Att ha bästa fredagen.

Det är domedagsväder här idag; himlen är blyertsgrå och regnet outtröttligt och jag måste gå runt och tända alla lampor i huset för att slippa kisa av mörkret. Men det gör inget. För idag är det fredag och mannens sista arbetsdag och alltså starten på vår semester tillsammans – nu är det sommar på riktigt och jag kan inte ens beskriva hur skönt det ska bli. Nästa vecka startar med lite saker som ska jobbas undan och lite möten för min del, men sen nån gång blir det lite västkusten och såklart Mannens Hemliga Reseprojekt och bara en himla massa ledig tid att göra vad vi vill på. Underbart. Och just det! Idag vid 12 släpps första episoden av Big in Turkey, en liten försmak på vad som komma skall. Därefter kommer det ungefär 2-3 avsnitt per vecka, och jag hoppas att ni ska tycka om det. Ni får stödgilla om inget annat.

Men nu ska jag klara av ett pass pilates (jisses vilken skillnad det är för ryggen när jag skärper mig med det där) äta en stor skål yoghurt med tranbär och fortsätta att vara pepp över att det är världens bästa fredag.

Yay!

17 kommentarer till “Att ha bästa fredagen.

 1. Jodå solen finns, just nu över västernorrland. Men är inte ogin på något sätt… önskar solen även når er i söder. Tänk det är alltid mest spännande på tröskeln, börja semester eller avsluta semester! Själv ska jag avsluta för nu. But be sure.. I’ll be back!
  Det ska bli spännande med avsnittet senare idag, ska avbryta mina trädgårdspysslerier i god tid!
  Ha en skön dag trots regn!
  /i

 2. Visst är det härligt och knappat att man fattar när semestern väl kommer;) Jag jobbar idag sen är det semester för oss också!! Då ska jag ladda upp med Rollo och Lindt Sea salt och kolla programmet ikväll;)
  Ha sköna dagen
  Kram

 3. Min man har sin sista arbetsdag idag så det ska bli underbart att kunna njuta fullt ut hela familjen av sommaren. Tyvärr fick han bara 2 veckor just nu då de har mycket, men vi hinner väll med något.

 4. Heeeej 🙂

  Har nyss hittat hit av en slump & ja måste bara säga att Shit va ja älskar ditt sätt att skriva, alla dina vackra bilder & tusan jaaaa hela bloggen!!!

  Du verkar vara en minst sagt positiv människa, full av energi & glädje & det smittar av sig <3

  Underbart!!!

  Trevlig semester & sommar<3

  Kram Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg