Att njuta ihjäl sig.

 

Det är något alldeles speciellt med känslan av semester, det är det. Trots att regnet hänger tungt utanför och himlen är grå och man inte har något särskilt alls planerat så känns det i varje lite del av kroppen att man är ledig nu, att man har tid. Och det finns inget som slår det.

Igår grillade vi hummer (testa att grilla såna frysta från ICA, funkar finfint det med) och satt nästan helt tysta och njöt av all denna tid som bredde ut sig framför oss och suckade av välbehag och mumlade semester med blicken i fjärran. Idag ska vi göra mest ingenting alls, som att mysa med busen, åka och handla mat, hämta en bil vi ska få låna över sommaren, klippa gräset och säga semester! till varann när andan faller på (vilket är ganska ofta).

Så ja, här har semestern startat och det känns i varje del av kroppen och jag?

Jag älskar’t.

14 kommentarer till “Att njuta ihjäl sig.

 1. Hur har jag kunnat missa det här? Hittade hit först igår och vilken underbar blogg du har, ny favorit! Ha en skön skön semester!

 2. Åh, en bil till 🙂
  Jag tror inte att jag har sett den som ni gjorde till Volvon, har jag missat det?

  Hummer är väldigt gott men jag vill ha mina skaldjur helt naturella, grillade gillar jag inte alls.
  vet inte vad det är men det liksom växer i munnen på mig 😉

  Här skiner solen från en klarblå himmel.
  34° i luften och 28° i vattnet, hur härligt som helst!!

  Kram Mrs G (Frukosttajm)

 3. Ja och visst känns det som semester även om man är mammaledig. Det märks när man är en extra person hemma. Oavsett om man har ett eller flera barn.
  Låna bil? Är det Volvo kuppen som nästan gått i hamn? Eller i lås eller vad man nu säger.
  Kram på er!

  1. Ha ha ha nej 🙂 Jag har inte fått en Volvo (attans). Vi får låna en Ford en månad, blir kul att se skillnaden.
   Kram

 4. Ja, visst är det härligt hur kroppen bara ställer om sig på semester. Pulsen sjunker några slag;)
  Spännande med låne bil.
  Ha sköna dagen
  Kram

 5. Ha en underbar semester med långa härliga soliga dagar och ljumma kvällar.

  Själv bor vi i norraste norr och har mygg i massor stora som DC9:or , de suger en tom på blod den lilla stund man mot förmodan kan stå ut att vara utomhus. Åh du ska veta hur jag saknar det att kunna sitta ute ljumma kvällar i vår midnattssol och bara njuta, grilla, samtala med vänner osv.

  Min semster närmar sig den med, jag längtar, bara att få vara och vila och känna mig ledig.

  Många
  Kramar
  Katarina i Norr

 6. tänkte precis på samma sak som Mrs G & Killarna, hur blev det med Volvokuppen och Volvofilmen? Hittade bara trailern när jag sökte lite. ser fram emot Volvofilmen och mera av BIG in Turkey, så jäkla kul! 😀

  1. Hej Jenny! Goran fick så himla mycket ”riktiga” jobb när han kom tillbaka till Peru så han har helt enkelt inte hunnit göra klart Volvofilmen. Men nån gång får han säkert tid. Och Big in Turkey kommer det fler av i veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg