig, men såklart- det skulle ju inte sitta fel med GRATIS chocklad liksom. Så ja är med!
    Lindor-kulorna är f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.a så jag väljer dem. Gottgott!

  205. Min fru fullkomligt älskar Lindor kulorna, de blandade. När hon var gravid fick jag i tid och otid åka och köpa dessa till henne för att hålla henne på gott humör! De är inte helt lätt att hitta dessa mitt i natten 😉 men vad gör man inte för den man älskar. Jag trodde att när vår dotter väl var född att hon skulle tröttna på dessa men icke. Så en halvårsförbrukning till min härliga fru skulle toppa allt!

  206. Det finns absolut inget godare än Lindt Excellence Sea Salt. Jag förstår inte varför någon inte har upptäckt den fantastiska smakkombinationen choklad och salt tidigare. Så för att jag inte ska behöva dränka varje chokladbit jag kommer åt med vanligt bordsalt, så måste jag helt enkelt vinna en halvårsförbrukning!

  207. Åh herregud, gissa om jag skulle va i himlen om jag vann detta?! Världens största choklad-dåre -That’s me!
    Jag hittade inte maräng-chokladen på sidan? Om man ändå får välja den så gör jag det, för vad är nu bättre än maränger och choklad?! Annars (om man inte kan välja marängen) så får det bli Coulis du Chocolat, oj oj oj!
    Som sagt, jag är galen (verkligen HELcrazy) i choklad, och det räddar alltid mina sura dagar. Jag lovar att jag inte skulle kunna va sur en endaste stund på ett helt halvår om jag vann detta, haha 😉

  208. Oh, Lindt Lundorkulor med mjölkchokladfyllning är favoriten! Det lyxiga, prassliga paperet i guld och rött, det härligt runda och stora chokladkulan, för att inte glömma den goda, krämiga mjölkchokladfyllningen. Helt klart beroendeframakallande och går inte att sluta förrän asken är tom. Älskar också de lyxiga askarna!

  209. Lindt Sea Salt! En kombination jag aldrig trodde var möjlig. Fram tills den dagen jag både var sugen på choklad och på nåt salt. Sen dess är jag fast. Den mest underbara sensation och smakupplevelse. Märk väl att jag testat andra chokladmärken med sea salt men nej, det ska vara Lindt. Varför jag ska vinna? Lilla jag. Ja, det kan man fråga sig när man bara är en bland alla dessa starka, fantastiska kvinnor. Men det skulle vara fantastiskt att få unna sig lite extra, vilket inte händer så superofta. Att få frossa lite, att bli lite upplyft, att bli sedd.

  210. När jag är som mest inne i mitt LCHF-ätande finns bara ett alternativ Exellence 90%. Högsta procentsatsen o ändå så himla god med sin vaniljiga eftersmak. Det är lyx att trots ett restrektivt ätande kunna unna sig choklad som är en försmak av himmelriket… (när jag inte är inne i min LCHF? Då blir det Intense Blueberry, men det är inom parantes eftersom jag bara fick välja en…)

  211. Favorit är absolut för Mousse Milk! Nu kan man bara hoppas att få njuta av denna lång tid framöver!

  212. Oj jag är ju totalt såld på precis samma som dig ser jag….Den mörka krämiga chokladen som möter söta marängen är ju en helt uuuuuuuuuuunderbar kombo!
    Det är ju nästan så illa att jag ryter som en lejonhona skyddandes sina kära barn med klösande klor och vrål mot tjuvjägarna när sambon min gör ett försök att smaka en bit av min…Min…Min…Min! choklad! 🙂
    Guuudomligt god!
    Så ja tack, jag tar gladeligen emot ett halvårs förbrukning av chokladen…
    För inte behöver jag börja mitt nya liv än..Gymkortet tickar ju på så bra ändå..Kan ta det efter chokladen är slut ;)) haha!

    Tack för en fantastisk tävling!

  213. Jag väljer trots allt (tex sea salt) Chili då den i sin enkelhet verkligen är en perfekt blandning av olika smaker!

  214. I looove choklad, vad vore livet utan – vågar inte ens tänka tanken! Måste man välja en favorit, jag älskar ju alla!! Fast Seasalt är ju en av de bästa och naturligtvis de små röda kulorna! Mums….

  215. Men guuuud, ja alltså skulle man vinna denna tävling skulle man ju stänga in sig ett halvår å bara frossa alldeles saligt!! Min favvo är utan tvekan Crème Brûlée, i dagsläget köper vi den minst två gånger i veckan, sååå god till kaffet efter middagen (jag längtar efter den redan före vi börjat äta middag)!

    Hoppas på mycket tur och håller tummarna så hårt att crème brûléen smälter i händerna!

  216. Woow vilken toppen tävling!! Jag som är så tokig i choklad, om jag måste välja en så blir det nog sea salt smaken, tycker det är en så bra kombination med det salta så blir det inte för sött om det nu kan bli det 🙂 Perfekt till kaffe, Mmmmm säger jag bara och håller tummarna håårt! 🙂

    Kram!

  217. Min ständiga favorit är Lindts Excellence 85%, som jag tar MINST en bit av varje dag. Trots min rätt tighta studentbudget kan jag inte välja annat märke än Lindt, men det är det definitivt värt, en god sak att vara beroende av!;)
    Till helgen så blir det oftast Sea salt, som är en annan favorit!:)

  218. Jag har alltid varit en chokladfantast och kan egentligen giltigförklara all form av kaloriintag så länge det innehåller choklad. Choklad är den trofasta tjänaren oavsett läge vare sig det är fest eller depp. Choklad som får tårna att riktigt krulla sig av lycka och ögonen snurra bak i huvudet på mig är Lindt’s excellence sea salt! Håller tummarna för att jag vinner denna tävlning nu oavsett om det då innebär att jag måste köpa mig ett träningskort för att inte riskera att bli helt sladdrig! 🙂

  219. Jag fullkomligt älskar Mousse Hazelnut, till kaffet, till teet, till efterrätten, ja till allt egentligen!! Chokladen får mig att bli alldeles lycklig i hela kroppen. Tanken på att det finns en bit i skafferiet kan förgylla den gråaste och regnigaste dag!!

  220. Hmm… Jag är 5mån post preggo och behöver verkligen ingen choklad men choklad har på mina 33 år börjat få gehör, det ska vara riktig choklad och då är det Lindt! Jag blir löjligt varm i kroppen och nästan en tår i ögat är jag får smaka riktigt god choklad, och det är Meringue, mm,,,hela kylskåpet luktar choklad, riktig choklad!

  221. Vilken drömtävling!!! Som choklad-oman börjar jag nu drömma om att kunna prova sig runt i hela deras sortiment, för sen jag upptäckte A touch of sea salt, köper jag nästan bara den…;)

  222. Min absoluta favorit är Lindt Excellence Mild 85%. Så mycket god choklad på sån liten yta att man bara behöver ta en liten munsbit åt gången. Och trots att den är relativt mörk så finns det ingen tillstymmelse till bitter eftersmak. Den är så god att det ”knullar i munnen”!

  223. Ååå my.. Vilken tävling!:) Först tänkte jag strunta i att vara med ens för jag tänkte att jag ändå inte kommer vinna. Men nej, daamn, jag kunde inte sluta tänka på chansen att vinna såå mycket choklad bara genom att lägga en kommentar. Så nu hoppas jag ju innerligt på vinst här. Men inte lätt att välja favorit, choklad är gott och Lindt är godast! Alla dessa smaker men den stående favoriten är ändå ”Hazelnut de Luxe”. Den fullkomligt lindar sina smaker så perfekt i min mun att jag njuter nåt enormt. De är nåt visst med den som gör att den alltid är ett säkert val när jag är sugen på choklad. Mm love it!
    Tack fina Emma för tävlingen! Kram

  224. jag älskar lindts vita choklad mousse a chocolate white underbar mousse med smarrig vit choklad som överdrag finaste choklden i staden vill ha o kunna ha råd att del med mig till alla mina vänner..

  225. Jag är chocoholic och älskar, älskar, älskar Lindts mint version samt varianten med orange, mumsigt! Det är altid gott efter 5 km löb…

  226. Oooooo, come to MOMMA!!
    Jag har en klar favorit av alla – De SVARTA Lindor-kulorna!!!! Oh My!!
    Fast, jag menar, om de nu vill GE bort en massa choklad, så är jag ju inte såååå kräsen, du vet, bara skicka över det, så där – lite smidigt… Eller? 😉

  227. Oj oj oj, det vattnas i munnen. Allt prat om choklad gör att jag känner redan nu att jag måste skynda mig till affären och inhandla ett par påsar Lindts mjölkkulor!

    Om jag skulle ha den ultimata turen att vinna denna fantastiska tävling tänker jag dela med mig till min chokladälskande syster. Hon blir tokig om hon inte får choklad, så det hade varit perfekt att kunna stoppa lite choklad i henne då och då, när jag märker att hon börjar bli ett monster. Tur att hennes favorit också är Lindor Mjölk!

    http://www.lindt.se/swf/swe/produkter/chokladpraliner/lindor/paase-mjoelk/

  228. Lindt-sjokolade har jeg aldri smakt, men er det mørkt og godt og SJOKOLADE, da liker jeg det 🙂

  229. Svårt att enbart få välja en! Men för mig blir det då CHILI. Den har ju allt?! Ett sting av hetta, en sting av sötma och den här underbara lena chokladen som smälter på tungan. Passar perfekt till starkt svart kaffe men även till ett glas rött!

  230. En perfekt tävling för mig. Sällan jag köper ett dyrare choklad, men en favorit hos Lindt är från deras Creation selektion – Mousse Hazelnut. Jag älskar choklad med mousse, och jag älskar choklad med bitar av nötter. Detta är alltså himmelriket för mina smaklökar. Ett ”två i ett choklad” kan man säga.

  231. Hej!
    Vilken smakfull tävling!
    Jag tycker bäst om Intense Blueberry.Ordspråket säger ju:alla goda ting är tre.Och i den här chokladkakan finns just tre gobitar(blåbär – choklad – mandel).Dessutom är alla nyttiga!Hurra!

    Hälsningar Gunilla
    gunilla.hem@gmail.com

  232. Lindts Sea Salt…finns INGEN choklad som är så god till ett mustigt glas rött på fredagskvällen! Det är ju skit bara att semestern bara består av fredagskvällar och att en halvårsförbrukning bara räcker en vecka! 🙂

  233. Åhh va svårt att välja! Men favoriten (just nu iaf) är Mousse au Chocolat Dark. Är helt underbar med den mjuka fyllningen.

  234. Ååååååhhhhh! Yammi!!! Jag älskar choklad! Bara älskar!! Lindor kulorna utan tvekan! Happy summer 🙂

  235. Välja?

    Hmmm…om jag måste så får det nog bli Lindt Sea Salt. När jag tänker efter är det nog den som handen oftast dras till i butiken… som av någon magisk osynlig kraft.

    Kram Lotta

  236. Mmmmm… Hazelnut de Luxe är min favorit och jag har inte hittat en enda Lindt-choklad som inte skulle var super. Kombinationen av en superb choklad och nötter är fantastisk och en fulländad smakupplevelse!

  237. Jag säger också maräng, bara för att jag ätit så lite av det. Alla andra sorter har jag ätit kilovis av, min kropp mår bra av choklad.

  238. Ps. vem äter choklad för bara 1000 kr på ett halft år? Är det meningen att man skall äta så lite? Kan det vara bra?

  239. Mint supreme, men ja e nog en allätare vad gäller choklad. Kvinnor och choklad hör liksom ihop.

  240. Ok jag visste nog egentligen redan före denna underbart smarrig tävling vilken/a som är favoriten/er
    men för att va på den säkra sidan så har vi (läs jag mannen gillar inte 70%+, tur f mig)
    mumsat chokladsak olika smaker å vad blev resultatet jo havssalt är min absoluta favvis, testa den till ett gott glas rött supergod kombo, mint intense kommer en mm efter jag tröttnar aldrig på den trots att jag provar andra så återkommer jag till den ändå:) Så nu håller jag tummar å tår att förrådet blir påfyllt av godaste chokladen att bju på. Ha en fin fortsatt sommar/ Anne O

  241. Oj det är svårt att säga bara en favorit, har ett par stycken som man skiftar mellan till gofikan på kvällen 😉 men en av favoriterna är iallafall Chili, för den är så farligt het, gillar kontrasten mellan den mörka chokladen och sen hettan på det till en kopp zoegas mellanrost… Nej men om man skulle ta sig en bit nu kanske?!

  242. Sitter just och njuter av min absoluta favvo Excellence Cranberry Intense. Jag kan inte hitta den på sidan. Den är ganska ny och ack så god. En blandning av mörk choklad, mandelspån och tranbär. Hur gott som helst! Mumselimums!

    Choklad i massor på väg hem till mig. Jippi!! Eller vi får väl se…

  243. Crème Brûlée
    Brylépudding har jag alltid gillat. Tänk att Lindt har kommit på att man kan stoppa den i en chokladkaka!
    Jag har ännu inte smakat den, men det måste ju bara vara gudomligt gott!

  244. Sea Salt – alla gånger! Lite salt i chokladen och smakerna kommer fram ännu mer (chokladen smakar helt enkelt mer choklad). 😉

    MEN jag älskar all choklad och blir så sugen på att testa marängvarianten. Och Lindor-kulorna ja de går inte av för hackor de heller.

  245. Allt som stavas c-h-o-k-l-a-d är gott! Men så finns det ju guldkorn som t.ex sea salt. Folk säger att det bästa med mörkchoklad är att man blir nöjd efter så lite. Men nej, här slinker nog en hel platta ner utan större problem. Snart ska min sambo göra civiltjänstgöring också, borde nog vinna detta om jag ska ha råd att äta samma mängd choklad! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg