Att ha en hemlig man.


Jag har världens bästa man. Bästa. Och just nu även världens mest nöjda man som går runt här hemma och är hemlig som tusan och flinar för sig själv. Han har nämligen bokat en resa och jag vet inte vart. Jag har inte den blekaste aning! Jag vet bara att den 26 juli bär det iväg i sju dagar; han och jag och Silkesapan, bokat och trixat och hittat av honom. Helt otroligt. Och så vansinnigt nervigt, fast på ett bra sätt. Att inte veta, att bara sätta sig i bilen och dra till flygplatsen och först på gaten veta vart man är på väg. Och till vilket hotell – det vet man ju inte förrän taxin stannar! Jisses. Men vad ska jag packa med mig?! gapar jag här hemma och försöker få reda på lite ledtrådar men han säger bara Det är varmt där. Hoppas jag. Och så får du väl ha klänning och sånt. Klänning och sånt, liksom. Jaha.

Så nu är jag förväntansfull som tusan. Lite nervös. Men mest känns det lyxigt; att ha allting klart och att slippa tänka eller planera eller organisera nånting.

26 juli. Vart tusan ska jag då?

Rekommenderade inlägg

43 kommentarer till “Att ha en hemlig man.

 1. Åh sockertopp, det låter ju galet roligt och spännande, minns när min make gjorde detta, dock innan barnen kom, jag gick på nålar ända fram till incheckningsdisken, resan var fantastiskt, 2 veckor i solen.

  Kramar och trevlig resa vart ni må ända fara

 2. Man riktigt ser hur nöjd han är. Undrar om det är över själva planerandet och trixandet eller över att du blir så nipprig över hysch hyschet. Kram lyllos

 3. Oj vad spännande! Jag tippar på nån ö i Grekland…
  Själv är jag jättesugen på att komma iväg nånstans. Särskilt när jag igår fick inbjudan till ett bröllop i mars. I Kapstaden! Oj oj oj….

 4. Roligt! Skönt att slippa planera allt, bara att hänga med 😉 Ja, vad ska du packa? Allt och lite till… Gör bara inte som jag… Packar allt till hela familjen och glömmer det mesta till mig själv. Rekommenderar mer än ett par långa byxor/Långkjol och kanske två varma tröjor… Eller så köper du/ni nytt på plats.. 😉

  Hur som, ha en fantastisk resa och semester! Kul att följa dig.

  // Jennie

 5. Åh vad härligt! önskar er en fantastisk familjeresa! – var glad och vänta på vad som komma skall..kramis..hade själv önskat en sådan man för mig som du har.. Tusenkramar och fin kärleksresa till er alla önskar jag! din blogg är fantastisk tycker jag..mycket inspiration..tack!

 6. ..måste få tillägga – ”silkesapan” är det sötaste jag läst som benämning på kärleksbarn – så vackert! Tusenkramar!!!

 7. Min svärmor brukar titta in på din blogg och så berättade hon att hon jobbat ihop med din svärfar för många år sen. Hon är narkossköterska och sa att Silkesapan är jättelik sin farfar. 🙂

 8. Barnen i länder där män och kvinnor respekerar och hjälper varandra blir mest lyckliga i hela världen ! Silkesapan kommer att fâ ett Nobelpris i nâgot om han behâller samma glada humör som sin kloka pappa och mamma..

 9. oj, va herrligt!:) ta med solskyddet också sådär in case off! Måste visa inlägget åt gubben så han kanske får lite insperation att bli spontan…

 10. Oh, spännande! Jag är kass på överraskningar, lyckas så gott som alltid lista ut vad som ska hända. (Fast härom dagen lyckades MacGyver faktiskt.) Den där resan verkar dock vara en svår nöt att knäcka…

 11. Så skoj! Jag hade varit sjukt nyfiken (och en smula nervös) om min sambo hade gjort något sånt. Hur kul som helst!
  Kram

 12. Gahhh…vilken härligt nyfiken väntan!! Shit, så där vill jag med bli överraskad..med en resa.
  Glöm för all del inte packa ner oss (kameran) 🙂

  Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *